Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 31

• 17 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Москита е виновна, заради нея реших да приема Албена.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Моски сега да се самобичува Joy
Горкият Тони, но пък съм щастлива от възможността да му намерят нова Grinning
Моски да се самобичува с малко снимки и гифчета на Тони.

Майче, хубавото е, че ще го гледаме мрачен, което мноооогооо му ходи. Иначе нямам против да остане за малко сам. Бате ще го гали по едното раменце, кака по другото Joy

# 706
Марио таман взе да я приема. Сега пак ще иска да измете с нея пода. Ама кой ще е късметлията. То всички женени. Може да се утешът с Владов или с Мазов. За друг вариант не се сещам. Пенев и Врабчев ги изключвам.

# 707
Щрак. Това беше запалката ми.

# 708
Айде Албенче, моето момиче 🔥🔥🔥. Че и няма само да се заиграе, ами направо изневяра. Ужас, да се наха от нашето момче 😡. И без това ме дразни - все крива и нагла една такава. Забрави каква свита беше като дойде, гласа й не се чуваше.
Да не се заиграе с Мазов - той да отмъсти на Лора за Владов. Видяхме вече че му е слаб ангела 😆 Принципно всички варианти ми се струват абсурдни - Пенев, Банков, Врабчев, пропускам ли някой 🤔
Интересно как това ще се отрази на “други хора от обкръжението им”.
Много се зарадвах, че ще разберем за бебето, като почнат да драгват ме дразнят.

# 709
Абе не си я представям с Мазов нещо, повече залагам на Банков. Той все още е на дъното, пак ще се натряска хубаво и ще я оправи и нея.

# 710
Без изневери и триъгълници няма да е този сериал просто Joy Тия сценаристи са ми смешни вече.
Албено, Албено, много си зле. Ако си легне с Пенев, ще умра от смях, няма да има по-тъпа изневяра в историята. Joy
Исках да й дам шанс в последно време, но край! Трябва да му търсим нова жена на Тони и това си е.

# 711
Абе не си я представям с Мазов нещо, повече залагам на Банков. Той все още е на дъното, пак ще се натряска хубаво и ще я оправи и нея.
Уууу да, да, дааа и Марио вече няма да го харесва и аз ще съм щастлива.

# 712
Пенев и Албена?!? Никакъв шанс. Joy Това звучи комично чак, изобщо не вярвам Албена да се загледа по мъже като Мазов и Пенев, най-вече последния.

Ди, той пък щото сега му е голям фен. Joy

# 713
Обаче ме кефи как цялата група защитаваме Тонича в момента Joy никой не предполага, че той може да е направил нещо, за да огорчи Албената Joy
Много ме радвате HugHugHug

# 714
  • София
За Тони нова жена. Край.
Аз като ви разправях лятото за Мишева, вие не, та не, стара, мара, не е за него.

Албена ще се окаже не само нагло, но и много тъпо парче. Значи правилно я хейтихме миналия сезон, когато се обърна срещу единствения човек, който и подае ръка, когато дойде в болницата. Пълна патица, руса (извинете ме руси дами, това не е цвят на косата а състояние на духа), вкисната и нагла. дано Врабчев и стъжни живота.

# 715
Ееее каквото и да е направил, не е най-логичното нещо да отмъщавал и то с изневяра. Thinking
Тя този сезон е такава фръцла, съжалявам, че съм я защитавала направо. Все е сърдита, нещо не ѝ харесва и се прави на важна пред всички лекари. Не помни каква Шипка е била. Сигурна съм, че е някаква адска глупост или недоразумение.

# 716
Май Албенчето ще се окаже, че е взела много от гените на татко Simple Smile
Аз залагам на Христо или Банков, другите нещо не ми се вписват.

# 717
  • София
Христо такъв съвършен ангел-херувим го рисуват, че хич не ми се връзва.
Само се чудя как ако Албена преспи с Банков някой си представя, че Зорница бе се върнала при него. Това е някакъв пълен абсурд.

# 718
Христо такъв съвършен ангел-херувим го рисуват, че хич не ми се връзва.
Само се чудя как ако Албена преспи с Банков някой си представя, че Зорница бе се върнала при него. Това е някакъв пълен абсурд.

То това било любов (с главни букви написано), и Виктор, и Зорница били преминали през много, освен това Зорница от 4ти сезон още била показала колко е борбена и щяла да се бори за любовта си (разбирайте Банков), а и феновете на Банков били по-важни от Марио, така че...нали разбираш.

# 719
Тази седмица във форума ще е така. Като гледам даже от сега е паднало. Joy

Общи условия

Активация на акаунт