Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 105
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Задължително ли е да е ъглово бюро?
Иначе, използваш максимално мястото по стените, над  легла, изобщо всичко вдигнато нависоко.
Ако ви трябва гардероб, да е малък, само за сезонни дрехи.

И кутии на колелца под леглата, ако си нямат чекмеджета.

# 676
  • In transit
Търся отзиви за тези пердета: https://www.ikea.bg/textiles/Curtains-and-blinds/Curtains/hillma … i-55504/70291312/ Прозрачни ли са или плътни, че не мога да преценя от снимките.

# 677
Търся отзиви за тези пердета: https://www.ikea.bg/textiles/Curtains-and-blinds/Curtains/hillma … i-55504/70291312/ Прозрачни ли са или плътни, че не мога да преценя от снимките.
Имам ги и пропускат светлина. Виж тази снимка дали ще те ориентира по-добре. Виж как в горния край прозира дограмата.

# 678
  • In transit
Драго, благодаря. А тези тънките пак икейски ли са?

# 679
Да, те са онези супер евтините мрежички, които се оказаха доста ефектни и сполучливи.

# 680
# 681
# 682
и аз да похваля тези пердета. Купувах ги преди 2 години с идеята да ги ползвам за мрежички на прозорци, че в къщата има хиляди прозорци, прозорчета с нестандартни размери. Обаче, те така хубаво падат и понеже са голям размер 2х280/300 се диплят много добре, та останаха в едната спалня. Много са леки също така. Мисля да взема още едни тази година за кухнята или другата спалня.

# 683
И още един плюс на тези мрежести завеси е това, че нямат нужда от подгъв, а направо действаш с ножицата.

# 684
  • In transit
Брех, направо ме навихте. Днес сигурно 20 минути ги гледах и изучавах в сайта, тези пердета, преди да се спомене тук за тях. Бях гиотхвърлила, но сега се замислям, че струват само 8лв, не пречи да ги взема и пробвам. Благодаря за отзивите!

# 685
И още един плюс на тези мрежести завеси е това, че нямат нужда от подгъв, а направо действаш с ножицата.
Идеална вметка. Аз ги бях оставила артистично дълги и ги връзвах на възел, но това лято тръгнах да подгъвам и установих, че няма как да стане при тях, та директно с ножицата действах. Оставих ги една идея по-дълги и така не се вижда рязаното и в същото време стоят добре без подгъв.

# 686
И при мен са така - леко по-дълги.

# 687
  • Пловдив
drago, ти с двоен курниз ли си?

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт