Да си нямал никога никого

• 21 572
  • 538
  •   1
Отговори
# 240
Кой кого строява? Simple Smile Ние мъжете си или те нас?

Апропо, мъжът ми го строих преди малко да си ляга, че почна да дремуца на дивана. Аз останах, за да си довърша започнатата бутилка просеко. Wink

Не знам, аз от "силния пол" не мога да се оплача. Склонна съм да правя рационален избор в любовта – като се замисля, животът ми винаги е бил по-лек във всички аспекти, благодарение на мъжа до мен, та принципно няма как да изразявам неприязън към мъжкото съсловие, като цяло.

В случая явно Вие строявате - щом можете, радвам се за Вас:)

# 241
  • Sofia
В случая явно Вие строявате - щом можете, радвам се за Вас:)

Ситуационно – вероятно, да. Цялостно – не бих казала. Привърженик съм на баланса в отношенията.

P.S.: Откъде това желание за комуникация в учтива форма? Форумът е неформално място.

# 242
Извинявайте, че така нахълтвам в темата, четох първите две страници и искам да напиша мнение от по-друга гледна точка.  Първо - непрекъснато вмъкваш фотомоделките - уж искаш нормална жена, с нормално телосложение, но почти във всеки пост ти присъстват фотомоделки. Явно не си толкова без изисквания
Второ - непрекъснато говориш, че  искаш да си си ти - е, аз не знам човек, който от раждането си до гроба да е константен. Така, както придобиваш образование в някаква област на науката, по същия начин се усъвършенстваш и емоционално, и като поведение, и като контактност и т. н. Не можеш да се запънеш като магаре на мост с довода, че това си си ти и оттам не мърдаш. Правиш си сметка какви времена са и живееш във времето си, не в 18 век (това, ако искаш да имаш какъвто и да е успех). Чак не смееш и да изпиеш една бира като си с кола. Да не падаш от Марс и да не знаеш как се оправят нещата, а и не е задължително да те спрат
Трето - от наблюдения върху мъжете и жените, а и от това какво харесвам аз самата мога да ти кажа една категория мъже, които се ползват с твърд успех между женския пол - а това са тези, които обичат жените. Жените обичат да им се радват, да ги ухажват, дори и да са обвързани. Пробвал ли си някога например да отнесеш на всички жени в работата си по едно цвете за осми март? Или да ги черпиш по едно кафе в 15 часа - ей така без повод? Или да помогнеш на някоя жена с нещо? Пробвай подобна тактика и гарантирано ще имаш успех! Дори и колежките ти да не те интересуват като жени, когато те погледнат с други очи и твоето самочувствие ще се промени, а оттам и общото ти излъчване. Не се притеснявай да покажеш обич и възхищение към жените, оттам ще се радваш и на вниманието им. Ако стоиш и гледаш изпод вежди няма да имаш успех. Пробвай тази тактика и пиши.

# 243
P.S.: Откъде това желание за комуникация в учтива форма? Форумът е неформално място.

Всички са ми непознати, а вероятно има и възрастни хора, не ми идваше да започна на "Ти".

# 244
Извинявайте, че така нахълтвам в темата, четох първите две страници и искам да напиша мнение от по-друга гледна точка.  Пробвай тази тактика и пиши.
За моделките - не знам с какво впечатление си останала.
Второ - не ми се иска да заприличвам на копие на други хора. Не че съм против развитието.
Трето - знам как се оправят нещата, но пари не давам. Не е задължително да ме спрат. Но хипотетично да предположим, че реша освен бира да добавя още нещо - хаха.
За  останалото - принципно го правя понякога. Но ще помисля над казаното.

# 245
О, да, да те одума една жена е почти същото като 9 мм. олово в мозъка...

Мисля, че не си разбрал правилно това, което цитираш, ама изобщо даже.

The Gift of Fear съм я чела. То и затова коментирам усещането за "зловещ мъж". Нещо в поглед, дрехи, изказ, миризма дори...и включваш вътрешното усещане за тревога.

Изобщо не е същото, не твърдя това - казвам според него двата пола като цяло от какво най-много се страхуват и значи сте наясно, щом сте я чела.

Мен лично не ме касае грам кой какво мисли или твърди за мен (жена, мъж, все тая) - но явно има много чувствителни и обидчиви мъже, които възприемат някакво унижение от страна на жената като "смъртоносно".
Цитат
Имало един голям мъдрец в дълбока древност – Иисус, син Сирахов, и ето какво е казал той за злите жени: “Всяка рана може да се понесе, само не рана сърдечна, и всяка злоба, само не женска злоба”. И още: “Скланям по-скоро да живея с лъв и змей, отколкото да живея със зла жена. Зла жена е волски хомот, който се движи насам и натам; който я взима, прилича на онзи, който хваща скорпион” (Сир. 25:15; 26:9).

Вярна, изключително вярна е тази характеристика. Да, точно така е: женската злоба е непоносима и злобата на жена е много по-ужасна от злобата на мъж.
от тук

# 246
Егати, колко е пъстър животът. Някои не могат да си намерят някоя, а други вече мразят всички жени. Хаха.

# 247
Че то и Сократ е казал: Чашата с отрова ще изпия като амброзия, защото ме отървава от злата ми жена Ксантипа.
Жените всичко търпят, но загуба на власт и собственост - никога!

_Man_, човече, казах ли ти че ще те трият Simple Smile Такова, като теб, които изкривяват правата линия на партията, тук само могат да си налягат парцалите Wink

# 248
  • Sofia
Жените всичко търпят, но загуба на власт и собственост - никога!

Замени "Жените" с "Мъжете" и пак ще получиш валидно твърдение. Sunglasses

Между другото, на мен _Man_ ми прилича на Elrond.

# 249
Извод. Хората са зли същества, които трябва да бъдат изкоренени от земята?

# 250
  • Sofia

Мне, изобщо даже, много си далеч. Изводът е, че всеки си гледа интереса и си гони личните цели, в което няма нищо лошо.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 14:50 от Blаck Cat

# 251
Ще го трият (ако) не защото е кривнал от права линия, партия?! (понякога наистина си мисля, че си пиша с пенсионери), а защото както разбрахме, цвъка теми на поразия и спами.
Ей, ама как обичате да се изживявате някои като дисиденти. А то просто става въпрос за спам. Това, ако е бунт или революционно мислене, значи аз трябва да съм Мария Кюри.

# 252
  • Sofia
А то просто става въпрос за спам.

При това – скучноват спам. То, поне да беше нещо развлекателно. Simple Smile

# 253
Мне, изобщо даже, много си далеч. Изводът е, че всеки си гледа интереса и си гони неговите цели, в което няма нищо лошо.
Това беше адаптация по негови думи. Но както казах..пъстър е животът.

# 254
Дано не си направил този извод в сърцето си.
Хората са плетеница, която е добре да се опитат да я опознаят, всяка със своята специфична кристална структура. Както снежинките са на пръв поглед еднакви, но никога  няма две идентични. Опознаването става по различни пътища и начини, неминуемо (осъзнато или не),  се чистят и изкореняват евентуалните плевели,  т.е. злите семенца , които се опитват да проникнат в сърцето. Хубаво е тези същества да не им дават храна и да нямат почва за растеж, за да не задушават пулсирането сърцето им - т.е. живота. Ако им дават храна, може би се превръщат в зли....не знам...

Общи условия

Активация на акаунт