Да си нямал никога никого

• 21 524
  • 538
  •   1
Отговори
# 195
Значи, като те гледам, си точно един определен типаж, може би по-млада версия на бившия ми мъж. Най-вероятният сценарий за теб е да живееш още доста години така, докато някой ден не замотаеш главата на някоя много млада и неориентирана. Той и на мен такива ми ги говореше - как цял живот е търсил специална...

Иначе профилът пасва почти идеално - докачливост, усещане за уникалност, много говорене "какъв съм аз и колко съм различен", подчертаване колко уникални интереси има и каква невероятна личност е...и малко като го закачиш, включва програмата за обидчивост, правда, да си го върнеш, аз не атакувам пръв...което прераства в токсична отмъстителност.

"мога да извършвам и крайни действия, но винаги в защита или самозащита" - идеална рационализация да ескалираш дори тривиални ситуации до конфликт и да стигнеш до изстъпления, без да се усещаш виновен. Жените може би надушват това и виждат в теб потенциален насилник, който ще ги наказва, щото те първи са почнали, а той, невинната душица, само отвръща на удара.

Добрата новина е, че още си на 27, не си съвсем затвърден характер. Може да решиш, че от днес нататък ще караш по-леко и може би от муцуната ще ти се изтрие онова фино зловещо изражение, което кара жените да бягат.

# 196
  • Sofia
По принцип започна да задаваш неудобни въпроси. Не знам дали ще ти харесат отговорите.

Тук не те разбрах съвсем...

# 197
Абе, ако ще и 5 милиона да е изкарал от софтуерно приложение, ако дамите имат усещането, че ще свършат на парчета в някое мазе едва ли ще приемат сделката.

Темата не е мъже срещу жени, а защо така не му се получават нещата на автора.

# 198
Звучиш и пишеш като интелигентен човек.
А защо се влияеш от мнението къде трябва да се срещат жени? Казваш, че можеш да бъдеш срещнат в библиотеки- ами има и момичета, които ходят по библиотеки. Има много момичета, които са свестни и самотни. Много ги премисляш нещата, вероятно опасявайки се да не бъдеш отхвърлен, вземаш пасивна позиция преди да си опитал. Няма страшно в това да пробваш- сайтове за запознанства, библиотеки, парк. Знаеш ли колко жени ходят сами на театър или търсят с кого. Бъди себе си- 5, 10, 100 отхвърляния, на 101-вото ще се получи, ще срешнеш човека. Не губиш нито себе си, нито нищо и не, не е необходимо да правиш нищо, което е в противоречие със същността си.
Успех, мило момче, някога ще бъдеш щастлив, това е единственото сигурно! Само се отпусни и не се страхувай да опитваш и да търсиш .

# 199
Е стига де, къде видяхте насилник у момчето, не се излагайте.

# 200
Той сам написа. Има данни да премине от обидчивост до екстремна отмъстителност. Такива хора са опасни - уж наглед добрички, ама докато им играеш по свирката. Малко отклонение и почват да ескалират и да отмъщават с усещане за праведност. Отвратителна човешка черта.

В една друга тема бях писала за шит тестовете - особено ако човек е добричък, да го изкараш от кожата и да видиш как ще писне като малка нервозна мъжка кучка.

# 201
Аз доколкото разбирам от разказите му, момичетата се отказват, а не той.
Просто нямам намерение да съм някакъв stalker.
Авторе, някога изпитвал ли си непреодолима нужда да спиш с жени? Съвсем сериозно те питам, без капчица сарказъм.
Да.
което прераства в токсична отмъстителност.  "мога да извършвам и крайни действия, но винаги в защита или самозащита" - идеална рационализация да ескалираш дори тривиални ситуации до конфликт и да стигнеш до изстъпления, без да се усещаш виновен.
Не, не, не. Не отмъщавам. Стига такива глупости. И не се чувствам уникален, а честно казано аутсайдер. Под крайни действия имам предвид ако някой застраши мен или семейството. Давам пример. По новините даваха случаи с убити деца, където се и бяга гаврили с тях. И си мисля, ако това беше мое дете, нямаше по никакъв начин да му се размине и нямаше да ме интересува въобще ни съд, ни съдии. За такива случаи говоря. А не дали днес ще се ядат кифтета или пържоли. Който както иска да го разбира това.
ако дамите имат усещането, че ще свършат на парчета в някое мазе едва ли ще приемат сделката.
Ахахахахаха - в мазето на парчета. Засмях се с глас.

# 202
Той сам написа. Има данни да премине от обидчивост до екстремна отмъстителност. Такива хора са опасни - уж наглед добрички, ама докато им играеш по свирката. Малко отклонение и почват да ескалират и да отмъщават с усещане за праведност. Отвратителна човешка черта.

В една друга тема бях писала за шит тестовете - особено ако човек е добричък, да го изкараш от кожата и да видиш как ще писне като малка нервозна мъжка кучка.

Жените са много по-отмъстителни и злопаметни от мъжете.

Шит-тестовете са простотии от пикап-а.

# 203
Извинявай, по-отмъстителни? Колко случая има в последните години на бивша жена, застреляла бившия си мъж?  А колко случая има на бивши мъже, ескалирали до вадене на пистолет и стрелба, предумишлено? Доста са...

Бившата какво - най-много да говори кофти за теб. Ама чак да ти сервира студено отмъщение на 2 метра под земята...това го правят мъжете. И е чудовищно.

Защо мислиш, че от години не съм се срещала физически с бившия си? Щото може нещо да му щукне и да дръпне спусъка, само щото е въдил токсични бръмбари в главата си.

# 204
Ами така де... ако се държиш затворено, неловко и страхливо, няма да вдъхнеш доверие на никоя жена. И като намесиш и малко по-нестандартни интереси или разбирания, може да ги плашиш.

_Man_, моля ти се, обясни тогава защо мацките не му пускат? Всичките са лоши и гадни ли?

Тед Бънди и той е бил един неустоим чаровник, но всички знаем какво е направил.

# 205
  • Sofia
Жените са много по-отмъстителни и злопаметни от мъжете.

С точно обратните впечатления съм.

# 206
В интерес на истината, в миналото картинката е била обърната и жените са били опасния пол, но в 21 век е по-лесно да намериш пищов, отколкото надеждна отровителка, която да ти даде каквото трябва.

# 207
Не му пускат, защото не си е поискал.

А мъжете и жените са агресивни по различен начин - мъжете са агресивни физически, а жените - вербално.
Гавин де Бекър в "Дарбата да се страхуваш" разглежда подробно темата и казва, че като цяло жената се страхува да не бъде убита от мъжа, а мъжът се страхува да не бъде осмян/подиграван от жената.

# 208
Извинявай, по-отмъстителни? Колко случая има в последните години на бивша жена, застреляла бившия си мъж?  А колко случая има на бивши мъже, ескалирали до вадене на пистолет и стрелба, предумишлено? Доста са...
Извинявай, ако това беше провокация - хвана ме. Възмутен съм. Дори когато влезе някоя буболечка у дома не я убивам, а я хвърлям отвън просто. Никога не бих направил нещо като да извадя пистолет някому. Би ми тежало на съвестта и погазва всичко, в което вярвам. Би ме превърнало в изрод. От това има само едно изключение - някой физически да застраши живота ми или моите близки. Защото ако той е склонен да направи нещо такова на тях, тогава аз трябва да предприема мерки да го спра, дори това да налага да му навредя.

# 209
О, да, да те одума една жена е почти същото като 9 мм. олово в мозъка...

Мисля, че не си разбрал правилно това, което цитираш, ама изобщо даже.

The Gift of Fear съм я чела. То и затова коментирам усещането за "зловещ мъж". Нещо в поглед, дрехи, изказ, миризма дори...и включваш вътрешното усещане за тревога.

Общи условия

Активация на акаунт