Да си нямал никога никого

• 21 352
  • 538
  •   1
Отговори
# 495
Време ти е да поправиш тази грешка Grinning
Не ме кефи да развивам някакъв герой, че и за допълнително  да плащаш за абонаменти и екстри.
Някак не ме завладява това. Повече играя стратегийки. Хаха. В Disclose.tv може да ме намери обаче човек. Там вечно някакви конспирации, вечно извънземни. Интересно и забавно е. Някои хора много си вярват даже.

# 496
Развиването на героя е едно на ръка, играта е онлайн, ако ти допада (която и да е онлайн игра), ще срещнеш хора с общи интереси. От кисненето в WoW, най-ценното е, че имам приятели, с които общувам вече над 10 години.

# 497
Развиването на героя е едно на ръка, играта е онлайн, ако ти допада (която и да е онлайн игра), ще срещнеш хора с общи интереси. От кисненето в WoW, най-ценното е, че имам приятели, с които общувам вече над 10 години.
Да, знам и съм съгласен напълно с теб, обаче тия игри идват прекалено ангажиращи и някои се вманиачават в тях.  Аз съм свободна душа, днес играя едно, утре друго. Днес гледам едно, утре друго. Да развиеш такива приятелства изисква целенасочено да прекарваш достатъчно време.  Късно хванах интернет и много неща не ме хванаха така, както хванаха другите. Нета го ползвам основно да си върша работата, да гледам филми, да слушам музика и да тегля книги.

# 498

Виж сега, цялостната ти нагласа е крива и негативна, а всъщност на теб ти се иска, но не ти стиска. Ето защо се депресираш. Ако беше над нещата, нямаше да ти пука. Стегни се малко и положи някакви усилия, мъж си! Стисни зъби, за да изплуваш, няма друг начин. Ако мисълта да изживееш остатъка от живота си по този начин не те стресне и мотивира да излезеш от черупката, не знам какво би имало ефект. За психолог мислил ли си? Сериозно питам.
ПП: В групите по интереси във ФБ наистина лесно стават запознанства. За теб това ще е от полза. Но, ако не умееш да впечатлиш с нещо друго, за да се стигне до познанство, ще трябва да го докараш поне на сносна визия, там не си анонимен.

# 499
  • София
По-лесно ми е да гугълна и да видя някоя обява в OLX. Или в специализираните форуми. Това, което аз обикновено търся онлайн има много малък шанс да го намеря във фейса. Едва ли там имат интегрална схема линеен стабилизатор на 3.3 волта. Просто фейсбук понеже е лесно, всичко друго и всеки започва да се лигави. Ко пр и не знам какви простотии.
Говоря за общуване и постове в стил СО, не за покупка/продажба на стабилизатори.
А за нещо като ирония да си чувал? От Дочуто в София възприех "здр ко пр бепце" и понякога влизам успешно в тона на хора, които са на възраст да ми бъдат деца.
Говорим не за вършене на работа, а за неангажиращо общуване. След като аз намирам време, ти съвсем ще намериш.

Имам предложение: Включи се в Майките на София. Аз не съм влизала, но било брутално. Ще има после какво да разправяш на колеги и (дай Боже) на мацки без деца. Плюенето на другите (може и на бг-мамите, поне вече имаш опит) е национален спорт, включи се и ти, стига да е с мярка.

# 500
Искам да се съсредоточа върху комуникацията с точно даден човек или хора. И да дам всичко от себе си в нея.

Трябва обаче да се внимава, да не засипеш човека срещу себе си с цял самосвал факти, емоции и себераздаване. При общуване винаги ще си по-приятен, ако слушаш и разбираш, вместо да дрънкотиш.

Може да пробваш Туитър, упражнение в лаконичност е.

# 501
Говорим не за вършене на работа, а за неангажиращо общуване. След като аз намирам време, ти съвсем ще намериш.
Чух аз и за някакви вегани-уфолози и някакви такива. Абе не знам. И не обичам да плюя. Егати кривия човек съм.
Като оня виц - "Дай си фейсбука да станем приятели " - "Ама нямам такъв" - " Поглед в недоумение"
Преди писах на друго място и ми беше приятно. Ставаше въпрос за обсъждания на тема философия. Беше ми интересно и макар да имаше и неангажиращо общуване. беше интригуващо и трябваше да си раздвижиш ума, да научаваш нещо ново постоянно, да погледнеш нещата по различен начин, ако трябва като бухал да си завъртиш главата почти на 360 градуса. Но го закриха. Просто "здр ко пр" бих отговорил на това "експоненциално затъпявам, докато ти отговарям." Хахахахаха

# 502
  • MI
Има си настройки ФБ, там даваш кой и какво може да ти изпраща известия, покани и т.н. ОСвен че можеш да блокираш поканите от игрите отделно. Rolling Eyes Да не говорим, че даже за философия ще намери група ако това го интересува, ама малко усилие се изисква и доста по-малко мрънкане.

Виж сега, цялостната ти нагласа е крива и негативна, а всъщност на теб ти се иска, но не ти стиска.
Точно!

# 503
Ако искаш сериозни групи със задълбочена дискусия, англоговорящият нет е много по-благодатен. Няма да има здр. ко пр.

# 504
Просто "здр ко пр" бих отговорил на това "експоненциално затъпявам, докато ти отговарям." Хахахахаха

ОК, ясно, социалните мрежи не са за теб. Аз имам друго предложение, запиши някаква престижна и достойна за твоите интереси и интелект специалност в университета. Ама да е по-екзотична, че да не обира "плявата" от ФБ и да не е от модерните. Някоя по-забутана, но извисена, за отбрани. И ето, ще си общуваш с хора на твоето ниво (и твоята вълнА), пък и ще има млади, интелигентни и начетени мацки, с които да упражнявате... експоненциалната функция. Deal?  Wink

# 505
Игорьок, имам питане:
34 страници с коментари, мнения, препоръки, метафори и хиперболи се изнизаха. Ти търсеше (май) съвет, какво не е наред и как да излезеш от изолацията.
Намери ли нещо в тези 34 страници, което да смяташ, че ти е от полза? Нещо?

# 506
  • София
Изприщвам се като чуя "да се съсредоточа върху точния човек/хора и да дам всичко от себе си". Дайте ми Кларитин, че ме засърбя  Mr. Green

Нали си чувал вече станалото поговорка: "Половината от парите, които давам за реклама, отиват на вятъра. Но не знам коя точно половина."
Затова не се скъпи в количеството и дори качеството хора, с които общуваш, дори половината усилия да са на вятъра. Като станеш на повече години, ще си подбираш хората. Същото и за жените. Бъзикай се с тях, бъди кавалер, без да прекаляваш и така... 
Не съм егоист, хич даже, но всичко от себе си давам извънредно рядко.

# 507
Игорьок, имам питане:
34 страници с коментари, мнения, препоръки, метафори и хиперболи се изнизаха. Ти търсеше (май) съвет, какво не е наред и как да излезеш от изолацията.
Намери ли нещо в тези 34 страници, което да смяташ, че ти е от полза? Нещо?

И да е намерил, ще отрече, защото той е огледало. При него рефлектира, навътре не влиза. И не защото не може, а защото не иска.
Темата е ярък пример на опровержение, на основната му теза, а именно, че не може да поддържа дългосрочна дискусия, че се чувства отхвърлен, че не може да намери среда, че никой не отговаря на възгледите и очакванията му и главното, че не знае как да получава внимание от жени и да им бъде интересен. Самият той, тук в темата се забавляваше, продължава да участва адекватно и води приличен разговор, което единствено значи, че той НЕ ИСКА да бъде по друг начин, НЕ ИСКА да напусне зоната си на комфорт, НЕ ИСКА да промени нещата. При положение, че бг-мама е доста токсична среда за нормални хора, как той съумява да остане адекватен, като е неопитен, несръчен, безинтересен и социопат? Много малко са темите, които успяват да поддържат подобен продължителен интерес и ми е невъзможно да повярвам, че авторът иска да промени нещо.

# 508
И да е намерил, ще отрече, защото той е огледало. При него рефлектира, навътре не влиза. И не защото не може, а защото не иска.
Темата е ярък пример на опровержение, на основната му теза, а именно, че не може да поддържа дългосрочна дискусия, че се чувства отхвърлен, че не може да намери среда, че никой не отговаря на възгледите и очакванията му и главното, че не знае как да получава внимание от жени и да им бъде интересен. Самият той, тук в темата се забавляваше, продължава да участва адекватно и води приличен разговор, което единствено значи, че той НЕ ИСКА да бъде по друг начин, НЕ ИСКА да напусне зоната си на комфорт, НЕ ИСКА да промени нещата. При положение, че бг-мама е доста токсична среда за нормални хора, как той съумява да остане адекватен, като е неопитен, несръчен, безинтересен и социопат? Много малко са темите, които успяват да поддържат подобен продължителен интерес и ми е невъзможно да повярвам, че авторът иска да промени нещо.
офф:
Помниш ли Момиче от Марс и предходното й превъплащение? Същият случай - дай да си начешем егото в бг-мамма с нИвероятна история, просейки си съчувствие, но отказвайки да приемем отговорите и после да разнасяме по други места.

# 509
Едва ли е програмист. Такова стриктно ползване на обедните почивки е характерно за администрацията.
Няма как да е програмист, сина ми е такъв и няма чак толкова свободно време да виси по форумите. Най-вероятно са му хоби компютрите. На програмистите им дават големи заплати, но и много работят. А ако беше такъв, нямаше да може да се оттърве от ухажорки.

Общи условия

Активация на акаунт