Кралски работи и клюки - 18

• 48 604
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Клечавите и крака и късият торс не ми харесват на мен - изглежда сякаш главата и е побита на раменете.
Къде видя къс торс и  глава побита на раменете..
Скрит текст:

# 286
Като казахте дъщеричката на Роби Уилямс, това клипче гледахте ли го? Joy

Theodora Rose Williams (Eugenie’s bridesmaid) asking Sarah if she’s the Queen was such a cute moment

https://www.instagram.com/p/Bo2ChlFnwPp/?taken-by=eugenie_and_jack

# 287
Лелеее, жената на Роби Уилямс каква квадратна челюст извади Scream

# 288
  • На топло
Като казахте дъщеричката на Роби Уилямс, това клипче гледахте ли го? Joy

Theodora Rose Williams (Eugenie’s bridesmaid) asking Sarah if she’s the Queen was such a cute moment

https://www.instagram.com/p/Bo2ChlFnwPp/?taken-by=eugenie_and_jack
Най-сладкият момент от сватбата 😍

# 289
Ама защо да й е кофти структурата? Съвсем нормална,прилично изглеждаща жена.
Какви интересни въпроси задаваш Yum манекенка висока 1,71см. снимала се за корици на списания
и холивудска актриса с перфектни мерки, я виждат като ниска,слаба, несъразмерна, че и кльощава
,ще и е много трудно
като бременна с корем и пр..Yum

Не знаех, че е била и манекенка...... Ми тя няма талия! Още преди да забременее съм гледала снимки. Несъразмерна е да!  Сравнете я с Кейт (която за мен пък е твърде слаба) и тогава пишете колко е слаба.... Ми не е слаба, таман си е но с кофти структура.
И тези с по-закръглените крака не завиждайте на тези със слаби Wink Аз като бременна изглеждах потресаващо точно заради слаби крака.... Две клечки забодени в картоф Grinning

# 290
Да,съгласна съм,че са й тънички  краката. Просто не мисря,че има кофти теложение.
А и предпочигам наистина клечки пред приятно закрглените ми баджаци😁 и малко пълни прасци. Но какво да правиш,въпрос на гени.

# 291
Да,съгласна съм,че са й тънички  краката. Просто не мисря,че има кофти теложение.
А и предпочигам наистина клечки пред приятно закрглените ми баджаци😁 и малко пълни прасци. Но какво да правиш,въпрос на гени.

Да, ген е! И аз и брат ми сме с адски слаби крака. Той "завъди" шкембе напоследък и гледката е комична Sweat Smile В гръб е като младеж ама в анфаст си е баш гонещ 50-те:sweat_smile:
Нямам отношение към кралските особи в Англия и не съм хейтър, просто вярвам на очите си и не, не искам да имам структурата на Мегън!

# 292
Да,съгласна съм,че са й тънички  краката. Просто не мисря,че има кофти теложение.
Слаби бедра и аз искам - това е друго. Просто слабите пищялки на Меган са ми кофти.

Ее сто пъти се редактирам, нещо ми се счупи форумът.
Гледах интересно сравнение на бебетата на Кейт и Пипа:

Compared: Middleton and royal baby weights

Kate Middleton and Prince William:

Prince Louis: 8lbs 7oz (2018)

Princess Charlotte: 8lbs 3oz (2015)

Prince George: 8lb 6oz (2013)

Pippa Middleton and James Matthews:

Unnamed boy: 8lb 9oz (2018)

Prince Charles and Princess Diana:

William: 7lb 1.5oz (1982)

Harry: 6lb 14oz (1984)

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 21:40 от Анонимен

# 293
Моя мъж също е слаб и висок но има коремче вече.
Аз си се харесвам, но една идея 5к по-слаба мога да съм. Не е лоша Меган, това исках да кажа, не ми се струва гадна структурата й. Но на вкус и цвет..

# 294
Ми тя ходи в синьо..Момче ще е:)

# 295
  • в сърцето на един мъж...
Ох, от снимките в Австралия има една на Хари, направо е сърцераздирателна, това момче прилича прекалено много на майка си, дано не страда като нея

# 296
# 297
Хари е готин.

# 298
Nature Sparkles Далеч от двореца  и на хиляди километри от там виждам една истински влюбена двойка
която не се опитва протоколно да прикрива любовта си..как ще ги посрещне после кралицата е друг въпрос Yum
..погледи,усмивки,докосвания..прелест,да са живи ,здрави и все така да се обичат,винаги да са сияещи и щастливи!! Heartbeat

Скрит текст:

Хари*

за Мегън**

# 299
Прекрасни са! Влюбени, щастливи!❤

Общи условия

Активация на акаунт