Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 178
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • In transit

По-добре заложи нa Grohe от немския Амазон. Ако сравниш един термостатен смесител немски с този, онзи тежи 1,9 кг, а този 1,3 кг.
Не е точно по темата, но понеже спомена... в банята съм със смесител на Хансгрое + термостат за душа пак техен. И двата прокапват. Не знам дали е нормално. Но с икейския смесител в кухнята нямам тези проблеми.

# 511
В химическото има и само пране. Навремето носех един панталон за химическо. Защото при пране щеше да се свие. Ама един път лелката го пуснала на пране щото на етикета пишело, че може да се пере...  А познайте дали се сви!  Ако исках пране,  щях да си го опера... И така замина, а много си го обичах.

Та исках да кажа да си имате едно на ум Simple Smile пък било и за чаршафи

# 512
Здравейте,
Имате ли представа какво ще се случи, ако отида на място в Икеа и помоля да ми направят проект на кухня без да съм си запазила час преди това. Възможно ли е или без час не става? Правила съм го преди 4 години, но не знам дали не са променили политиката си.
Само че ако искаш да ти го дадат вече взимат 50 лв. После се приспадат като купиш кухненските шкафове. Споменавам, понеже говориш за опит от преди 4 г, а това е ново.
А проекта как да го дават? Искам да си направя проект, но ме интересува как ще изглежда завършено и дали ще ми хареса визуално. Ей това ми е проблемът, че трудно бих си представила ако не го видя. Та 3Д ли е проектът или?

# 513
Защо не си го направиш сама на програмата, ако само искаш да добиеш представа как ще изглежда? Така и така като отидеш ти им казваш там ми сложете това, там ми сложете онова... 3Д са проектите, но не бих казала, че са супер реалистични. Не е като някой рендер.

# 514
Даже човек може сам да си скицира с молив и гумичка, стига да знае размерете на мястото и да не е напълно скаран с математиката Simple Smile Само идея давам

# 515
Здравейте,
Имате ли представа какво ще се случи, ако отида на място в Икеа и помоля да ми направят проект на кухня без да съм си запазила час преди това. Възможно ли е или без час не става? Правила съм го преди 4 години, но не знам дали не са променили политиката си.
Само че ако искаш да ти го дадат вече взимат 50 лв. После се приспадат като купиш кухненските шкафове. Споменавам, понеже говориш за опит от преди 4 г, а това е ново.
Може ли малко повече информация?
Трябва да ида с размери предполагам? За колко време го правят г/д? Аз им нахвърлям идеи какво искам и как си го представям? Само тези 50 лв ли се плащат?

# 516
Здравейте, на вратите Fritidis (тези, които са на детската серия Stuva), знаете ли дали може да се маха дръжката и да остане дупка (в Пинтерест са с дупка, но може би са от предишни години), много ми е грозно това бялото:
Скрит текст:

# 517
Тези, които са с дупка, са предишната версия.
Лично аз не виждам как може да се махне бялата дръжка без да стане грозно.
Имам ги в бяло мебелите от серията, и не дразни, предпочитам ги с дръжките, а не с дупката.

# 518
Има ли някой кухня Метод със сивите вратички? Отзиви? Насочвам се към нея, но обмислям вратички да поръчам отделно.

# 519
Не може да се махне бялото от дръжките.

# 520
  • София
ако може да се свалят белите дръжки, може да се боядисат прахово във всякакъв цвят.

# 521
  • София
Има ли някой кухня Метод със сивите вратички? Отзиви? Насочвам се към нея, но обмислям вратички да поръчам отделно.
Имам стс светлите, които са точно като сивите, но от съвсем скоро и в място, която се използва сезонно. Реално съм в ползвала не повече от 3 пъти за по няколко дни. Повърхността на вратичките ми се струва стабилна.

# 522
Благодаря,  get_real!

# 523
  • София
По-повод чаршафите да се изкажа,обикновените са точно такива,каквито ги описвате,но има и хубави долни с ластик(тези,които са с лиосел)
например този:
https://www.ikea.bg/textiles/Bedding/Bed-linen/Sheets/nattjasmin-63626/00337436/

# 524
Тези са съвсем друг клас.
Но от чаршаф за 15-20 лв. очаквам също добро качество. От HM купувам памучни м/у 11 и 16 лв. за 140/200 - ами, разкошни са.

Общи условия

Активация на акаунт