Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 175
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не пазя бележката... Здраве да е!
Ето двете тави, втората е над 10 години. Та имайте едно наум.

# 541
  • ту тук, ту там
И мивката ми изглежда по подобен начин (по-малко са петната или поне така изглежда, защото са пръснати на по-голяма площ) , и дъното на тенджерата ми, на която не ѝ помня името на артикула, но беше в комлект с малка и голяма касерола за около 18-20 лв. Те поне са евтини, нямала съм много очаквания, но мивка за 400 лв... 🙄

# 542
  • Варна
За бавенето на поръчките - установих, че зависи от артикулите, явно някои ги нямат и чакат зареждане от чужбина, но то идва заедно със зареждането на магазина, ако уцелите да пуснете поръчка близо до датата, ги носят много бързо. Имам 2 поръчки последния месец, за 3-4 дни пристигнаха.
Здравейте, има ли някой, който е купил подматрачна рамка от Икеа? Разглеждам много марки на картинка, но ми се струва, че икейските са най-стабилни. Вчера влязох в магазин за матраци и "консултантката" отвори интернет и ми показа какво "предлагат". Аз това си го върша и от домашния си компютър.... Затова питам тук: Има ли някой с опит?
И аз съм много доволна, на спалнята сме с най-евтината LURÖY, никакви проблеми.
Ама това не са ли ламели за подмяна? newsm78 Аз ги бях загледала, но решихме, че за тази цена са резервни ламели Thinking

# 543
Не. Сгъваема рамка е.
Удобна ни е, защото сме със спалня с чекмеджета и нощни шкафчета, т.е. за да отворя горните чекмеджета трябва да преместя шкафчетата, затова ги ползваме за несезонни дрехи, но ако искам да напъхам нещо само леко повдигам матрака, местя рамката и слагам отгоре Simple Smile
Притеснявах се, че не са стабилни, но нямам никакви забележки.

# 544
  • САЩ

Happy Mijjj ツ а цвета от печенето ли се промени или такъв цвят е артикула по принцип? Тъп въпрос, ама от линка ми излиза сребриста тава

# 545
  • София
Цветът е сребрист - неръждаема (уж) стомана. Може би от снимката е изменен.

# 546
  • Балчик
В миялна ли я михте? Опитайте да почистите с оцет, би трябвало да се изчисти, ако е стомана.

# 547
  • София
В миялна ли я михте? Опитайте да почистите с оцет, би трябвало да се изчисти, ако е стомана.

Не, на ръка с Pur. Не влиза в миялна.
Ще опитам с оцет, но според мен това не е неръждаема стомана в никакъв случай.

# 548
  • София
Странно, аз имам такава тава от 5 години сигурно и си е като нова. А какво си готвила в нея?

# 549
  • София
Странно, аз имам такава тава от 5 години сигурно и си е като нова. А какво си готвила в нея?

Не виждам каква връзка има, но дивечово месо.
За мен този тава се оказа най-големият боклук, който съм купувала наскоро. Мисля, че няма да повторя със съд за готвене от ИКЕЯ, голяма обеца имам вече.

# 550
  • София
и аз имам същата от някколко години и си е като нова.
обаче имам две еднакви тенджери, пак стоманени, едната по-старата е като нова, а по-новата си е с петна всеки път. мия ги в миялната и тия петна ту изчезват, ту се появяват.
явно качеството не върви в правилна посока  Rolling Eyes

# 551
  • София
Между другото съм се замислила - банково извлечение, че съм платила с карта в ИКЕА точно миналия вторник, когато наистина купих злополучната тава, би ли могло да докаже нещо при положение, че не пазя бележката?
Не съм за 25 лв, просто в случая много ме разочароваха ИКЕА... То китайски боклуци повече деянат...

# 552
  • Балчик
Не се ли изчисти с оцет?

# 553
  • София
Не се ли изчисти с оцет?

Не съм пробвала още, имам само балсамов ...
Днес ще купя и ще пробвам!

# 554
  • Балчик
Защото понякога стомана ми е ръждясвала в излизала на петна от миялната, това е реакция от допир с разни други метали. При печене може да е от някои продукти, предполагам. Но винаги с оцет се махат лесно.

Чакам и аз, че също съм я набелязала тая тава, да знам почиства ли се или са развалили качеството.

Общи условия

Активация на акаунт