Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 31

• 17 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Оф, айде стига със Зорница и Банков, бляк 🤢

Бенито, добре че Захариев й е баща 😂 Иначе щях да заложа на него.
Брей, пък не съм забелязала който и да е лекар да се има с нея. Мазов, Мазов, на него му е все тая с коя. Ще реши, че Лора е спала с Владов и ще се пусне по пързалката.

# 721
Христо такъв съвършен ангел-херувим го рисуват, че хич не ми се връзва.
Само се чудя как ако Албена преспи с Банков някой си представя, че Зорница бе се върнала при него. Това е някакъв пълен абсурд.
Според мен Зорница ще е разочарована от Албена, а не от Банков - той свободен, тя не. Тя знае в какво състояние е той, че хич не му пука какви ги върши. Но от Шипката едва ли е очаквала обаче да омаже толкова пейзажа............

# 722
Значи написах пространен дедуктивен пост изключващ повечето мъже лекари и нетът ми спря Grinning
Ще напиша отново извода само - Врабчев или Банков. До един от тия двамата ме доведе дедукцията Grinning

# 723
Според мен Зорница ще е разочарована от Албена, а не от Банков - той свободен, тя не. Тя знае в какво състояние е той, че хич не му пука какви ги върши. Но от Шипката едва ли е очаквала обаче да омажи толкова пейзажа............
Все пак става въпрос за Тони и неговите чувства. Тони й е приятел и е нормално да бъде разочарована. За Банков я боли...да не казвам какво. Grinning

# 724
  • София
Майче, според мен и от двамата ще е разочарована. Банков може да е свободен, но според мен е наясно, че Албена има приятел и кой точно е приятелят и. Така си мисля.

# 725
Значи написах пространен дедуктивен пост изключващ повечето мъже лекари и нетът ми спря Grinning
Ще напиша отново извода само - Врабчев или Банков. До един от тия двамата ме доведе дедукцията Grinning
Е ти пък Врабчев, все едно с Пенев, ужас Joy

Роси, не казвам, че няма да се разочарова и от него, но не и толкова колкото от Албена.

# 726
Врабчев? Съмнява ме. Може да е гадняр понякога, но ми изглежда като човек с морал, който не би спал баш с нея. Той си обича Стаменова, какво ли не преживя заради нея....а и.,..помогна да се спаси живота на Тони егати, за кво да спи с момичето му, която му е и подчинена...
Съмнявам се, че Банков знае с кого ходи Албена.

Искам да видя гнева на Марио....

# 727
Доне, има резон в написаното за Врабчев. Еми остава само доцента, така и така ги е подпукал по домова книга.
Аз пък не мисля, че Марио и Зорница ще се занимават с Банков в тая ситуация. Марио изобщо не си представям как е възможно да отиде и да му каже каквото и да било, още повече че той наистина вероятно не знае с кого има връзка Албена. Но Марио и Албена....ох, майкооооо, Зорница пак ще трябва да го държи да не измете пода с нея Joy
А Зорница най-много да реши да каже на Банков, че е тръгнал по наклонената плоскост и да вземе да се спре.

# 728
  • София
Доне, нова тема?
Ами, де да знам. те много неща ни спестяват и ни оставят в недоумение. Та не знам кой какво знае. А иначе намам съмнения, че Зорница ще е бясна на Албена. Очаквам здраво да я накове и да я прати по дяволите. Даже се чудя кой ще спретне по-голям скандал на Шипката Зорница или Марио.

Ама кой е казал че Марио и Зорница ще се занимават с Банков??????? Аз казах, че след подобно изпълнение не виждам как Зорница ще припне след Банков. Моля ви не ми влагайте думи в устата, които не съм казвала.

# 729
За Марио си права. Даже по-скоро очаквам един хубав братски разговор и ред сълзи, ред сополи във форума.

Ей сега пускам новата тема.
Само ще я направя, снимка и анкета (ако искате) към 5-6 часа, че в момента нямам време.

# 730
Може Зорница да набие канчето на Банков щом разбере и това, не защото ще ревнува, защото ще има и такива изводи у фейса, а защото наранява с действията си и други хора.

А Бенито ще си го отнесе, не знам дали от Зорница или от Марио, може и от двамата, ама ще го отнесе и напълно заслужено. Марио като е бесен и без това го обхваща вдъхновение и му идва дар словото.

# 731
Доне, нова тема?
Ами, де да знам. те много неща ни спестяват и ни оставят в недоумение. Та не знам кой какво знае. А иначе намам съмнения, че Зорница ще е бясна на Албена. Очаквам здраво да я накове и да я прати по дяволите. Даже се чудя кой ще спретне по-голям скандал на Шипката Зорница или Марио.

Ама кой е казал че Марио и Зорница ще се занимават с Банков??????? Аз казах, че след подобно изпълнение не виждам как Зорница ще припне след Банков. Моля ви не ми влагайте думи в устата, които не съм казвала.

Нямахме предвид, че ти си го казала. Поне не аз. Говорехме как ли ще реагират МиЗ на Банков след новината, че...нали все пак Тони е тяхното гардже Joy

# 732
Така де, Роси, аз просто доразвих мисълта дали ще се занимаят с Банков, ама го написах с краката си Grinning

Албена изпуска едно нещо. Че ще загуби подкрепата на единствените хора, освен баща ѝ, които са я харесвали и подкрепяли в тази болница. Марио просто повече няма да я погледне, в това съм убедена. И ще се уплаши за Тони и направо ще гледате анатомия на гнева Joy

# 733
Така де, Роси, аз просто доразвих мисълта дали ще се занимаят с Банков, ама го написах с краката си Grinning

Албена изпуска едно нещо. Че ще загуби подкрепата на единствените хора, освен баща ѝ, които са я харесвали и подкрепяли в тази болница. Марио просто повече няма да я погледне, в това съм убедена. И ще се уплаши за Тони и направо ще гледате анатомия на гнева Joy

Най-после сезонът да си заслужи името.

Айде да плюем Албена в новата тема.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1069293

# 734
  • София
Хаха, значи в това ще се изразява анатомията на гнева при Марио. Ясно.
Ей, тая Албена, много проста ще излезе. Пфу.
Доне, да ти кажа виждам как Тони слага маратонката на масата и заминава за Германия да се грижи за Мона Sad.

Общи условия

Активация на акаунт