Да си нямал никога никого

• 21 389
  • 538
  •   1
Отговори
# 390
То с гуги всеки знае. Лошото е, че информацията е непълна/неточна и липсват връзките.
Май няма начин да спечеля. А ти помниш ли номера на епизода, когато Ентърпрайз най-накрая се сдобива с подобие на фотонни торпеда и изненадват клингонците, които си мислят че ентърпрайз е лесна плячка. Или номера на епизода, където пък си претоварват оръдията, за да изплашат някакви, които се гъбаркат с тях? Или когато дофторчето им се бори с инфектирането си от борг, който не би трябвало да е в тая линия. А може би оня епизод в TNG, когато се опитваше един чрез трикове и илюзии, понеже това можела неговата раса най-добре да промие мозъците на екипажа да изличат станцийката на смъртния им враг. Или пък едно друго епизодче, когато ги манипулират да отидат някъде при уж едно безсмъртно създание, което за някого било нещо като господ, ама се оказало самото зло, заточено и скрито отвъд погледа. Или the sum of it's parts? Или кристалното създание, което злият двойник на кого(ти ми кажи?) изличил цяла колония, ама най-накрая уж етична драма дали да го изследват или не и го унищожиха. Или оня епизод, в който доказваха в дийп спейс найн че може да се стигне донякъде със слънчев сал(капитанчето там, ръководител на дийпс спейса) че е възможно. Или когато минираха прохода до делта квадранта.
Може би пък си спомняш нещо друго, онзи епизод в Старгейта, където отидоха на едно място, където със саркофага царчето им се подмладяваше, избили гоаулдите, ама пък после царчето станало наместо робовладелец и пак ги карало да копаят, да не се усетили другите че имало нещо нередно. Пък най-накрая унищожиха портала.
Или другото, където пратиха малпа си в едва ли не странен свят, а се оказа че обитателите му ги убивало електронното му излъчване. И после заплашиха да пратят второ, след като те завладяха електрониката в подземната база и искаха да го унищожават. Или епозидът, в който капитанът в TNG беше станал борг, а след това беше споделил че е по-добре да ги убиват, отколкото да ги оставят да се мъчат. Най-хуманно било. Или когато Борг си намери майстора, защото се опита да се намеси и в алтернативно измерение, а онези се оказа че са неподатливи на асимилация.
Значи, тия всичките работи да си ги измисля, според теб съм не човек, а машина - да си ги гугълвам за толкова кратко време цели епизоди и да ги изгледам?
Иначе си признавам - много трудно помня имена.

# 391
Айде, айде. Още не сме го пратили на сублевъл 3.

# 392

Сериозно, паднами в глазами. Да беше казал Хайнлайн или Хърбърт, а ти - щуравата им дружка...написал най-безумната книга в познатата галактика.

Аз имах нет през телефонен дуплекс някъде около 97-98 година, и тогава имаше всякакви луди.

JoyJoyJoy

Ей за това я харесвам Сирената.... има, няма и пуска някой велик лаф!!!

# 393
Сериозно, паднами в глазами. Да беше казал Хайнлайн или Хърбърт, а ти - щуравата им дружка...написал най-безумната книга в познатата галактика.  Аз имах нет през телефонен дуплекс някъде около 97-98 година, и тогава имаше всякакви луди.
Кефи ме книгата. Стартира от експлоатация на малкото останали хора след почти унищожението им от оръжието на извънземни до това да ловят последните екземпляри от човечеството да им копат, защото ако им се пробила каската щели да гръмнат. А после човечеството в лицето на един мъж тайно си връща част от познанието, правят си оръжие, набиват им канчето, пращат им атомна бомба на родния свят и ги избиват като кучета. А после се опитват да лавират в междупланетните отношения, защото пък извънземните били длъжници на сумати други извънземни, които пък се оказало че хората сега трябва да им плащат, защото в правото било победителят приема дълговете на победения.
Имала си интернет с дуплекс, колкото по-отдавна толкова по-малко хора са имали нет. И основно в големите градове. Хората е можело дори да се познават и отношенията са били доста по-различни, отколкото сега.  Сега всеки цървул като мен има нет.
Пич, бгмамите знаят всичко, не можеш да ги качиш на пързалката, както лесно би направил с някое 20+ годишно маце.
Която не ми вярва, да си даде адрес за среща, шси направа селфи с нея, да се увери.
И лична карта ще покажа като доказателство.

# 394
То с гуги всеки знае. Лошото е, че информацията е непълна/неточна и липсват връзките.
Май няма начин да спечеля. А ти помниш ли номера на епизода, когато Ентърпрайз най-накрая се сдобива с подобие на фотонни торпеда и изненадват клингонците, които си мислят че ентърпрайз е лесна плячка. Или номера на епизода, където пък си претоварват оръдията, за да изплашат някакви, които се гъбаркат с тях? Или когато дофторчето им се бори с инфектирането си от борг, който не би трябвало да е в тая линия. А може би оня епизод в TNG, когато се опитваше един чрез трикове и илюзии, понеже това можела неговата раса най-добре да промие мозъците на екипажа да изличат станцийката на смъртния им враг. Или пък едно друго епизодче, когато ги манипулират да отидат някъде при уж едно безсмъртно създание, което за някого било нещо като господ, ама се оказало самото зло, заточено и скрито отвъд погледа. Или the sum of it's parts? Или кристалното създание, което злият двойник на кого(ти ми кажи?) изличил цяла колония, ама най-накрая уж етична драма дали да го изследват или не и го унищожиха. Или оня епизод, в който доказваха в дийп спейс найн че може да се стигне донякъде със слънчев сал(капитанчето там, ръководител на дийпс спейса) че е възможно. Или когато минираха прохода до делта квадранта.
Може би пък си спомняш нещо друго, онзи епизод в Старгейта, където отидоха на едно място, където със саркофага царчето им се подмладяваше, избили гоаулдите, ама пък после царчето станало наместо робовладелец и пак ги карало да копаят, да не се усетили другите че имало нещо нередно. Пък най-накрая унищожиха портала.
Или другото, където пратиха малпа си в едва ли не странен свят, а се оказа че обитателите му ги убивало електронното му излъчване. И после заплашиха да пратят второ, след като те завладяха електрониката в подземната база и искаха да го унищожават. Или епозидът, в който капитанът в TNG беше станал борг, а след това беше споделил че е по-добре да ги убиват, отколкото да ги оставят да се мъчат. Най-хуманно било. Или когато Борг си намери майстора, защото се опита да се намеси и в алтернативно измерение, а онези се оказа че са неподатливи на асимилация.
Значи, тия всичките работи да си ги измисля, според теб съм не човек, а машина - да си ги гугълвам за толкова кратко време цели епизоди и да ги изгледам?
Ааа, Лор ми е стара либоф. Както и Q. Но да наричаш униматрикса - алтернативно измерение е ... как го пишеш "ха-ха-ха". Пикар стана борг щото мацето от нексуса (ха сега кажи ми коя е тя) нещо се не разбра с пича от петрито. Освен това всеки знае, че вид 5816 са си неподвластни на асимилиране и добре че бяха кака Севън и Ичеп.
Тц... Сиско ставаше за командир на DS9, Дакс си я биваше (ей, това трил си бяха страхотна раса), а лавсторито и гадния финал с Уорф направо си бяха покъртителни. Трабълите си ги биваше.
Гейта имаше няколко интересни попадения, но Window of Opportunity си остава ненадминат.

И да, няма начин да спечелиш срещу мен на ST, SG, SW и Аliens - върса.

# 395
Може на лични да се изпитвате на филми и сериали. Тук е достатъчно, че отделихте за целта няколко страници от темата.

# 396
Темата си е негова. Може да пише за каквото си иска. Поне разбрахме, че може да си лафи с мацка на тема фентъзи.
Ми, пич, действай, ето за какво можеш да си говориш с жени. А, освен Аниш, сигурна съм, че има поне още няколко момичета, които се кефят на подобни неща.

# 397
И да, няма начин да спечелиш срещу мен на ST, SG, SW и Аliens - върса.
Униматрикса не е алтернативно измерение, а задна вратичка в колективното съзнание, един вид бунт в системата. Трил какво - дават се в симбиоза. Нещо не ме радват.  Гейта лично мен почти всеки епизод ме кефеше. Ама един детайл, където едно създанийце омайваше едва ли не с феромони или какво. После тия от Ентърпрайз със същия сценарий, когато и тях ги омотаха не друго, а жени от една друга раса, която се оказва че едва ли не си поробвала мъжете чрез чар и нещо друго.
Или епизода в Старгейт където оная гоаулд беше завладяла базата пак с микроорганизми, които караха мъжете да стават безмозъчни мухльовци. А пък ти да видиш жените тръгнали да ги съвземат.
Мен лично ме разочарова Старгейт Юнивърс. Тъкмо стана интересно и го спряха. В началото беше адски тъп.
Искам да разбереш просто, че не лъжа и съм в течение. Проблемът е, че аз не придавам важност на всички малки детайли на всяко нещо и не помня имена. И професионално съм страшно натоварен умствено. Не мога да помня всичко, ако нещо ми е направило впечатление, тогава оставя следа в паметта ми.
Между другото започнаха нов Стартрек миналата година, ама сезоните са някакви по 10-12 серии - много малко.
А пък най-накрая кой с кого се залюби в Стар Трек? Направиха си и корабче. Помня епизода, където бяха взели на гоаулдите пък и се опитаха да го преправят, уж да пазело земята, а то се оказа със свое мнение.

# 398
Темата си е негова. Може да пише за каквото си иска. Поне разбрахме, че може да си лафи с мацка на тема фентъзи.
Ми, пич, действай, ето за какво можеш да си говориш с жени. А, освен Аниш, сигурна съм, че има поне още няколко момичета, които се кефят на подобни неща.

Не е вярно. Това, че е пуснал тема, съвсем не значи, че може да си пише за каквото иска в нея. Авторството не дава някакви особени привилегии и права да пише офтопично.

# 399
По-добре да си залепя на челото нърд и загубеняк. Аз не познавам мъж, който да е фен на такива неща, а ти ми говориш да срещна жена, с която да си говоря такива неща.  А, да - между другото Heaven and Hell на Black Sabbath ми е една от любимите песни. Това отговаря защо не се вписвам в чалготеката. Хаха. Алтърнатив - Machinehead на  Bush, там китарата е много готина, текстът не особено смислен, но е надъхваща.

# 400

Униматрикса не е алтернативно измерение, а задна вратичка в колективното съзнание, един вид бунт в системата.
Значи алтернативно измерение казваш на талозианските развъдници. Ми те са си напълно реални. Униматрикса е стандартен специално разработен интерфейс за по-лесно асимилиране. И впрочем вида който ти написах, че прецаква борг не е 5816 (анаграма на 5618 - човек), а 8472.
....
В крайна сметка, това че не придаваш значение на уж малките детайли или че ги струпваш лавинообразно един вид да покажеш колко си знаещ, отблъсква предимно жените около теб. Също и феновете.

п.п.
Цитат
Аз не познавам мъж, който да е фен на такива неща, а ти ми говориш да срещна жена, с която да си говоря такива неща.
А аз познавам много. С някои още поддържам приятелство.

# 401
В крайна сметка, това че не придаваш значение на уж малките детайли или че ги струпваш лавинообразно един вид да покажеш колко си знаещ, отблъсква предимно жените около теб.
Kогато споделих някои детайли, които помня, беше за да покажа че все пак не лъжа. Когато го направих пък се оказа, че е отблъскващо. В крайна сметка има разлика между маловажни детайли и смислени неща. Да не запомня името на герой в сериал е едно, ама едва ли може човек да забрави името на някое момиче, което го е впечатлило.
Радвам се, че познаваш хора с които споделяш общи интереси. Аз такива около мен много нямам.
Но диалогът ни ясно показва, че няма в никой случай да изляза поне с признание, че не лъжа - нали?
Струпването беше с цел. Не мога толкова бързо да гугълвам. Освен ако нямам чийтшийт специално по темата, което е много малко вероятно, предполагам.

# 402
В крайна сметка, това че не придаваш значение на уж малките детайли или че ги струпваш лавинообразно един вид да покажеш колко си знаещ, отблъсква предимно жените около теб.
Kогато споделих някои детайли, които помня, за да покажа че все пак не лъжа. Когато го направих пък се оказа, че е отблъскващо. В крайна сметка има разлика между маловажни детайли и смислени неща. Да не запомня името на герой в сериал е едно, ама едва ли може човек да забрави името на някое момиче, което го е впечатлило.
Радвам се, че познаваш хора с които споделяш общи интереси. Аз такива около мен много нямам.
Но диалогът ни ясно показва, че няма в никой случай да изляза поне с признание, че не лъжа - нали?
Познавам, защото съм ги търсила и намерила. Не съм чакала да ми паднат от небето. Инвестирала съм години в приятелство.
А, лъжеш, но това е друг въпрос.  Подарък.

# 403
А, лъжеш, но това е друг въпрос.  Подарък.
Винаги са ми казвали, че с жена не се спори. Добре, права си. Извинявай.

# 404
  • Sofia

Това, дали лъжеш или – не, си го знаеш само ти.
А нас и не ни касае особено, де... Да не сме тръгнали да ти приставаме? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт