Варненки, хай да се организираме?

• 18 781
  • 453
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Днес ще видим какво сме свършили!
Дано да има много мами и да се представим подобаващо.

# 346
Ние тръгваме, дано се съберем повече Grinning

# 347
Има ли и други завърнали се? Да направим разбор, викам Grinning

# 348
Здравейте Mr. GreenСега се завърнах и аз  Mr. GreenДано да има ефект цялата тази работа..

# 349
Не се включих, но току що ме уведомиха , че сте се представили блестящо   bouquet , скрили сте топката на КкметЯ  Mr. Green!
Мюриел, хайде мила, дай инфо .....

# 350
Какво стана, разкажете?

# 351
  • Варна
Беше много яко - събраха се не знам колко каручки с бебешори, агитирахме минаващи, събирахме подписи, Кметя нещо приказва, печеше жарко слънце... Аз доволен!
Не разбрах какви обещания е дал г-на Кмет, чакам някоъ друг да каже. Crazy

Срещнах си новите съседи от 3-тия етаж, дето си ремонтират жилището, но не разбрах те познаха ли ме. Подозирам майката във форумиране, да ми се представи, молим! Става въпрос за новодомци на сп.Явор.   Hug

# 352
Хаха, Алмич, ти поне направи тен Laughing Аз мисля, че добре мина, майки имаше, журналисти също, но какво конкретно ще произлезе от целия шум...дано има отзвук, надявам се.

# 353
# 354
  • Варна
Аз, както обикновено, вечно недоволна!
С риск да ме намразите, мисля, че ни трябва малко конструктивна критика - нямахме никаква организация всеки скачаше и крякаше на кмета за своите проблеми, а той не спираше да повтаря едно също, какво са направили.
Направи лошо впечатление, че много от майките пушеха и си хвърляха фасовете където сварят. Същото се случваше и с чашките. Пък уж искаме чисти градинки. А ние какво правим за чистотата им?!
Медиите пък снимаха, как разни мами тикат туй-онуй в устите на отрочетата си, снимаха изявление на кмета, което беше добре нагласено за пред медии и накрая, когато майките започнаха да задават въпроси на кмета, журналисти нямаше ни един.

Поне вдигнахме шум. Бяхме забелязани. Дано нещата не останат само на едни обещания.
Благодарим на всички, които ни подкрепиха!  Hug

# 355
Мира, това е положението. Всеки си отговаря за държанието. По-разочароващо беше, че бяхме малко. Медиите изслушваха всеки, който искаше да им каже нещо. Мен лично ме слушаха поне 10 минути и си записваха. Те си го познават кмета и знаеха, че така ще стане.

# 356
  • Варна
Исках само да отбележа, къде са ни грешките, с идея следващия път да не се повтаряме. Дано някой не се засегне, но така изглеждаха нещата отстрани.
Мюриел, много си права, че не срещахме достатъчна подкрепа. Ама пусти му български манталитет, всеки чака на другите...

# 357
Аз съм оптимист, в София е минало с повече масовост, а там е важно, щото там показват най-много. Ние си свършихме нашата работа, подкрепихме протеста и се срещнахме с Кмета. Добро начало. Оттук нататък, обаче, съм песимист. Трябва да се ходи по брифинги и пресконференции и да се тормози Общината. Съмнявам се, че ще има доброволци.

# 358
  • Варна
За брифингите трябва да си направим график и да висим в Общината.
Аз все още съм ентусиазирана, така че ме бройте за доброволец.

# 359
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз също крайно недоволен от протеста.
По едно време се питах дори кво търся там  Rolling Eyes
Наистина журналистите снимаха само как Кирил Йорданов отговаря с добре отработен тон какво е направено! Колко пари е дал! Със срокове не се ангажира изобщо, освен за детските кухни. Уж от 15.08 ще паданат цените на купоните.

Бяхме като стадо кокошки,кудкудякащи и недоволни.Повтаряхем все едни и същи неща, и кмета също!
Организция нула!

Тъй мисля аз. Вие сте!

Общи условия

Активация на акаунт