"Къде в Пловдив??? - 78

• 51 125
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Малечко /до Технополис/, Бейбиленд /в Маркет център на ул. Кап. Райчо/, Касида /до болница Селена/

# 646
Дрешки внос от Англия продават в едно малко магазинче на Победа 22. Ако не ти е опция да си поръчваш сама,  това е алтернатива,  а и цените са сносни.

# 647
  • Пловдив
Къде в Пловдив леят куршум?

# 648
Къде в Пловдив леят куршум?
Има една баба в Кичука. Доволна съм от нея. Ако искаш мога да ти дам номера й, както и да обясня къде е, че точен адрес не знам. Евентуално ако й звъннеш, може да ти каже точен адрес.

# 649
  • Пловдив
Супер Simple Smile напиши ми телефона Благодария!

# 650
Супер Simple Smile напиши ми телефона Благодария!
0884315133
032/673169
Баба Себахат

В една двуетажна къща е. На първи етаж. Има и друга в същата кооперация, но е на последен трети етаж. Тя е мошенничка да знаеш. Аз първият път по препоръка на приятелка се пообърках и отидох при тая от трети етаж. Имената им се доближават- лесно се бърка човек. Затова ти давам напътствия. Баба Себахат е на приземен и на първи етаж от къщата. Тя живее на първи, но работи на призрмен. Ходила съм зимата и на първи, защото явно не отоплява приземният.

# 651
  • Пловдив
Благодаря много! А колко пари взима?

# 652
Здравейте, къде днес има дежурен кабинет и може да се заведе възрастен човек за преглед и насоки какво да се взема за вероятно вирус - температура, кашлица, отпадналост, разстройство и т.н.

# 653
  • под тепетата
Хирургиите на Пещерско шосе в спешния кабинет или където е посочило вашия ЛЛ , че поемат пациентите му в почивните дни.

# 654
Мерси, и накоя аптека която ще работи в Южен или където и да е.

# 655
Личният лекар трябва да има сключен договор за неотложна помощ. Нашите имат сключен с 6-150. Намират се в поликлиниката на ВМИ, на Васил Априлов. Носете задължително синята здравноосигурителна книжка. Иначе искат 40 лв. за преглед.

Днес е събота и всички аптеки работят.

# 656
  • Пловдив
Къде има от тези меки и пухкави пижами като някакво животно kigurumi?

# 657
  • до най-прекрасния мъж
Момичета и момчета, знаете ли къде могат да копират /изработят ново/ дистанционно на аларма на автомобил? При ключарите не става, било с променлив код и не работи, като копират на техните машини. Единият бутон на резервното дистанционно не работи, явно е развален, но не се наемат да го разглобят, за да го сменят. На другото дистанционно също понякога не сработва и в някакъв момент може да откаже. Дистанционните не са вградени в ключа, отделни са.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 00:00 от blue.angel

# 658
Защо не пробвате в ЕМК. Авто аларми, намира се на Кукленско шосе, ако слизате от надлеза, пада се от ляво. В Гугъл търсете ЕМК Емил Крумов.

# 659
  • Пловдив
Нашата лекарка също има сключен договор с 6-150. Ходих веднъж и никога не бих си го причинила отново. На смяна беше пиян лекар,арабин,едва говореше. Искаше да ми слага някаква измислена инжекция,която щяла да ми струва 30лв. Преглеждаше на нощна лампа в леденостуден кабинет. Пълен кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт