Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 31

• 17 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Добре се мазни. Animal Joy Cat Право в десятката!

# 61
Чета ви отдавна, така че съм наясно Blush
Във фейса я намерих, от откриването има качен албум.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 00:20 от Daniela Gospodinova 601697

# 62
Пак започваме стария спор Simple Smile. Няма проблем да помагаш, има проблем как го правиш. Това генерално, не за конкретната ситуация.

Тъкмо се чудех къде си Joy

Тонката така го опърлихме миналия сезон, че сега сме го оставили да почива Grinning

Като прасе преди Коледа на село ако искаш го опърли, но кажи две приказки за него! Отчаяна съм, бе, жена!

# 63
Дани, идеално, обичам подготвени участници Joy

Доне, Тони е прекрасен и скоро ще се появи, защото ще му съобщават, че ще става чичо Joy

# 64
Чега ви отдавна, така че съм наясно Blush
Във фейса я намерих, от откриването има качен албум.
Ти като воайорстваш отдавна, какво ще кажеш за сцената с куфара от репортажа и репликата: "Какво искаш да ми кажеш сега" (Моски, така ли беше?)

# 65
Дани, идеално, обичам подготвени участници Joy

Доне, Тони е прекрасен и скоро ще се появи, защото ще му съобщават, че ще става чичо Joy

Обичам те!!!! А ще разреши лк някой супер мега хипер заплетен казус (на два метра от болницата)????

Ужас, жената ни е чела всички дандании, представяте ли си?

# 66
Ниски предполагам, че съм аз, нали? Joy

Пак не си запомнила, значи! Dizzy Face

КАКВО МИ КАЗВАШ СЕГА?

# 67
Ди, беше "Какво ми казваш сега?". Научи я най-накрая, че се излагаш. Joy

# 68
Ниски предполагам, че съм аз, нали? Joy

Пак не си запомнила, значи! Dizzy Face

КАКВО МИ КАЗВАШ СЕГА?

Не се лигави, а ми отговори на въпроаа. Важно е, не мога да си легна преди това.
Докато отговаряш, кажи ще направи ли мега яката кекс сцена? Flushed

# 69
Аааа, Доне, аз съм му измислила на Тони работата! Ще работи дистанционно от вкъщи, ще разчита скенерите и ЯМР-ите. В болницата ще си има лаборант, който да прави самите изследвания и да му ги качва и той на компютъра вкъщи ще ги гледа. Ще идва веднъж седмично в рапорт залата да си говори с другите по някакви сложни казуси, разбира се, не преди брат му да е сложил под карантина цялата болница и да е дезинфекцира пътя, по който ще минава Онзи, който има само Албена Joy

# 70
Оххх, аман вече Animal Joy Cat станах като децата. Приеми, че толкова ми е неприятна тази сцена, че не мога да я запомня тази реплика.
Animal Joy Cat

Моски, всеки път като те напиша и телефонът ми ти променя името на Ниски. Animal Joy Cat

# 71
Не съм гледала още епизoда, но май видях най-важното от гифчето на Майчето Grinning
А промото не ми се и коментира, средата на сезона вече гоним, още не може да се изясни тая тема, ами трябва да има срещи по чукари. Подигравка със зрителите е това от висока класа. Дано кака Моски е права и това е заключителния разговор:smiley:, да не се сетят шизофрените сценаристи след 10 серии пак да я повдигнат тая тема, че вече се сбърках Smiley
На Дани добре дошла Hug

# 72
Според мен още не е казала, че е бременна?!?
и аха да му каже и млъкна .........
Но ще видим, много хвърлят на посоки сценаристите с идеи!!!

# 73
Еее това пък ще е тъпо да го измислят. Той вече да се досещате и тя да му каже: таксито ме чака. Ми ще чака, мъжът ти те пита близнаци или тризнаци ще му родиш Thinking

# 74
Не е казала още, да. Ама като ги знам сценаристите, няма да се учудя ако след 17 епизода време в някой разговор Ина попита Зорница - бе какво стана с цикъла ти? и тя отговори небрежно - а, дойде на другия ден Joy

Общи условия

Активация на акаунт