Кралски работи и клюки - 18

• 48 632
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
Според мен Хари и Меган ще изберат класически имена.
За момиче:Клеър,Александра,Емилия,
Виктория,Алис,София,Изабел.
За момче:Джон,Филип,Лиам,Фредерик,
Майкъл,Джак,Матю.
За близнаци:комбинации от горните.😀

Тези не са много в графата класически Simple Smile
Клеър обаче ми харесва
Майкъл за момче...още ме е яд че не го избраха за Луи, поне като някое от имената.

Под класически имах впредвид класически за Великобритания. 😀
А Луи всъщност, не е ли Луис? 🤔

# 391
Клипче за посещението на Р. Радев при Кралицата, от официалният канал

Ееее, първата дама добре е репетирала реверансите! А кралицата изглежда много мила. Страшно бабе!

# 392
  • Down south
Благодаря!
Първата дама изглежда добре.

# 393
Първата дама изглежда много добре и смятам, че по нищо не отстъпва на наборките и кралски особи. Само едно нещо... За какво са и кичнали тази панделка на главата все едно е ученичка в началния етап?

# 394
  • София
Да бе, Радева много добър поклон Simple Smile
Само панделката...

# 395
Уилям е много хубав, какво не му харесвате?

# 396
Много са симпатични и двете млади двойки. И принцовете, и жените им. Но само за американката все се натяква, че е престорена сметкаджийка. Без любов не става, но всички са положили усилия за да им се получи. Целта оправдава средствата. Исках да кажа, че и Кейти в доста моменти е била сметкаджийка за хората.

# 397
Сметкаджийки, ако са дебели чичаци и метър и двайсет ръст, с голи чимбери, да, приемам че са бракове по сметка!
А, то снажни, хубави момчета , родени като принцове, хайде, моля ви!

# 398
Първата дама изглежда много добре и смятам, че по нищо не отстъпва на наборките и кралски особи. Само едно нещо... За какво са и кичнали тази панделка на главата все едно е ученичка в началния етап?
Пак много изпъчена Sad

# 399
Хубави са си Уил и Хари. Високи, светлооки, с хубави фигури. Какво като оплешивяват, специално при Хари не му разваля външния вид, отпред си е екстра. И изведнъж стана по-красив от Уил. Mr. Green

Хабсолютно!
Не виждам какво да им се назлъндизват дамите. Екстра са си и двамата. А плешивостта не е проблем - има си начини да не изпъква.
Пък и както каза някой - да си стоят сами и няма да ги използват. Ей я на, Беатрис, принцеса та дрънка, но защо ли не се появи някой сметкаджия да я вземе?

П.С. Изобщо не знаех, че Уилям е шавлив? Има някакви доказателства, че е кръшкал на Кейт ли?

# 400
Офф с това сметкаджийство и хитруване като се започне. Ако се бяхте залюбили с принца и вие  щяхте да сте сметкаджийки. Или щеще да е различно?

Екстра са си и двата принца- високи, красиви, стегнати мъже. Какво да не им харесаш, даже и да не са принцове пак биха ми харесали.

# 401
Имаше писаници, че У е кръшкал с асистентката на К, но май само слухове - снимки не са изтичали или записи.

# 402
  • София
Айде и в тази тема опряхме да се мерим кой е по-човек.
Дези, стандарта ми на живот е в пъти над този на портиера, но никога не ми е хрумвало да го поглеждам с други очи, защото е портиер.
Ето това вече е грозно изказване.
Направо се засегнах. Не съм отговорна за чужди интерпретации на думите ми.

Уилям, според статиите, не беше убеден, че иска да се жени. За изневери не се е чували. Тя затова Уейти-чакаше го да се налудува.
Добре е нашата, без панделката. Ама така се е одървила, особено пред камерата, като застана е много смешна Grinning

# 403
  • София
4 клипчета от сватбата на принцеса Маргарет през 1960:

https://www.instagram.com/p/BpEc7d4FBQZ/?utm_source=ig_share_she … hid=1bt3in99bjifs

На кого прилича Шарлот:
https://www.instagram.com/p/BpAisWqnuGD/?utm_source=ig_share_she … shid=xqotyypiwovn

Обувките на Хари в Австралия:

https://www.instagram.com/p/BpD1IdDBu-2/?utm_source=ig_share_she … hid=11b85o1y7jfc2

# 404
  • Някъде там
Линкът не се препоръчва за "киселите"
 непонасящите дукеса Меган.😁
Блога описва подробно тоалетите и.
  http://www.meghansfashion.com/instagram.html

Общи условия

Активация на акаунт