Да си нямал никога никого

• 21 526
  • 538
  •   1
Отговори
# 180
Имаме склонността да не обръщаме внимание и да отхвърляме нещата, които ни причиняват болка - казах, че според мен проблемът ти е в самосъжалението, а ти го игнорира напълно, което ме навежда на мисълта, че съм на прав път. Помисли си и бъди искрен със себе си. Да се давиш в удоволствието от това колко си различен и самотен няма да ти намери жена.
По въпроса с характера - има много черти, които смятам че не им е мястото в него и се опитвам да ги поправям. Може би на моменти се самосъжалявам, когато ми се напомни, но принципно бързо забравям. Когато умът ми е ангажиран с нещо друго, рядко имам време да мисля за това. Не обичам да определям черти от характера си и по принцип да се определям, защото човек има склонността да изтъква хубавите си черти и да прикрива негативните.
Ако трябва да опиша положителните си черти, смятам че те са
положителни
Скрит текст:
честен, лоялен, откровен, държа безкрайно много на принципите и ги защитавам пламенно, независимо от всичко, като цяло съм добра душа, на моменти съм загубен мечтател, не мога да мразя, мога да проявявам съчувствие и съпричастност, леко непредсказуем но в положителна насока - винаги искам да изненадам приятно, гледам да съм разумен, обичам природата и да се разхождам, да съзерцавам, обичам фотографията, бързо ми минава дори след конфликт, не обичам конфликтите и не обичам да провокирам такива, винаги се опитвам да защитавам онеправданите
отрицателни
Скрит текст:
на моменти мога да бъда нетърпелив, нервен и прекалено емоционален/разпален и за да го предотвратя се налага да си поема дълбоко въздух или да отклоня ума си някъде другаде, понякога бягам от хората и това изглежда като липса на симпатия, но причината е че просто се изтощавам емоционално, защото съм твърде емпатичен, но от друга страна в подобно състояние нито мога да съм от помощ, нито влияе добре на мен самия.
А отговорът на моя въпрос, относно външността ти направо ме разби, точно в този момент сериозността ми се изпари. Вярно те разконспирираха, че си от малко населено място. В средните и големите градове животът ври и кипи, има клубове и дискотека с всякакъв стил музика, където можеш да завържеш приятни запознанства, или да отидеш с дама след вечеря.
Лично за мен има един голям град в България и това е Столицата. Като цяло обичам малко по-спокойните места, не бумкаща музика, освен ако аз не я избирам - хаха. А пък съм среден на ръст и 75кг. Най-обикновен и стандартен такъв.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 21:47 от Igorek

# 181
По въпроса с характера - има много черти, които смятам че не им е мястото в него и се опитвам да ги поправям. Може би на моменти се самосъжалявам, когато ми се напомни, но принципно бързо забравям. Когато умът ми е ангажиран с нещо друго, рядко имам време да мисля за това. Не обичам да определям черти от характера си и по принцип да се определям, защото човек има склонността да изтъква хубавите си черти и да прикрива негативните.
Ако трябва да опиша положителните си черти, смятам че те са
положителни
- честен, лоялен, откровен, държа безкрайно много на принципите и ги защитавам пламенно, независимо от всичко, като цяло съм добра душа, на моменти съм загубен мечтател, не мога да мразя, мога да проявявам съчувствие и съпричастност, леко непредсказуем но в положителна насока - винаги искам да изненадам приятно, гледам да съм разумен, обичам природата и да се разхождам, да съзерцавам, обичам фотографията, бързо ми минава дори след конфликт, не обичам конфликтите и не обичам да провокирам такива, винаги се опитвам да защитавам онеправданите
-отрицателни
- на моменти мога да бъда нетърпелив, нервен и прекалено емоционален/разпален и за да го предотвратя се налага да си поема дълбоко въздух или да отклоня ума си някъде другаде, понякога бягам от хората и това изглежда като липса на симпатия, но причината е че просто се изтощавам емоционално, защото съм твърде емпатичен, но от друга страна в подобно състояние нито мога да съм от помощ, нито влияе добре на мен самия.
Накратко  - нищо свястно не предлагаш. Ако някоя те вземе, все едно се обзавежда с малко дете за отглеждане.

# 182
Накратко  - нищо свястно не предлагаш. Ако някоя те вземе, все едно се обзавежда с малко дете за отглеждане.
Предполагам, че ти можеш да раздадеш малко уроци по зрялост.

# 183
Ти ще се окажеш някакъв феномен. Описа един добър, бих казала привлекателен мъж с много хобита, интереси, занимания и приятна емоционалност, всички имаме плюсове и минуси... а гледай как така никой не се е осмелил да те пожелае.

Или има нещо, което е толкова болезнено и дълбоко в теб и никога няма да се осмелиш да погледнеш или премълчаваш някои неща. Външният ти вид съм го изключила като евентуална причина, защото в това отношение за всеки влак си има пътници и като цяло красотата е различна за всеки.

# 184

Г-н igorek, свиквайте - жените могат да са изключително груби същества (независимо как Ви изглеждат отвън).

# 185
  • Sofia
Аз пък си мисля, че е възможно авторът поначало да е с ниско либидо (асексуален). Което би обяснило защо от време на време си харесва някакви мацки, но бързичко се отказва. Един вид, не му се занимава много-много. Не го "ръчка" отвътре да се бори. То, ако го тресне нагонът, както си трябва, докато не изчеластри някоя, няма да се кротне. А при него няма нищо такова... Единствено философстване и самонавиване.
Струва ми се, че е по-скоро "emotional", отколкото "physical type", което не е особено типично за мъж, но съм срещала и такива индивиди, в интерес на истината.

Авторе, някога изпитвал ли си непреодолима нужда да спиш с жени? Съвсем сериозно те питам, без капчица сарказъм.

# 186
  • Terra incognita
черна котка, това е много добро предположение и като се замислиш, напълно логично.
Всеизвестен факт е, че мъжкият нагон е по- силен от тока 🤔

# 187
  • MI
Откровено грозни, луди, със сериозни физически дефекти, с лоша хигиена и зависимости си намират половинка, че някои и по няколко. Вътрешен е проблемът, ясно е. Аз си мисля страх, но може и друго да има. Дори всичко написано да е вярно, ако го е страх и затова не реагира адекватно е ясно защо не се получава.

# 188
Ти ще се окажеш някакъв феномен.
Не съм мускулест, не съм Аполон и както всеки човек на моменти мога да проявявам и лоши черти. 
Но се стремя да съм добър човек. Мога да бъда арогантен, но само към тези, които са го заслужили. Когато виждам, че правдата не може да възтържествува, мога да извършвам и крайни действия, но винаги в защита или самозащита. По принцип не вдигам първи ръка - никога. Ходих си зимата и правех снимки на гората. И ми казаха, че съм идиот. За една снимка да ходя на майната си. Като цяло някой доста сериозно трябва да ми стъпи на опашката, за да предприема сериозно действие. И обичам научната фантастика - изгледал съм колко ли не филми. И такива и книжки чета. Както и малко фентъзи. Особено на път или накъде навън. Вкъщи човек все се разсейва с нещо и не може да се съсредоточи наистина.  Имам и склонност понякога да мрънкам, когато съм подразнен или нещо не е както трябва.
Не съм ангел. Нито перфектен, още по-малко съм цвете.

# 189
Аз доколкото разбирам от разказите му, момичетата се отказват, а не той. То остава и да гони някоя, която очевидно не иска да е с него, та съвсем да заприлича на weirdo.
Бтв, едно от момчетата, които споменах по-рано, също не беше имал приятелка до 25-26г, но желание не му липсваше, беше супер затворен и срамежлив. Но един път като се отвори по тая тема, после вече нямаше спиране Grinning

# 190
Авторе, някога изпитвал ли си непреодолима нужда да спиш с жени? Съвсем сериозно те питам, без капчица сарказъм.
По принцип започна да задаваш неудобни въпроси. Не знам дали ще ти харесат отговорите.

# 191
  • MI
Те хубаво се отказват, въпросът е защо - дали защото толкова му е избора там или защото несъзнателно ги отблъсква с нервноот държание, евентуално леко неадекватно. Страхът се усеща и не е много привлекатеен.

# 192
Кажете им, че сте направили някое софтуерно приложение, от което сте изкарали някой и друг милион, и "О, чудо!" -  ще им изчезнат от главите всякакви калъпи, в които се опитват да Ви вкарат.

Каките даже ще се надпреварват коя да Ви просвети Simple Smile

# 193
  • Terra incognita
Авторе, няма как да ти помогнем, ако не започнеш да говориш конкретно. Всичко друго е лаф- мохабет.

# 194
То ако трябва да сме честни въобще не можем да му помогнем. Евентуално някоя да се прежали - по-наивничка и от тези, които имат нужда да спасяват...

Съгласна съм с Черното Коте за либидото, добре че е то, че и интровертите да излезем от бърлогите си.

Общи условия

Активация на акаунт