Варненки, хай да се организираме?

• 18 802
  • 453
  •   1
Отговори
# 315
  • Му Кинд Оф Плаце
аз имам един биберон, почти неупотребяван, реших да не го продавам за жълти стотинки, а да вложа в кмета-да го накрасим с панделки и китка за мерси и все такива добри новини, ъм.
9 кафе е супер, къде, на Фк отдолу примерно

# 316
За кафето предлагам с/у ФК или в Европа или в Класика, знам че не са евтини, но сутрин обичам свястно кафе, бъдете снизходителни към буржоазните ми отклонения, плиз.

# 317
  • Му Кинд Оф Плаце
За кафето предлагам с/у ФК или в Европа или в Класика, знам че не са евтини, но сутрин обичам свястно кафе, бъдете снизходителни към буржоазните ми отклонения, плиз.
те ш`та снемат как харчиш жълтите стотинки да се червим после заради дребна филистерщина. Аз съм за ФК, туй класик не ми е познато, къде е

# 318
 Joy голям проблем - сума ти майки - шише нема.
И аз се радва за постигнатото "на думи". Дано да не останат само на думи.
Има ли някой идея дали кастфона ще изкара на батерии 2 часа, ако да - да ходи да купува сабахлем батерии.
Казано честно, много ми е притеснено за утре... Confused
Иначе ще гледа да се дотътри с градский транспорт навреме, ако Мими не реши да ме докарва по-ранко.

# 319
  • Варна
Аз и химикали съм подготвила.
Ша са явим на кафето. Ама нещо последните дни като минавам след разходка ми правеше впечатление, че Класика е затворен (имаше някакво съобщение на вратат, ама да чете, който може)!

# 320
Класик е кафенето точно с/у ФК, под хотела.

# 321
Как затворен, бе, как??? Саботаж е това, чиста проба! Моля ви се да не сядаме на самото кафе пред Фестивалния, скъпо и гадно е.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 22:08 от мюриель

# 322
  • Му Кинд Оф Плаце
кажи къде или да ти нося кафе от къщи

# 323
аз ще се оглеждам, вий се разбирайте  Mr. Green нямам претенции
Питайе мъжете за батериите плийз Simple SmileМного ша е тъпо без озвучение

# 324
  • Му Кинд Оф Плаце
колко батерии, какви, аз мога да изнамеря 6 зарядни батерии от 1,5  V АА и 4 лр 1,5 V ААА + зарядно, хм, ако не, ще въртим педалите.

# 325
  • Варна
Ще донеса едно шуше, дребно такова, но прозрачно стъклено и без етикет. Идеално е!
Надявам се да се пробудя навреме и да дода на кайфето.  Blush

# 326
  • Варна
И аз имам за фотото АА, ама ми се струва, че за кас'тфона, ще трябват по-големки.

# 327
  • Му Кинд Оф Плаце
Ще донеса едно шуше, дребно такова, но прозрачно стъклено и без етикет. Идеално е!
Надявам се да се пробудя навреме и да дода на кайфето.  Blush
без теб не почваме, ш`знайш, ама са ни дали време до 12 ч- (по обяд)  Whistling Whistling Mr. Green

някой кас`тофони-мас`тофони приемат и повечко АА батерии вместо големите

# 328
Алмчи, за теб началният час е 8:00 Grinning

# 329
А някой да има mp3 плеър да му ръгнем колонки за компутер?

Общи условия

Активация на акаунт