Кралски работи и клюки - 18

• 48 564
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
  • София
О, вярно бе, забравих я принцеса Ан - е значи няма да е Ан Simple Smile
То и историята на първите двама Чарлс не е много да кръстиш престолонаследника на тях - първият е обезглавен и Англия спира да бъде монархия. При завръщането на втория е възстановена, но той пък остава без законен наследник и въобще съдбата на династията на Стюардите не е от най-щастливите в историята. Но ей на Бети е избрала Чарлс.

# 376
  • Бургас
Да, затова има и спекулации какво име ще избере Чарлз, като стане крал

# 377
Да, те пък си сменяха имената по желание. Тогава какво толкова се вълнуваха как ще се казва Джорджи. Все тая. Сам ще реши някой ден като стане крал. Grin

Дали някой от следващите крале ще си смени името? Изглежда доста архаично вече. След Елизабет II идва време на модерната монархия.
Дори Кейт никой не я нарича с официалното име.

# 378
Според мен Хари и Меган ще изберат класически имена.
За момиче:Клеър,Александра,Емилия,
Виктория,Алис,София,Изабел.
За момче:Джон,Филип,Лиам,Фредерик,
Майкъл,Джак,Матю.
За близнаци:комбинации от горните.😀

# 379
“I had it engraved on the back, ‘To M.M. From M.M.’ and I plan to give it to my daughter one day.
Ако ще се водя по това залагам на Маргарет Laughing Само трябва да догравира W за Margaret Mountbatten - Windsor

# 380
Маргарет е опция. Също кралско име. София,Ан,Мери. 😊 на някоя от бабите назад в поколенията ще вземат нечие име и така.
Изабел,не. Не е точно англиско. Така,че не вярвам.
Както се казва английските кралски семейства от време оно са скучни на имена. Въртят се 5-6 и туй то. Хенри, Едуард, Чарлз, Джордж, Елизабет, Ан, Маргарет Катрин,туй то.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 14:44 от Мис Каролин Бингли

# 381
Сладни ли ви темата Joy
Гълъбчета, нека се обичат, аз не съм убедена, че Хари ако беше най-обикновен оплешивяващ, рижко от ГБ, Меган щеше да е тъй запленена ама хаайде. Ще им повярвам в името на всенародната любов и сеир.

А ти би ли взела за мъж портиер или хамалин?
Всяка жена иска да осигури добър живот на себе си и поколението си и това е водещ принцип при избирането на партньор. Някои се женят за принцове, други за СЕО-та, трети за бизнесмени.

Какво искаш да кажеш? Че има срамна работа ли?
Ами бих - ако много го обичам, точно такъв бих взела от любов. А принц по сметка.
Това исках да кажа.

# 382
  • Down south
Ако се появят снимки от срещата на българският президент с кралицата,  моля, пуснете някоя тук.

# 383
  • Някъде там
Истински принцеси да бяха пак щеше да се намери някой който да ги обвини че са избрали точно Хари и Уил за мъже.
Добре че все още вярвам в любовта 😁
Ехее на последната снимка със синята рокля как личи коремчето.🌸

# 384
Сладни ли ви темата Joy
Гълъбчета, нека се обичат, аз не съм убедена, че Хари ако беше най-обикновен оплешивяващ, рижко от ГБ, Меган щеше да е тъй запленена ама хаайде. Ще им повярвам в името на всенародната любов и сеир.

А дали Уейти Кейти щеше да е запленена толкова от плешивия красавец Уили? И дали щеше да си го вземе такъв, малко шавлив, ако работеше в някое офисче? Айде, нема нужда...
Лично за мен ако Мегън е лисичка, то и да бяга срещу кака си Кейти няма да я стигне на преструвки. Просто на едната са американски и от скоро, другата е англичанка и цял живот за това е стягана.

Да, нямаше, нито Кейти щеше да е уейти, нито Мегън щеше да е влюбена до уши.

# 385
  • София
Мегън може наистина да не го е "знаела". Чула там за някакъв английски принц, родата е голяма. Макар, че уж много харесвала Даяна.
Но нали ги знаете американците колко знаят за Европа и други континенти, страни. Може да е знаела, че Давна има двама сина и до там, никакъв интерес.
Вече, като го е видяла, и е щракнало в мозъка.
Аз не виждам причина да не се влюбиш в някой от двамата. Брак по сметка го разбирам да няма любов, а да са важни парите. Но големи жестове, пътувания, самият образ на принца-това са си все причини(частични) да си влюбен,  да ти харесва да прекарваш време с мъжа. Принцовете са симпатяги, с хубави фигури. Какво, като оплешивяват-голям праз. Колко гологлави секси актьори има в Холивуд?
Срамна работа няма, но има такава, с която можел да си изхранвал децата, да пътуваш, да имаш нормална или хубава кола. Някои хора не искат просто да кретат и оцеляват. Обикновено се стремят сами да го постигнаг, а след като си постигнал един стандарт ти се иска и половинката да е така. А и сред такива хора се движиш, рядко портиера в блока го поглеждаш с други очи.

# 386
  • София
Според мен Хари и Меган ще изберат класически имена.
За момиче:Клеър,Александра,Емилия,
Виктория,Алис,София,Изабел.
За момче:Джон,Филип,Лиам,Фредерик,
Майкъл,Джак,Матю.
За близнаци:комбинации от горните.😀

Тези не са много в графата класически Simple Smile
Клеър обаче ми харесва
Майкъл за момче...още ме е яд че не го избраха за Луи, поне като някое от имената.

# 387
Айде и в тази тема опряхме да се мерим кой е по-човек.
Дези, стандарта ми на живот е в пъти над този на портиера, но никога не ми е хрумвало да го поглеждам с други очи, защото е портиер.
Ето това вече е грозно изказване.

# 388
  • Countryside
Хубави са си Уил и Хари. Високи, светлооки, с хубави фигури. Какво като оплешивяват, специално при Хари не му разваля външния вид, отпред си е екстра. И изведнъж стана по-красив от Уил. Mr. Green

# 389
  • До сърцето...
Клипче за посещението на Р. Радев при Кралицата, от официалният канал

Общи условия

Активация на акаунт