Варненки, хай да се организираме?

• 18 776
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
Мими, добре де, ама как да стане тая работа с организацията? Не може да строиш 50 майки, барбар с децата и да им кажеш да не говорят глупости и да се изреждат една по една Grinning Не сме Атака, а аматьорки Grinning

# 361
Инето дойде ли  newsm78

# 362
  • Варна
Там беше с цялата фамилия.

# 363
Мюриел:Ами една репетицийка да бяхте направили вчера!
Няма страшно,момичета,важното е,че започнахте.Като всяко начало-има и грешки,които ще се отработят.Много труд и ентусиазъм хвърлихте,поздравявам  ви и ви подкрепям!

# 364
  • Варна
Така е, не можеше да бъде идеално организирано, но все пак се получи добре.
Имам забележки за набирането на подписите, трябаха ни още 2-3 мамки с флаери и подписки, да пресрещат минувачите от всички възможни страни, обаче свършихме работата пък. Колко подписи събрахме?
Ау, пък зарибихме нови потребителки! Hug
Надписи и табели не бяха турени на подходящи места и другия път ще си направим транспарант и ще го вържем на ония неща, препятствията на входа дето са.. Както и да е... Аз съм по действията, не моя друго да върша. Селянин човек - дай му да оре, да жъне...  Crazy

# 365
  • Варна,Младост
Я и аз да си кажа мнението за мероприятието.Началото мисля че се получи добре.Като се вземе предвид ,че само ентусиазма ни движи сега сякаш се справихме с първото предизвикателство.Следващия път ще е още по-добре.Само че след това ще е трудното.Лесно е да заявиш искания,но е трудно да ги отстояваш.Следващия път може да се изберат представители от всички квартали,които да говорят за проблемите там където живеят.С риск да ми се нахвърлите, ще ви кажа, че кмета е прав като казва,че неможе да огре на всякъде.Можем и сами да си окосим тревата в градинката до нас и дори да донесем пясък за пясъчника.Да пазим и да научим да пазят.Много сложно е за изпълнение,но не невъзможно.Някой ще кажат,че ТЕ са длъжни защото НИЕ плащаме.Но дето ти може ли да чака Те да се сетят.
Та това е значи.Тръгнахме напред и дано не се предадем по средата на пътя!

# 366
  • Му Кинд Оф Плаце
дами, аз съм доволна. кой какво пушел, че и кметът пушеше. за кой какво давал на детето си, аре холан, онез от Гербовите марки се бяха домъкнали с газирано за децата, та има и по-зле от нас. Ако това е съд за майка, тогава наистина няма да остане никой да протестира, щото ще са задържани протестиращите.
Да, верно е, бяхме неорганизирани, аз за себе си най-чистосърдечно призвнавам, че се мотаех като муха без глава, но ми допадаше.

Все пак това е възможност на хората да се срещнат с кмета и да си зададат въпросите, когато ме питаха разни работи от радио Варна, дамата съвсем се вкисна, щото явно такива изказвания е чувала всеки път, а те са дословно писмото, народът иска йекшън.

ПП. Дори кметя нарече сбирката "седянка", а аз си мълчах, щото акълът ми бавно работи, аз съм за да продължаваме да го натискаме Венсеремос

# 367
Калине  smile3501

# 368
Имам забележки за набирането на подписите, трябаха ни още 2-3 мамки с флаери и подписки, да пресрещат минувачите от всички възможни страни, обаче свършихме работата пък.
С друго едва ли мога да съм полезна, но ако ме искате предполагам, че поне флаери мога да раздавам следващия път Mr. Green

# 369
Прибрах се и аз след разбора, който направихме в кръчмичка на плажа. Аз също недоволен от организацията, но получих "окуражително" изказване от Инето, че като за първи път е било наистина добре. За Пи Ар кампанията на кмета не ми се говори - бясна бях. И с тези изказвания, че не сме били добронамерени #Cussing out #2gunfire
Благодарим на Zelenokosata за усиленото набиране на подписи!
Благодарим на Мирра за финансите и усилията, които хвърли по протеста!
Благодарим на Калина за мъкненето на мегафона, който така и не използвахме!
Благодарим на всички, дошли да ни подкрепят!

Момичета, анагжирахме се (да знаете) да коментираме и даваме предложения за критериите за приемане в детска градина и ясла. Така че ще трябва да прочетем и обсъдим по-нататък тук-онуй. В момента  на прима виста , което ми се струва, че трябва да отпадне е приемането с предимство на деца на държавни служители и учители. Детските градини са за всеки - единствено предимство може би трябва да имат самотните майки.

Това от мен за сега. Трябва да оправям революцията в къщата, че чакам гости Simple Smile

# 370
Янич , ще ти помогна за детските градини и ясли , защото присъствах на един такъв Консултативен съвет в Общината и след няколко дни съм на втори такъв
Така че на кю-то ( само не тази събота и неделя , че съм  Sick ) ще си попишем след няколко дни , става ли

# 371
Ако от парите, които отпусна благотворителният фонд, има останали, предлагам да се възвърнат на Мира.

# 372
Ако от парите, които отпусна благотворителният фонд, има останали,
Обясни това моля те , не ви стигат пари ли някакви и за какъв фонд говориш

# 373
  • Варна
Ние с Мира и Янич се оправихме с финансите.(Пък ако има нещо - веднага да казвате!!)
В благотворителната каса има пак 320лв. Нищо не съм давала тоест, някоъ мами финансираха мепроприятието, други даваха за благотворителност... Въртяхме едни пари и туй е резултатът! Благодарим! Hug

# 374
Мацки, и аз успях да намина към 11 без нещо беше. Разписах се микнех 2 приятелки с мене + 1 момче - и те се разписаха. Видях го кмета да се поти обяснявайки се... Вярно е, че организациятя не беше на 6, но все пак се получи донякъде.. А дано има някакъв положителен резултат. Трябва да се съглася с едно мнение по-горе - ПУСТИ БЪЛГАРСКИ манталитет, все чакаме на други да ни оправят... айде дано ни чуят.

Общи условия

Активация на акаунт