Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 172
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета!
Някоя има ли отзиви за този топ матрак?
https://m.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Mattress-toppers/talgje-56501/80298233/

# 526
  • Балчик
Защо бавят онлайн поръчките, някой знае ли? На 17.01 поръчах, няма никакво движение до момента. Пишеше 7 дневен срок за доставка.

# 527
  • Варна
Здравейте, има ли някой, който е купил подматрачна рамка от Икеа? Разглеждам много марки на картинка, но ми се струва, че икейските са най-стабилни. Вчера влязох в магазин за матраци и "консултантката" отвори интернет и ми показа какво "предлагат". Аз това си го върша и от домашния си компютър.... Затова питам тук: Има ли някой с опит?

# 528
  • In transit
Здравейте, има ли някой, който е купил подматрачна рамка от Икеа? Разглеждам много марки на картинка, но ми се струва, че икейските са най-стабилни. Вчера влязох в магазин за матраци и "консултантката" отвори интернет и ми показа какво "предлагат". Аз това си го върша и от домашния си компютър.... Затова питам тук: Има ли някой с опит?
https://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Bed-Slats/lonset-53958/70278344/ с тези сме на спалнята. Доволна съм. По-евтини и по-здрави са отколкото българските. На сина ми взех българска, че икеа нямаха 120/200. Хем по-скъпа беше, хем пристигна с две счупени напречни греди. Наложи се да пускам рекламации и да ми пращат нови греди.

# 529
https://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Bed-Slats/lonset-53958/70278344/ с тези сме на спалнята. Доволна съм. По-евтини и по-здрави са отколкото българските. На сина ми взех българска, че икеа нямаха 120/200. Хем по-скъпа беше, хем пристигна с две счупени напречни греди. Наложи се да пускам рекламации и да ми пращат нови греди.
Потвърждавам мнението за LONSET, вече втора година нямаме проблеми.

# 530
  • Варна
Благодаря много, момичета!Това исках да чуя Hug Този е и нашият избор, просто исках да съм сигурна, а тук както винаги намирам отговорите. При нас обаче размерите са 90/200 и май ще вземем от по-скъпите варианти, защото имат подсилване. Иначе ми се щеше да  е този базов модел, но не искам да рискуваме. Все пак на място ще решим, дано да имат мостри в центъра във Варна Praynig
 bouquet

# 531
Защо бавят онлайн поръчките, някой знае ли? На 17.01 поръчах, няма никакво движение до момента. Пишеше 7 дневен срок за доставка.
На 15 ян направена поръчка взехме на 24 вечерта без да получим обаждане. Не беше окомплектована цялата. Единият артикул го нямало и го поръчали и те. Та ни казаха, че вероятно другата седмица ще дойдел. Иначе по трлефона ми казаха, че имало леко забавяне.

# 532
  • In transit
Благодаря много, момичета!Това исках да чуя Hug Този е и нашият избор, просто исках да съм сигурна, а тук както винаги намирам отговорите. При нас обаче размерите са 90/200 и май ще вземем от по-скъпите варианти, защото имат подсилване. Иначе ми се щеше да  е този базов модел, но не искам да рискуваме. Все пак на място ще решим, дано да имат мостри в центъра във Варна Praynig
 bouquet
Имат на всички модели. Трябва да надигнеш всички матраци и да ги огледаш.

# 533
За бавенето на поръчките - установих, че зависи от артикулите, явно някои ги нямат и чакат зареждане от чужбина, но то идва заедно със зареждането на магазина, ако уцелите да пуснете поръчка близо до датата, ги носят много бързо. Имам 2 поръчки последния месец, за 3-4 дни пристигнаха.
И аз съм много доволна, на спалнята сме с най-евтината LURÖY, никакви проблеми.

# 534
  • София
Идвам да споделя разочарованието си от грил-тавата Koncis - https://m.ikea.bg/cooking/Ovenware/koncis-7321/10099053/
Само след една-единствена употреба стана на петна! Не мога да си обясня защо (мих я на ръка, защото не влиза в миялната).
Имам друга тава от неръждаема стомана, която години не е мръднала!

# 535
Странно. Моята я ползвам почти ежедневно повече от 2 години и не е мръднала.

# 536
Идвам да споделя разочарованието си от грил-тавата Koncis - https://m.ikea.bg/cooking/Ovenware/koncis-7321/10099053/
Само след една-единствена употреба стана на петна! Не мога да си обясня защо (мих я на ръка, защото не влиза в миялната).
Имам друга тава от неръждаема стомана, която години не е мръднала!
Пазиш ли касовата бележка? Ако да, направи рекламация, явно има дефект.

# 537
  • ту тук, ту там
И ще ѝ кажат, че е използвала неподходящи препарати, и няма да ѝ уважат рекламацията. На мен мивката ми стана на петна и така ми отговориха! 🙄
Още не мога да им простя! А и ме е яд да си гледам мивката, която толкова харесвах преди...

Тавата бях я набелязала, благодаря за споделеното, ще си я спестя!

# 538
Длъжна е да пробва. Ако получат много рекламации ще видят, че е фабричен дефект и ще го оправят.
На мен ми признаха слушалка за душ, която нямаше никакво налягане. Уж така трябва да си е, но обясниха, че не съм първата, т.е. проблемът не е в ползването щом е пълно с рекламации.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 18:43 от Не се сърди, човече

# 539
  • ту тук, ту там
Да, разбира се, нека пробва! Peace
Явно е и малко въпрос на късмет!

Общи условия

Активация на акаунт