Да си нямал никога никого

• 21 372
  • 538
  •   1
Отговори
# 435
Все имаш някъде родно място - там, където си учил до осми клас и е нямало интернет, мейби?
Просто е - там където съм живял не ми е било родно място. Мисля, че няма много за разбиране.
Родно място е мястото където си роден, не мястото където си пребивавал.

# 436
Все имаш някъде родно място - там, където си учил до осми клас и е нямало интернет, мейби?
Просто е - там където съм живял не ми е било родно място. Мисля, че няма много за разбиране.
Това обикновено е АГ отделението на някоя болница. Нормално е да не искат да се връщаш да живееш там.

...като ще сме буквални...

# 437
...като ще сме буквални...
Да не бъда буквален - по зададения въпрос имам намерение да запазя мълчание. Детайлите не са за интернет и имам пълното право да не ги споделя.

# 438
  • Sofia
Аз нямам родно място тук. Не мога да се прибера на родното си място, защото там никой не ме иска.
'Айде с'я, ново 20...

Joy Joy Joy

# 439
BlackCat идва момент в който питането става твърде лично. 
Но да те контрирам, по-скоро заям  - и трева не съм пробвал. Нито нещо друго.

# 440
  • Sofia
Но да те контрирам, по-скоро заям  - и трева не съм пробвал. Нито нещо друго.

Е, то е логично, при положение че дори не си топвал чушката, да не си пафкал и тревица. Има си хас. Mr. Green

# 441
Е, то е логично, при положение че дори не си топвал чушката, да не си пафкал и тревица. Има си хас. Mr. Green
В мнението ти останах с впечатление,  че дали е само тревица? Иначе не върви на жена да ползва мъжки лафове.
Хаха. Контраатака. Не си мисли, че като говорим тука мйеку, ядем доматите с колците.

# 442
В мнението ти останах с впечатление,  че дали е само тревица? Иначе не върви на жена да ползва мъжки лафове.

# 443
Игорек, прочетох първия ти пост и последните 2-3 страници. Тъкмо си мислех "Защо така нападат уязвимото момче, вярно, че е много обезверен и "мрънкало", но наистина е грозно да се тъпче някой, който и без това има толкова ниска самооценка". Само че с последните коментари за телевизора Велико Търново,  липсата на Интернет и чалгата, нещо си пресолил манджата и с право са те заподозрели в измислици.   Не че не е възможно да сте имали толкова стар телевизор и да си нямал Интернет и кабелна, но в този случай трябва да си гледал БНТ и BTV, пък там чалгата не преобладава. Все сте имали и някой стар WEF, ама и по него освен Веселина би трябвало да е имало други радиостанции. Ако не е ловял къси вълни, значи само Хоризонт и Ботев са свирили, а пък по тях имаше страхотни рок и джаз предавания.  Музикална стълбица си вървя до миналата година. Може и наистина да си живял в бедно провинциално семейство, но нито изказът ти, нито разсъжденията предполагат чалга среда.  До осми клас мирогледът е формиран в основни линии и после се дооформя от средата. Наистина пишеш като nerd, но такъв няма как да израсне в дива чалгарска простотия. Та, посмали малко, ако все още искаш да те взимаме насериозно. Мислех да напиша няколко съвета от личен опит на "смотанячка", ама нещо загубих мотивация.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 23:50 от TafTaf

# 444
  • Sofia
Иначе не върви на жена да ползва мъжки лафове.

Койо? Това за чушлето ли ти катурна крехкото емоционално балансче? Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 23:55 от Blаck Cat

# 445
Пич, ще го кажа по възпитания начин. Не си последователен във възгледите си.
Нещо ни будалкаш.

# 446
Та, посмали малко, ако все още искаш да те взимаме насериозно. Мислех да напиша няколко съвета от личен опит на "смотанячка", ама нещо загубих мотивация.
Съдиш ме за това, че съм откровен. Имаше БТВ и БНТ. Просто обясних, че масово се пускаше такава музика  Споменах БГ топ 100, също така. И там на Радио Варна класацията. Просто тогава съм нямал вкус за музика. Чалгата съм я слушал, т.е съм я търпял. Чаках обаче посочените предавания, за да чуя нещо различно. И то ме радваше много повече. Благодаря за чалгарската простотия, но не съм израснал чалгар.
Ще се радвам да споделиш тези съвети все пак.
Пич, ще го кажа по възпитания начин. Не си последователен във възгледите си. Нещо ни будалкаш.
Не, просто винаги съм се бунтувал на околната среда и не съм я приемал.

# 447
Не, просто винаги съм се бунтувал на околната среда и не съм я приемал.
Волът рие, на гърба му пада.

# 448
Първо бях заподозрян, че пиша твърде грамотно и съм твърде многопластов, после изведнъж станах твърде прост и отгоре на всичкото чалгар. Мда.

# 449
Аз дори и вече не разбирам смисъла ......за какви съвети става дума.....ясно е, че всеки един от нас си носи кръста....
Не виждам нищо хубаво в заяжданици.....ама хайде, ще го отдам на младостта и слабостта...
Боже, колко мъка има този свят, Боже.

Към автора на темата - признавам, странно звучиш,  но аз ти вярвам. Е, не съвсем във всичко, но виждам, че имаш болка,  която не е само от липсата на жена до теб. Всъщност, започвам да си мисля, че ако хипотетично се появи някоа жена в плът и кръв до теб, тази болка още ще я има. Мислиш ли, че жената е тази, която ще премахне като с магическа пръчица всичкото ти страдание?
Мислил ли си за какво всъщност я искаш тази жена - да я притежаваш или да имате споделеност? Замислих се, просто, може би заради думите от заглавието от темата.
Една жена носи със себе си своя свят,  своите корени, своите мечти.....а също, своите болки, страхове и проблеми.
Ако дълбоко в себе си искаш сериозно обвързване, не забравяй това.

Общи условия

Активация на акаунт