Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 55 122
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Съжалявам, че ще те разочаровам, но тази Тула не е слингова. Това е един от канвас принтовете им, които са изработени да имитират слинговите конверсии.

Иначе за лятото чудесен вариант е тъкан слинг чист памук или примески с бамбук, лен, коприна.
Преимуществото на тъканият слинг е, че може да се върже на един слой. Тъканият ринг слинг също е вариант, но аз лично го препоръчвам за носещи, които вече са усвоили умението да правят седалка.

# 406
  • Плевен
Дайте шанс на тъкания слинг. Може да отидете на консултация, ако имате възможност и преди да се роди бебето. Консултантите разполагат с кукли и може да ви покажат. Всъщност не е сложно само се иска малко практика
Има блендове с лен, бамбук, вълна, които са подходящи за жегите.

# 407
Благодаря ви много ! А това ,че е с канвас не го ли прави една идея по- проветлив от другите варианти ? Или съм пак в грешка Grinning Води ли се някакво предимство или е просто модно ?  Да разбирам ли ,че слингове тип мандука, Hana, Caboo са еднакво пълтни и няма да ми свършат работа ? Направо да не го мисля и да гледам тъканен ?

# 408
  • Плевен
Слинговите платове са по проветриви. Еластични въобще и не гледай, защото се връзват на три слоя и лятото ще е адското.

# 409
То повече се запарва детето от топлината на тялото, по мое мнение. Тоест, не навличате бебето, едно боди с къс ръкав и толкоз в жегата. Ако много е зор, едни тънки чорапки. Вие също съобразявате дрехата да ви е тънка. Не ми се вярва да го изкарвате по обяд на жегата,тъй че аз лично бих се насочила към удобство най-вече на носилката. Важно е да ви е удобно. Моето бебе е пролетно. Цяло лято я извеждах или рано сутрин или след 17.30. За еластичните потвърждавам, че е ад. За 15 мин ставаш вир вода.

# 410
За лятото тъкан слинг шал или евентуално ринг. Примес с лен е удачен също. Аз си носих цяло лято бебето миналата година в един шал с лен. Не е толкова трудно поставянето. И на мен не ми се получаваше особено вкъщи в началото, но след като отидох на една среща и ми показаха нямах повече проблеми. Както са казали може и като бременна да посетите. А има възможност и за индивдиуални консултации.

# 411
Благодаря ви момичета !!! Отказахте ме да гледам еластични определено, то като чета  след 3 месец с тях бебето натежава и пак трябва да сменям. А има ли значението от съотношението  памук : лен или памук:коприна ?
Предполагам колкото повече лен или коприна толкова по-добре ?

# 412
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ами не е точно така.
Ето тук може да прочетете повече за начало.
Материи (блендове) на тъканите слингове

Всичко за тъканите слингове

# 413
https://roshavo.com/oc/isara-standard-carrier-galaxy Може ли мнение за тази носилка? И от кога най-рано може да се ползва? Сега бебето ми е на 2 месеца, но се чудя дали от три месеца ще е подходящо? 

# 414
Аз на 3,6 месеца го сложих в такава. По принцип се препоръчва от 4 м, но зависи и от височината на детето. Моето беше около 60см и му беше ок.

# 415
Моите съм ги слагала в регулируема Исара на 3 1/2 месеца и двамата, но си държеха главите стабилно и имаха за месеците си изключително добър мускулен тонус.

# 416
Исара стандарт и аз ползвам, започнах като вече имаше 60 см. Към петия месец май беше.

# 417
Малката вече е почти 60 см и главата си я държи много добре. Надявам се до месец и половина да порасне още .
Удобна ли е за по-дълго носене? Живея на вторият етаж на къща и свалянето на количката по едни тесни стълби е истинска мъка. Мисля през деня, когато таткото е на работа да излизаме с раницата на разходка.

# 418
На мен ми е екстра. На мъжа ми също. По 2 часа и малко сме я носили най-дълго без прекъсване, не е имало проблем, но ако имаш възможност,наеми си една за седмица и тествай.

# 419
И за мен е супер удобна, още си я ползвам, вече е на две и е около 90см. На гръб обаче.

Общи условия

Активация на акаунт