Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 098
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Няма да ти блокират акаунта.

Два пъти отказвам на куриера поръчката. Последно преди 3 месеца, доставяха с Еконт. При 3 до 5 дена обявени за доставка в София те ми изпращат, и то част от поръчката, след месец и половина. Ами няма да стане. Като се гаврят с клиентите си, ще получат същото.

Акаунта не ми е блокиран.

П.С. И аз имах в една поръчка платен, но недоставен продукт. То бяха гледане на камерите от тях, то разследване- 2 седмици. След като им заявих. че пращам оплакването в централата на Икеа в Швеция, и след като ги и СС- нах в мейла, се разбързаха. Чак мениджърка ми се обади да се извинявала. Накрая върнаха сумата, по банкова сметка. Имаше разлика от 20 стотинки, естествено по-малко...

# 721
  • Варна
Аз преди нова година бях поръчала. Три месеца ме въртяха, три и беше доста обемна. Накрая като се наканиха и ги върнах. Искам сега да поръчам, но като ви чета...

# 722
Леле, как не ги е срам!?

# 723
  • Пловдив
Аз аз преди малко получих mail, че поръчката ми е изпратена. Нищо, че я получих във вторник Close

# 724
  • Балчик
Аз аз преди малко получих mail, че поръчката ми е изпратена. Нищо, че я получих във вторник Close

И аз така с последната поръчка получих седмица след това мейл. А в сайта още не е отразена като доставена.
Некадърници!

# 725
  • In transit
Ужассс! Е не ми казвайте, че тези като дойдат (дано дойдат тази година) ще ми се направят на интересни и ще ме карат да си влача дивана от някоя близка пряка!
Отивам с бебешока да ги посрещна и дано се смилят над мен Simple Smile
п.с. Този диван ще стане исторически, че си поръчах само лежанката и си викам след някой друг месец и другата част, че ще ми дойде много кинти. То детето ще проходи докато го доставят Simple Smile
Ще се смилят срещу 20лв. Иначе на никой не му пука, че си с бебе, ако не си платила доставка до врата. А тя е +20лв от другата.

Надя, дай моля те шведския имейл, че аз бях търсила покрай моя проблем и не намерих къде да им пиша. Да го има тука в темата за всеки случай...явно иначе няма да се стреснат, ако не ги уредим в централата им направо.

# 726
Аз бях бременна, когато поръчахме тежки неща, с доставка до врата на жилището. Пак се опитаха с номера, че са на улицата, и да ходя да си ги взема... Но като са с наложен платеж не ми пука, че ще ги върна.

Като човек, живял в Швеция, просто не мога да си обясня тази огромна разлика в обслужването. Там мога да върна нещо до 365 дни. Даже и без касова бележка да пазя.
Поръчана кухня, идват 50+ кашона, естествено не можеш да проследиш всичко. В процеса на сглобяване се видяха кои липсват, кои са грешни. Натоварихме ги на колата, директно в Икеа, върнаха парите, а другите доставиха след 3 дена на адрес- ама това в Шведско...

Аз бях писала тогава в имейла, че ще се оплача на централата им, и имам познати в мениджмънт борда на Икеа там. Не знам дали това подейства, или просто им писна от мен  Mr. Green

Email: ikeainfo@ikea.com (general)
Email: contact.franchisor@inter-ikea.com (franchise queries)

# 727
Е, аз съм в къща. Така, че вратата ми е на улицата Simple Smile
Все ще ги изнудя да ги стоварят зад вратата, а не пред нея.
Или ще им кажа моля дръжте детето, а аз да разтоварвам Simple Smile
То трябва първо да дойдат!
Мисля, че цъкнах до врата. 35 лв доставка за 35 кг, става въпрос за Ст.Загора. Обаче сега влизам в сайта и виждам, че за 35 кг е 19лв. Ако съм сложила и услугата до врата 20.00 лв.... стават 39.00 лв. Да нямат нови тарифи и да не са ги актуализирали в сайта?
п.с. Абе 35 кила все ще ги замъкна, те само да дойдат!

# 728
DucaMF, дано успееш да ги накараш поне зад портата да ги свалят. Моя диван беше свален на улицата, зад спрялата им кола. Сега си мисля, че трябваше да се разпищя да го вдигнат до входната врата на блока или поне на тротоара. Добре че имам свестни комшии, прибрахме го.

# 729
Ей това са у БГ Икеата може да се случва! Сестра ми живее в Хелзинки (вече дори не помня колко години). Закъсняха с монтажа на кухнята ѝ с ЕДНА седмица. И в знак на извинение и я монтираха безплатно по собствена инициатива (тя изобщо не си е отворила устата). Само да кажа, че там са ужасно скъпи услугите. За да дойде майстор, който да ти установи повредата на пералнята БЕЗ да я ремонтира струва 150€.
Сори за спама.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 22:33 от DucaMF

# 730
Този сушилник за прибори може ли да се комбинира с някаква поставка така че  водата да не изтича на плота...
https://www.ikea.bg/cooking/Dish-washing-accessories/ordning-14899/30011832/

# 731
# 732
Благодаря,
и още един въпрос
Доволни ли сте от орехотрошачката
https://www.ikea.bg/eating-and-drinking/Cutlery/Cutlery/ostkaka-54112/80223638/

# 733
Да, аз съм доволна. Сушилникът преди го имаше в два размера да имаш предвид.

# 734
  • У дома !
Ако се обадя по телефона сутринта да ми запазят нещо в икея до 17 ч ще го направят ли ?

Общи условия

Активация на акаунт