Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 31

• 17 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Лол в сайта има седмично промо и Шипката ще се заиграва с някой.То не остана кой,май само Пенев е свободен електрон?!

# 691
  • София
Бубс, дай линк, моля.

# 692
Ето, вадя кладата и я паля:
Цитат
Тази седмица недоразуменията в болницата ще продължат да създават смут сред лекарите. Огорчена от Тони Ковачев, Албена ще се впусне в авантюра с друг доктор от болницата. Ситуацията бързо ще бъде разкрита от другите лекари, а последствията от изневярата ще докоснат други хора от обкръжението им.
Дали доктор Огнянова е бременна и ще принудят ли новите обстоятелства Кая да напусне болницата ще научите в новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

# 693
Лол в сайта има седмично промо и Шипката ще се заиграва с някой.То не остана кой,май само Пенев е свободен електрон?!

Ах тазиииииии, не го заслужава нашето момче!!! RageRageRageRage

Какво значи огорчена бе?  Баси патката! На кладата!

# 694
Доне, най-най-най-официално се извинявам за това, че защитавах Албена в почивката между сезоните Joy

Отивам за кибрит и ще я палим заедно Joy

# 695
Доне, най-най-най-официално се извинявам за това, че защитавах Албена в почивката между сезоните Joy

Отивам за кибрит и ще я палим заедно Joy

Направо отивай за нафта. НАФТА!
Е не, това е ебаси. Не, не знам.
Поне ще гледаме Тони гневен....и мрачен. Абе тия да не го махнат сега?
добре, тази какво повече иска от него бе? Какво не й даде, какво не направи за нея???

Офф.... Sad

# 696
Казах ли ви, последна останах да я анатемосвам Шипката и имаше защо Joy

Е поне ще получим отговор дали ще има бебе или не, няма да са забравили сценаристите.

# 697
Обаче съм спокойна за анонсаджията, не е останал без огнена вода - първо пусна анонса за довечера и чак след това пусна седмичния анонс Joy

# 698
Какво значи огорчена сега? Значи първо нещо трябва да се случи много бързо, щото те много добре си бяха последния път. Е, поне ще видим Тони в действие, само да не яде шамари пак. Grinning Доне, почвам да събирам съчките. Отивам в гората. Joy

Хубаво е, че не са забравили за Зорница и предполагаемата й бременност. Ще разберем още тази седмица, доволна съм.

Ееее, Моски, тъкмо го похвалих значи. Joy

# 699
Казах ли ви, последна останах да я анатемосвам Шипката и имаше защо Joy

Е поне ще получим отговор дали ще има бебе или не, няма да са забравили сценаристите.

Москита е виновна, заради нея реших да приема Албена.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 700
  • София
Официално заявявам, че пращам Шипката в гората, да бере шипки.
За Тони ще е новата ренгеноложка на болницата. Двамата с него ще обсъжат заплетените случаи вечер вкъщи на по чаша билков чай.

# 701
Казах ви, че тази седмица ще видим Тони. Една седмица го няма и на следващата се появява. Ама не го очаквах това с Шипката. Чак пък нова връзка да започне. Тони ще е смазан, но красив. Нямам идея кой ще е "късметлията".

# 702
Само да не замине пак за Германия при Мона.

Залози за "късметлия"?
Добре, а тази толкова ли не може да се прикрива, че всички ще разберат?
Заболя ме главата, значи

# 703
Москита е виновна, заради нея реших да приема Албена.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Моски сега да се самобичува Joy

Горкият Тони, но пък съм щастлива от възможността да му намерят нова Grinning

# 704
Охх, очертава се много интересна седмица. Нямам търпение да гледам. Grinning Току виж Зорница се окаже бременна, ще имаме възможност да гледаме един щастлив до небесата Марио, преди гадориите с онзи лудия. Обаче и на мен ми се струва, че тая бременност ще е за кратко. За Албената вече го казахме - палим кладата. Да гори! Joy

Доне, сещам се за един късметлия, ама няма да казвам докато не видя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт