Лечение на акне - РОАКУТАН /тема №3/

• 56 400
  • 489
  •   1
Отговори
# 465
nasimeri, кога започна да настъпва подобрение на акнето? И при дъщеря ми косата се изсуши, преди се омазняване бързо.
Видимото подобрение настъпи след третия месец. През първите 2 си му излизаха доста пъпки и  реално напредък нямаше, та малко се бяхме обезверили. Но постепенно започна изчистването. А сега останаха само белезите, с които лекарката каза, че ще се занимава през зимния период.

# 466
  • Русе
При синът ми действието започна към 5-ия месец. Преди това положението се влоши много. След 7-8 месец се появи траен ефект и така вече 2 години е добре, не са се появили пъпките отново, белезите вече почти ги няма.

# 467
  • София
А след като спряхте Роакутан, остана ли сухата кожа и коса?

# 468
  • Пловдив
При нас е твърде рано да се каже. За сега си е суха кожата и косата, но са минали 20 дни само от края на лечението. Устните са малко по- малко сухи.

# 469
А след като спряхте Роакутан, остана ли сухата кожа и коса?
Всичко става както е било преди приема на Роакутан. На сина ми мазната кожа се върна може би 1 месец след като го спря. Минаха почти 5 години, пъпки не са му излизали, белезите почти изчезнаха.

# 470
  • София
Благодаря за отговорите. Дъщеря ми беше с мазна коса преди Роакутан, сега пък стана много суха, чак е трудно да се среши, а е с дължина до средата на гърба. За мен това е нещо ново, винаги е ползвала шампоан за мазна коса или такъв за честа употреба, та се чудя как сега да я  третираме. И аз не съм наясно, че и моята се омазнява бързо, не знам как се поддържа суха коса.

# 471
  • София
Може да вземете хидратиращ шампоан или такъв с масла.
На моята дъщеря купих с арганово масло. Отделно взех и само олио за коса и всеки ден си маже краищата.
Още нещо, понеже скалпът започна да се бели от сухота направих един домашен лосион: Алое вера + няколко капки жожоба олио + малко бадемово масло. Маже си скалпа 2 часа преди къпане.
Това доста помогна при нея.

# 472
Здравейте, тъй като по всяка вероятност ще ми се наложи да премина през лечение с Роакутан, ще се радвам, ако споделите дали на някого скоро му се е налагало да закупи лекарството и от коя аптека? Наясно съм, че има гръцки и турски алтернативи, но ще се старая да прибегна до тях само в най-краен случай. От това, което прочетох дотук, най-надеждни май ще се окажат аптеки Марешки, но дали все още е така към днешна дата..Thinking

# 473
Аз най-често успявах да го купя от аптеките на Софармаси. Да, обикновено само по 1 кутия имат в аптека, но ако попаднете на любезен служител, той може да провери в системата им в кои обекти имат в наличност и директно да ги обиколите и да си накупите за известен период напред. Успех!

# 474
  • Пловдив
Във Фрамар и Субра също има Роакутан, не винаги и обикновено само по една опаковка, но все пак не е толкова тежко положението с намирането му - постоянство и обикаляне трябва Simple Smile Успех с лечението!

# 475
  • Стара Загора
Здравейте, тъй като по всяка вероятност ще ми се наложи да премина през лечение с Роакутан, ще се радвам, ако споделите дали на някого скоро му се е налагало да закупи лекарството и от коя аптека? Наясно съм, че има гръцки и турски алтернативи, но ще се старая да прибегна до тях само в най-краен случай. От това, което прочетох дотук, най-надеждни май ще се окажат аптеки Марешки, но дали все още е така към днешна дата..Thinking

Когато дъщеря ми го пиеше, почти всички опаковки купих от Фрамар. По мое мнение Фрамар е аптеката, която го има в наличност, дори когато никъде другаде няма. След нея, аптеки Марешки. Другаде не съм намирала. Ние прекратихме приема преди повече от 3 години, но виждам, че все още "се губи" за определени периоди... Препоръчвам да си купите поне за три месеца, и след това отново.
Успех с лечението!

# 476
Здравейте, някой знае ли добър дерматолог в гр.Бургас,който да работи с роакутан?

# 477
Здравейте!
Синът ми е на 15г. и е с тежко акне. Вече започнаха и кисти да се образуват. Препоръчаха   ми лечение с Роакутан.  Ще помоля някой да ми даде насоко към кой дерматолог да се обърна, но по възможност да прави онлайн консултации, за да пробваме и този вариант.

# 478
Здравейте!
Синът ми е на 15г. и е с тежко акне. Вече започнаха и кисти да се образуват. Препоръчаха   ми лечение с Роакутан.  Ще помоля някой да ми даде насоко към кой дерматолог да се обърна, но по възможност да прави онлайн консултации, за да пробваме и този вариант.
Христозов-Стара Загора или дъщеря му - София.

# 479
  • София
Д-р Иван Пеев, клиника" Естелайн", София, в супердок виждам, че прави и онлайн консултации

Общи условия

Активация на акаунт