Да си нямал никога никого

• 21 572
  • 538
  •   1
Отговори
# 225
  • Terra incognita
Добре де, днес е събота. До след малко, де. Не разпускаш ли през почивните дни, а и въобще? Имаш ли приятели? На 27, млад, неибвързан и да си прекарва почивното време в бг- мама...
И още нещо- как и защо се реши да пишеш точно в този форум?

# 226
_Man_, минавало ли ти е през ума, че тази агресия и очевидна фрустрация спрямо жените, предизвиква неодобрение, отхвърляне и дори подигравка към теб?

Никога, обикновено ми е много трудно да се отърва от дадена жена, от доста време гледам да ограничавам контактите си Simple Smile)
По принцип ми вършат някаква работа за няколко минути и после се чудя как да ги разкарам, много са досадни Simple Smile

# 227
  • Terra incognita
_Man_, минавало ли ти е през ума, че тази агресия и очевидна фрустрация спрямо жените, предизвиква неодобрение, отхвърляне и дори подигравка към теб?

Никога, обикновено ми е много трудно да се отърва от дадена жена, от доста време гледам да ограничавам контактите си Simple Smile)
По принцип ми вършат някаква работа за няколко минути и после се чудя как да ги разкарам, много са досадни Simple Smile
Пхахаха, за това реши да се изявяваш в женски форум. Забавен си.

# 228
Добре де, днес е събота. До след малко, де. Не разпускаш ли през почивните дни, а и въобще? Имаш ли приятели? На 27, млад, неибвързан и да си прекарва почивното време в бг- мама...
И още нещо- как и защо се реши да пишеш точно в този форум?
Честно казано днес цял ден работих, мислех дали да не отида на кафе, ама реших че вечерта ще си мързелувам.
Не съм от екстровертите с многото приятели, но да - имам. А реших да пиша тук, защото ако бях го направил в типично мъжки форум нямаше да получа нищо полезно, но 100% щяха да ме спукат от присмиване. Мога и сега да изляза някъде, ама трябва да хващам такси. Неудобно ми е да моля някой да ме прибира през нощта.

# 229
"100% щяха да ме спукат от присмиване"

Не искам да убивам детското у теб, но в момента правим точно това. Но в женски стил. Нормално е да не го усещаш, жените са така - не се присмиват директно, но съставят мнение и слагат оценка къде стоиш в обществената йерархия и дали да те взимат насериозно или си смешка.

# 230
Е, с толкова подигравки поне може в крайна сметка да направите човека нечувствителен към женски присмех, което ще е много добре за него Simple Smile

# 231
"Не искам да убивам детското у теб, но в момента правим точно това. Но в женски стил.
Нали...където и да споделиш - все някой ще се смее.

# 232
Защо не изкараш шофьорски курс, така няма да зависиш от таксита и желаещи да те прибират по нощите.

_Man_, предполагам тези, които ти връзват, че и се натискат за още не са от най-интелигентните, така че реално загуба няма. Явно си те заслужават.

# 233
Защо не изкараш шофьорски курс, така няма да зависиш от таксита и желаещи да те прибират по нощите.

_Man_, предполагам тези, които ти връзват, че и се натискат за още не са от най-интелигентните, така че реално загуба няма. Явно си те заслужават.

Ами сигурно не са толкова красиви и интелигентни като Вас, знам ли?! Simple Smile

# 234
Бъди сигурен! Simple Smile

# 235
Igorek,  на част от жените тук това им е останало - да се опитват да се подиграват на някакви мъже, понеже на собствените им е писнало (или ги строяват в две редици). Вероятно си мислите, че на Вас Ви е трудно, ама да знаете, че тяхната е много по-трудна.

# 236
И книжка и кола имам. Но и съвест имам. Ще отида да изпия две бири, примерно.
След това ми предлагаш да се кача в колата и да се прибера с нея? Първо не искам да ставам убиец.
А второ - не искам да ме спрат и да ме питат "А са какво ще правим - ще се глобяваме илиии"

# 237
Нали кафе щеше да пиеш? Естествено, че не се шофира след употреба на алкохол.

# 238
Нали кафе щеше да пиеш? Естествено, че не се шофира след употреба на алкохол.
Аааа, изпуснах кафето. Вече друго ми се пие.

# 239
  • Sofia
Igorek,  на част от жените тук това им е останало - да се опитват да се подиграват на някакви мъже, понеже на собствените им е писнало (или ги строяват в две редици).

Кой кого строява? Simple Smile Ние мъжете си или те нас?

Апропо, мъжът ми го строих преди малко да си ляга, че почна да дремуца на дивана. Аз останах, за да си довърша започнатата бутилка просеко. Wink

Не знам, аз от "силния пол" не мога да се оплача. Склонна съм да правя рационален избор в любовта – като се замисля, животът ми винаги е бил по-лек във всички аспекти, благодарение на мъжа до мен, та принципно няма как да изразявам неприязън към мъжкото съсловие, като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт