Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 54 364
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. От известно време нося активно малкия в тъкан слинг Литъл фрог 210плътност. Сега той е 6400 и 64 см на 6 р.м. и 5 к.м. За кратки разстояния ми е удобно, но ако нося по-дълго ме заболява кръста. Възможно ли е причината да е в това, че малкият вече си е тежичък? Според консултантката, при която ходихме е най-добре да изкараме още малко с този слинг и после да минем направо на стандартна раница.
Опитай друг вид връзване, кръстосано или кенгуру кери. С раницата е бързо, но със слинга е по-меко и удобно, според мен. Продай този слинг и си купи с плътност 270-290. Знам ли, ако те кефи слинга, дай му шанс Simple Smile
Аз поръчах приставка, надявам ср утре да дойде и ще дам отзив. При нея се шие допълнителен цип по нормалния на якето.

# 61
  • Плевен
Ако ползваш фейсбук Мама Мишка шие чудесни неща.

# 62

Опитай друг вид връзване, кръстосано или кенгуру кери. С раницата е бързо, но със слинга е по-меко и удобно, според мен. Продай този слинг и си купи с плътност 270-290. Знам ли, ако те кефи слинга, дай му шанс Simple Smile
Аз поръчах приставка, надявам ср утре да дойде и ще дам отзив. При нея се шие допълнителен цип по нормалния на якето.

Определено ми харесва да го нося със слинг, а и на малкия също, но този, който имаме, изглежда е късичък и сега едвам успявам да го вържа по стандартния начин, а какво остава за друг. Мислех преди да купя друг слинг или раница първо да пробвам и слинг с по-висока плътност и раница, но малчо има проблеми с гръбчето и според консултантката е най-добре да почакаме още.

# 63

Определено ми харесва да го нося със слинг, а и на малкия също, но този, който имаме, изглежда е късичък и сега едвам успявам да го вържа по стандартния начин, а какво остава за друг. Мислех преди да купя друг слинг или раница първо да пробвам и слинг с по-висока плътност и раница, но малчо има проблеми с гръбчето и според консултантката е най-добре да почакаме още.
Какъв размер е? Кенгуру кери връзвам с 4-ка и е точно. Моята консултанта, казва че е единственото връзванв подходящо дори за недоносено бебета. Опитай с връзване на гръб, то е подходящо за по-малко бебе, не е нужно да е стабилно седящо.

# 64
Май е 4 или 5. Ще потърся клипче за това връзване и ще пробвам мерси.

# 65
  • Плевен
Кенгуру кери се връзва с по къс слинг и е доста удобно.
Аз искам да се оплача. Моето бебе не иска да стои в раницата от няколко дни и то само вкъщи. Навън го няма този проблем. Започва да подскача, да мрънка и накрая да плаче. Само така заспива, но докато заспи е голям рев. А му се спи, не е просто аз да съм решила, че трябва да спи. Дупето му е леко зачервено, дали може да е от това, не знам... да му дразни допълнително ли. И е на моменти например 2 минути седи мирно, после започва, после пак се успокоява и така.

# 66
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Цитат

Какъв размер е? Кенгуру кери връзвам с 4-ка и е точно. Моята консултанта, казва че е единственото връзванв подходящо дори за недоносено бебета. Опитай с връзване на гръб, то е подходящо за по-малко бебе, не е нужно да е стабилно седящо.

Ако детето има проблеми с гърба, не бих се опитвала да го мятам на гръб на този етап.

Кенгуру кери се връзва с по къс слинг и е доста удобно.
Аз искам да се оплача. Моето бебе не иска да стои в раницата от няколко дни и то само вкъщи. Навън го няма този проблем. Започва да подскача, да мрънка и накрая да плаче. Само така заспива, но докато заспи е голям рев. А му се спи, не е просто аз да съм решила, че трябва да спи. Дупето му е леко зачервено, дали може да е от това, не знам... да му дразни допълнително ли. И е на моменти например 2 минути седи мирно, после започва, после пак се успокоява и така.

Някой деца минават през такава фаза, може и наистина да изпитва дискомфорт заради дупето. На колко месеца е?  Може и да го мъчат зъбите.

# 67
  • Плевен
На десет и половина е. Те си го мъчат зъбите сега и преди са го мъчили, но така не е правил. Дано мине по бързо.

# 68
Калей, за носене на гръб не смея и да си помисля на този етап. Струва ми се, че ядрената физика ще е по-лесна.Laughing

# 69
Калей, благодаря за намесата, аз главно за кенгуру кери исках да се изкажа и след няколко прекъсвания на мисълта и поста, съвсем съм се отнесла. За носенето на гръб, да, не е редно при проблем. Извинете.

# 70
  • София
Имам много глупав въпрос. Имам Тула ФТГ, ползваме я от 5-6 месеца и скоро бебокът прави 10 месеца. Горе долу до каква възраст/размери мога да я използвам и кога трябва да се смени със стандарт или друга?

# 71
  • София
Тя е почти еквивалентна на Стандарт. Доколкото знам, платката, като се разпъне е мъничко по-малка от стандартната. Т.е. после направо може да си минете на тодлър.  Кога ще стане това зависи от структурата на детето. 85-86-87см обикновено е височината, когато се минава към тодлър. Мисля, че при Лени ламб е при по-малки сантиметри.

# 72
  • София
Ооо Simple Smile супер Heart Благодаря за ориентира!

# 73
  • Монтана
Здравейте момичета, искам да попитам за мнение относно тази раница:

Удобна  ли е за майката и бебето и до какви килограми и възраст горе долу може да се използва?
Трябва ми за кратко ползване като ходене до магазина или до детската кухня.

# 74
  • София
Boba air наистина е за кратко носене, по-скоро лятото в жегите. До магазина не бих отишла с нея, защото тежи с нея...пък да влача и торби. Виждала съм я на живо и бих отишла от апартамента до колата или да мина през някой подлез, през който иначе ще трябва да минем, като камили с качването и слизането на детето.
От хотела до плажа/басейна.  Вижте презрамките, те нямат абсолютно никакъв падинг, то дори плата не е плътен.
Ако бебето е на 6м. имате избор от доста марки и модели. На 23-и вероятно доста марки ще имат намаление.
Ако цената е това, което съблазнява- за 30 и нещо лв отгоре може да се вземе Лени ламб от базовата серия. Или на изплащане раница от Рошаво или Коала бейби.

Общи условия

Активация на акаунт