Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 54 537
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
kalei, много благодаря за отговора! Момичета, да попитам как става кърменето в раница, пише, че е възможно, а хич не ми се струва така - бебето трябва да е много по-ниско разположено отколкото на картинките, а ако е и по-дългичко като моето, тогава още по-сложно... И още нещо много важно - живея в малък град, в който няма такива библиотеки, дали е възможно да се обадя на някой представител да дойде за консултация срещу заплащане разбира се и да пробвам няколко вида на място преди да закупя някоя Thinking

# 241
Има клипчета в youtube как става кърменето в раница, но аз не можах да се наместя, само ядосах бебето. Иначе раници можете да наемете няколко и да пробвате.

# 242
Но аз живея в град където няма такива места от където да наема.

# 243
Слинготека, а и всички май, изпращат по куриер. Избирате си от сайта каквото е налично и си заявявате че искате, а те ще ви изпратят.

# 244
  • Варна
Аз кърмих няколко пъти в раницата, докато вървя. Заплака, а бяхме в 1 гора и нямаше как седнала, спуснах презрамките и стана много естествено.
Виждала съм, че предлагат да изпращат по куриер за други градове под наем. Отделно понякога консултантите пътуват и пишат докъде могат да донесат.

# 245
Цяло лято кърмих в раница, супер удобно и дискретно е. Леко смъкваш колана и презрамките, давате на бебето да суче, може да му сложите качулката дори, никой нищо не разбира. Е, за предпочитане са блузи за кърмене и сутиен, защото е още по-функционално. Моят син все огладняваше на път от яслата на сестра му към нас, та нея бутам в количката, бебето в раницата се кърми, та, играем в парка, пазаруваме. Бебето ми изобщо не иска да седи в количка, живее в слинг и раница.

# 246
От Вълшебен възел съм наемала раница, с Еконт, с доставка за моя сметка я изпратиха и така я върнах.

# 247
Всички библиотеки пращат по еконт, като се покриват двупосочните куриерски услуги от наемателя.
Когато си запазиш час на място за консултация и проба, пробваш, дават ти съвети как е най-добре да бъде поставено бебето, нагласят ти раницата/слингът и цената е около 20лв. Наем на раница за седмица - също толкова. Пробваш по обяснения на консултанта и клипчета, които ти изпраща, но имаш повече време за разходка, за да усетиш твоята раница ли е. Всеки си преценява има варианти Simple Smile

# 248
  • София
Кърменето в раница зависи и от височината на бебето и вашите гърди.
Пробвайте с разхлабване на всички ремъци. Сега с голямо бебе ми се налага да поразхлабя и колана, за да го смълна надолу. Ремъците между платката и презрамките, както и тези долу на презрамките под мишниците. С ръка повдигате гърдата и детето си я намира. Може да се наложи през цялото време да си подпирате гърдата, някои деца се справят и сами.

# 249
  • София
Здравейте, бебеноски!
Има ли някоя от вас, която е носила успешно с пролапс? Моето бебе е на 3 месеца и за съжаление онзи ден ме диагностицираха... Такова желание имах да нося, че имам 3 слинга, раница, яке за бебеносене, а сега едвам си гушкам детето.

# 250
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за раница Lenny Up?

# 251
  • Плевен
Какво да кажа за лени ъп? На мен ми е доста удобна. Една от малкото раници за наистина малко бебе.
Имай впредвид, че е създадена за по едри хора. Ширината на презрамките е по голяма. Аз съм нормална, но съм с по широки рамене. Като нося на гръб презраките са ми затегнати докрай. Най добре ще е, ако имаш възможност да я пробваш.

# 252
  • София
За Лени, като марка- страхотни раници, слингов плат с възможни бюджетни цени. Интересни цветове и десени.
Имах Лени ъп, тази https://en.lennylamb.com/web_page/14872
Страхотно обгръща бебето, коланът е мек, но стабилен. Но е широк. Аз го стягах максимално, а долу съм М размер...по-към края му, широк таз. Но съм свикнала да нося високо, по-скоро на талия.
Харесваха ми ремъците между презрамки и платка, но имах нужда от повече стягане на дължината. Като стегнех и тези под мишницата, падингът ми се изместваше назад и отпред ми оставаше неподплатено. Мисля, че затова ми опъваха презрамките и усещах повечко тежест.
Затова и все посягах към Тула стандарт и не носех Ленито. Пуснах го на дип, едва ми се откъсна от сърцето, като го давах Laughing Още ми е кофти за него, май съжалявам, че не е в мен вече.
Страхотна раница, много повече ми харесва регулацията на платката от Тула Free to grow. Обаче да и сложат едни тулени презрамки Laughing 

# 253
Благодаря Ви поръчах едно Лени Ъп за проба и ще поръчам и една Тула Free to Grow за проба понеже много се двоумя между двете.

Бебето ми е на 5 месеца и половина нося я в Ергобейби от 2 седмици, но не ми е удобна.

# 254
  • София
С проба е най-добре. Аз бях наела за 2 седмици Лени ъп миналото лято и ни беше много по-удобна от нашата Tula Free to grow. Наех я, защото тулата беше канвас, а пътувахме на море и се притеснявах, че ще избелее много. Та слинговото лени си свърши много добра работа.  После си купих и моя. 

Общи условия

Активация на акаунт