Да си нямал никога никого

• 21 384
  • 538
  •   1
Отговори
# 420
Нека да позная - и в училище сте нямали интернет, били сте с компютри Правец 8. На 27 години си, викаш?
До 8-ми клас нямахме. Имаше платени нещо подобие на курсове. После отидох в гимназията в големия град. Като нямах интернет и компютър, киснах в библиотеката. Имаше компютър с пентиум3 500мхз.
Долу-горе по него време се осъзнах къде се намирам всъщност.
а защо не и в чужбина, като редица други кадърни млади хора?
Шансът да си намеря някоя в чужбина става колкото метеорит да ми падне върху главата.
Искаш ли всички млади хора наистина да заминат в чужбина?

# 421
Ааа, някои пък записвахме касетки от радиото и после ги слушаш със спиране, за да извадиш текста...хахахха. КАкви времена бяха.
Сега - пишеш в гугъл и текстът ти излиза наготово....няма тръпка! хахах
"Музикална стълбица" помниш ли го. А през 89 се сдобих полулегално с един Правец 8А вкъщи. Що Каратека и Супер артилерия се прекара на него думи нямам. Те това беше тръпка. Сега понякога играя с дъщерята Alien isolation и Аlien colonial marines, ама не е същото.

# 422
Трябвало е отдавна да надраснеш този неособено щастлив отрязък от живота си, а не да носиш последствията и до днес.
3/4 от живота ми е нещастливи отрязъци. Като казах, че стоически съм търпял - така е. И имам гордост до степен да не приемам чужда помощ. Да получаваш нещо наготово без да се потрудиш за мен е готованство.
Иначе имаше едно време бг топ 100. По телевизията. Беше ми любимо предаване.

# 423
Леле...."Музикална стълбица".....направо настръхнах!!! И в неделя вечер имаше готино музикално предаване. Що нощи съм слушала по цели нощи....

# 424
27-годишните са били в осми клас някъде през 2005 г. Не е като да не се сещаме какво е имало тогава и в най-забутаната провинция, а за човек, който жали за ерата, когато не всички са били в интернет, е меко казано странно да не е пипвал компютър през тези години.

# 425
27-годишните са били в осми клас някъде през 2005 г. Не е като да не се сещаме какво е имало тогава и в най-забутаната провинция, а за човек, който жали за ерата, когато не всички са били в интернет, е меко казано странно да не е пипвал компютър през тези години.
Всичко е така, както е. И ако не ми вярваш, даваш адрес лична карта да ти покажа. Това жалене е всъщност на база на интернет архивите и думи на хора, които са имали тогава. Повече детайли от това няма да получиш.

# 426
Моля ти се, не искам да си давам адреса на психари. Реално не си толкова млад и ако смяташ да си стоиш девствен и да не се размножаваш, няма никакво значение дали ще стоиш в България, или ще заминаваш в чужбина, защото не си достатъчно млад, че да ми изплащаш евентуалната пенсия.

# 427
  • Sofia
Шансът да си намеря някоя в чужбина става колкото метеорит да ми падне върху главата.
Явно изобщо не загряваш за какво ти говоря ("пиша" – в случая). Аз не ти казвам, че е трябвало да заминеш за чужбина, с цел да си намериш приятелка, а за да се реализираш по-добре и да видиш свят, предвид ограниченото ти и безпарично детство. Но това беше просто спорадична идея.
И, все пак, ти по никакъв начин не благоволи да отговориш на въпроса ми, защо си се прибрал в родното си място, след завършване на университета?

Искаш ли всички млади хора наистина да заминат в чужбина?
Не е важно кой, какво иска (всъщност, мен слабо ме вълнува дали ще заминават, или – не), а кое е най-доброто за теб – в ролята ти на индивидуално човешко същество, търсещо успеха си.

И имам гордост до степен да не приемам чужда помощ.
Е, аз се съмнявам, че някой, някога ти е предлагал нещо "на готово", че да имаш възможност да се изкушиш. Wink

# 428
Моля ти се, не искам да си давам адреса на психари. Реално не си толкова млад и ако смяташ да си стоиш девствен и да не се размножаваш, няма никакво значение дали ще стоиш в България, или ще заминаваш в чужбина, защото не си достатъчно млад, че да ми изплащаш евентуалната пенсия.
Това беше много грубо. Бъди си със здраве, диалогът ми с теб е на приключване.

# 429
Авторе, я кажи какво искаш от живота? За какво се бориш?

# 430
защо си се прибрал в родното си място, след завършване на университета?
Аз нямам родно място тук. Не мога да се прибера на родното си място, защото там никой не ме иска.

# 431
Я, нова драма... Издържал родителите си, докато студентствал, обаче сега те не го искат. Тръпна в очакване какво следва.

# 432
обаче сега те не го искат. Тръпна в очакване какво следва.
Не съм казал подобно нещо. Казах, че тук аз нямам родно място.

# 433
Все имаш някъде родно място - там, където си учил до осми клас и е нямало интернет, мейби? Едва ли щъркелът те е донесъл. Не че не се случва човек доброволно да се засели в дълбоката провнция, но в такива случаи по-ентусиазирани и оптимисти изглеждат хората.

# 434
Я, нова драма... Издържал родителите си, докато студентствал, обаче сега те не го искат. Тръпна в очакване какво следва.
Чакай да го измисли.

Общи условия

Активация на акаунт