Да си нямал никога никого

• 21 587
  • 538
  •   1
Отговори
# 150
Ей ти го проблема- гледаш само себе си. Ти си бил такъв и онакъв.
Не са ти виновни дискотеките и водката.
Не те виждам и след водка.
Ти не се интересуваш от жените отсреща, чакаш някоя да ти падне.
Към жена трябва да покажеш интерес, ама искрен. Не от типа : "тя какво мисли за мен" , а от типа "какво я прави щастлива, какво иска от живота".
Много е лесно всъщност, ако човек не е кон с капаци.

# 151
Ей ти го проблема- гледаш само себе си. Ти си бил такъв и онакъв.
Когато ме питат за мен - отговарям и относно мен.
Принципно съм си човек, който много държи на малките жестове.
Ти определено не си такъв типаж. На тия години нямаш шансове, да се промениш.
Има много свестни момичета, които също са по- скоро интроверти, и които чакат някой да ги заговори.
С чакане на готово, шанса ти е минимален.
Защото не знам как да подаря едни цветя ли? Че не съм особен екстроверт е станало ясно. Направо, според личностните тестове катастрофално. Но се опитвам де. А и честно казано, точно момичетата за които говориш по-скоро ми биха били по-интересни и вероятно бих могъл да си кажа повече с тях.
И не, не чакам наготово.

# 152
Г-н Igorek, случайно се загледах в темата Ви, та ще си позволя една прогноза - ако всичко, което пишете, е вярно, Ви очаква огромно разочарование до няколко години (реакцията Ви ще е "Е това ли е?! )
Колкото по-бързо минете тази точка, толкова по-добре, после "истината ще Ви освободи" Simple Smile
Совите, пардон - жените, не са това, което са / си мислите (и искате) Simple Smile
(предполагам, че и мъжете не са това, което жените си мислят (и искат))
Често се чудя какъв ли е бил "любовният" живот преди 1-2 века, когато не е бил формиран от кино, телевизия, литература и т.н.
Един автор твърдеше, че дори феноменът съпруг и съпруга да са вклюбени е бил непознат до 19 век, когато под влияние на една книга, една съпруга се обяснила на мъжа си в любов, а той я изгледал презрително и невярващо (понеже уж дотогава нормите са били такива, че бракът/половинката е просто за деца и други прозаични неща, докато любовта мъжете са търсели в конкретни "работливи" жени, смятайте какво се е имало предвид под "любов" Simple Smile После настъпва някаква ера на романтизма, която на практика още продължава, макар че много народ напоследък реве, че "любовта изчезва" - тя никога не е идвала, това, което хората наричат "любов", е състояние на мозъка, конкретен тип зависимост, ниски нива на серотонин, съчетани с високи нива на допамин, неслучайно някъде даже психиатри и психолози май я бяха класифицирали официално.
Както и да е, че се отплеснах - пожелавам Ви да се заровите в жените и да разберете какво е положението, колкото може по-скоро (иначе има и много ценна литература по въпроса, но друго си е да го усетите лично).

# 153
  • София

Сещам се в една съседна тема момиче се оплакваше от самота...

# 154
  • Sofia
Г-н Igorek, случайно се загледах в темата Ви, та ще си позволя една прогноза - ако всичко, което пишете, е вярно, Ви очаква огромно разочарование до няколко години (реакцията Ви ще е "Е това ли е?! )
Колкото по-бързо минете тази точка, толкова по-добре, после "истината ще Ви освободи" Simple Smile
Совите, пардон - жените, не са това, което са / си мислите (и искате) Simple Smile
Често се чудя какъв ли е бил "любовният" живот преди 1-2 века, когато не е бил формиран от кино, телевизия, литература и т.н.
Един автор твърдеше, че дори феноменът съпруг и съпруга да са вклюбени е бил непознат до 19 век, когато под влияние на една книга, една съпруга се обяснила на мъжа си в любов, а той я изгледал презрително и невярващо (понеже уж дотогава нормите са били такива, че бракът/половинката е просто за деца и други прозаични неща, докато любовта мъжете са търсели в конкретни "работливи" жени, смятайте какво се е имало предвид под "любов" Simple Smile После настъпва някаква ера на романтизма, която на практика още продължава, макар че много народ напоследък реве, че "любовта изчезва" - тя никога не е идвала, това, което хората наричат "любов", е състояние на мозъка, конкретен тип зависимост, ниски нива на серотонин, съчетани с високи нива на допамин, неслучайно някъде даже психиатри и психолози май я бяха класифицирали официално.
Както и да е, че се отплеснах - пожелавам Ви да се заровите в жените и да разберете какво е положението, колкото може по-скоро (иначе има и много ценна литература по въпроса, но друго си е да го усетите лично).

Хайде, моля, да не превръщаме настоящата тема в годишен семинар на циничните поочукани мъже...

Нито конкретната дискусия, нито форумът, като цяло, са подходящи места за подобни неуместни изяви.

# 155
Всъщност отговорът ми е 100 % по темата - казах му, че на практика няма за какво да съжалява толкова, просто още не го знае и дано го разбере по-бързо.
"Не ми харесва мнението ти" не казва нищо - дано не сте натрупали близо 10 000 мнения с подобни постове Simple Smile

# 156
  • Sofia
"Не ми харесва мнението ти" не казва нищо - дано не сте натрупали близо 10 000 мнения с подобни постове Simple Smile

По-често одобрявам. Ето, може да се чувстваш привилегирован по тази линия – и ти, като автора, си "различен" с нещо. Mr. Green

# 157
  • Terra incognita
Събота е!
Скрит текст:

# 158
Луди хора
Скрит текст:

# 159
  • Terra incognita
Това ли е музикалният ти идол?

# 160
Това ли е музикалният ти идол?
Не. Това е просто шега. Видеото е забавно разиграно.

# 161
  • Terra incognita
Тогава защо никът, тук, ти е същият?
Чак пък забавно....

# 162
Тогава защо никът, тук, ти е същият? Чак пък забавно....
Е, на мен лично ми е забавно. Някак нелепо, но забавно. И ей така реших да го сложа за никнейм.
Какво беше - хора разни.

# 163
Скрит текст:
Много добро начало на поста, много тъжен край. Любовта се случва и я има, колкото и да не им се иска на някои и да намират купчина рационални обяснения. Ако това успокоява някого, добре, но е доста тъжно.

# 164
  • Terra incognita
Хора разни, но няма нищо случайно. Що аз не се кръстя Глория, или Софи Маринова, ей така, случайно?

Общи условия

Активация на акаунт