Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 55 063
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Boba X е с доста обемна платка дори и в най-събраната си позиция.
Стандартната Boba (4gs), е страхотна, но може да се ползва след 70см.
Между Тула и Исара, аз съм за Тула (фен до гроб на марката, не е тайна за никой Grinning ), но си е въпрос на лично предпочитание.
Пробвайте Тулата, щом има от къде, ако след това се окаже, че не ви е удобна - има библиотеки, те доставят с куриер. Много често около празници и пускат намаления на наемите. Става топло, срещи ще се правят в много различни градове...

# 541
Kalei, благодаря 😊🌷

# 542
  • Перник
Здравейте Simple Smile
Поръчах от Коала ергобейби адапт за седмица под наем, очаквам я. Бебо още няма 3 месеца - на 11.05 ги прави, но вече е минал 5кг и 60 см, държи си главата стабилно известно време, докато не се умори. Искам да пробвам някакви варианти преди си купя. От наличните там за наемане, тази ми се стори най-подходяща. Каква е разликата между ергобейби адапт и ергобейби 360, каквито се срещат доста в Olx? И също бихте ли ми препоръчали групи/страници, откъдето да си намеря раница втора употреба?

# 543
Първо, всичко що е Ергобейби в ОЛХ е китайска реплика, не оригинален продукт.
Моделът 360 е с по-тясна платка, която всъщност не е свиваема, умалява по-бързо и като цяло си е едно недоразумение.
Групи - Слингове и егрономични раници - група за бебеносене; Бебе в Слинг, Купувам / Продавам ергономични раници, слингове и аксесоари
За страници се сещам само за Resling, но сигурно има и други.

# 544
  • Перник
Кандидатствах преди известно време в групата Ергономични раници и слингове - група за бебеносене, но отхвърлиха заявката ми, въпреки че отговорих на двата въпроса. Вероятно защото профилът ми във фб е с инициали и със снимка - пейзаж, защото ни е общ с ММ - не си падаме по социалната мрежа, но ползваме за комуникация, полезни групи и страници. Ако случайно темата е следена от някоя от админите на групата, моля приемете ме, подала съм нова заявка!

# 545
Срещи
Плевен - 2.05

София - 9.05

Хасково - 8.05

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 09:46 от kalei

# 546
  • София
Кандидатствах преди известно време в групата Ергономични раници и слингове - група за бебеносене, но отхвърлиха заявката ми, въпреки че отговорих на двата въпроса. Вероятно защото профилът ми във фб е с инициали и със снимка - пейзаж, защото ни е общ с ММ - не си падаме по социалната мрежа, но ползваме за комуникация, полезни групи и страници. Ако случайно темата е следена от някоя от админите на групата, моля приемете ме, подала съм нова заявка!

И аз имам поне два опита в тази група...а вече не ми излиза и при търсене във фейсбук. Дали съществува още или просто сме игнорнати по някакъв начин...идея си нямам, но и не ме интересува. Групи - колкото искаш😊

# 547
  • Перник
Приеха ме след като обясних защо е такъв профилът ми във фб.

# 548
  • София
Е, явно аз съм от игнорнатите, защото отговорих на въпросите, но профила ми е общ със съпругът ми...но за мен не е загуба, запознах се с толкова готини хора на Слинго феста, които могат да ми дадат най-добрата консултация, а в други групи се пускат обяви на слингове и раници...така че да са живи и здрави, твърде несъществени са ми, за да си го сложа присърце😎

# 549
В групата Бебе в слинг в момента продават Лени стандарт, за 90 лв. Видя ми се доста добра цената, затова пиша, някой ако търси.

# 550
Имаше една супер захабена, минала през 100 човека на подобна цена. Оглеждайте снимките внимателно.

# 551
Пишеше, че е ползвана малко и е запазена, но трябва да се гледа хубаво, да.

# 552
Момичета, много се извинявам, че ще пусна линк, но някъде попаднах на него https://do-mama.bg/ergonomichni-ranici/reguliruemi-ergo-ranici/e … i-bejova-monogram , мислите ли, че си струват и имате ли мнение?
За пръв път ги виждам тези, знам, че Тулата са най-добрите, но пък и цената им е добра Wink , а за втора ръка все пак знаем ли кой и как е ползвана... И аз гледам, де...но друго си е новичкото.

# 553
  • София
Имаше ги на Бебемания. Аз пробвах май тай слинг и ми допадна. Май сега почват да ги внасят. Доста се чудех дали да не си купя от тях, но някак Girasol ми легна на сърцето, А и предпочетох широките презрамки, а при тези няма с такива.

# 554
Зазу, е как няма, на снимката виждам, че са с дебели презрамки Thinking
Ех, как ме е яд за Бебемания, по-евтини ли бяха нещата?

Общи условия

Активация на акаунт