Варненки, хай да се организираме?

• 18 762
  • 453
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Най-вече трябва да благодарим на Янич, че пое всички административни въпроси по организацията на протеста и на Жорко, че изтърпя всичко това!

Момичета, звънна ми Николай от Зелена Варна и заръча да гледаме новините на Телевизия Варна от 19:00 часа.

# 376
Момичета много ме е яд, че не присъствах, но от вчера ни нападнаха гости и не можах да се откъсна  Cry Но следих новините по радиото и непрекъсато във всека емисия споменаваха за протеста и журналистите бяха доста добронамерени в коментарите си.
БРАВО НА ВАС!!!!!! СУПЕР СТЕ!!!!!   bouquet

# 377
Поздравления!
Гледах репортажа!  Hug

# 378
Аз изтървах новините SadКакво казаха?

# 379
  • Варна, морето и сините вълни!
Яни наистина заслужава огромни аплодисменти!
Ина каза че наистина сме супер като за първи път. Каза че ни завичжда за ентусиазма!
Мисля че това е което можехме да направим с най - малко средства!
Мюриел също спретна супер плакати!

Сега наистина остава да не се отказваме. И да дишаме във врата на Кмета!

Ако някой ме светне какво са давали по новините ще съм благодарен!

Кирил Йорданов журналистите си го знаеха. Дори се сдъвка с една журналистка по повод разтакаването и отлагането на отговорите на въпроси!

# 380
Развам се, че живна, Миме Grinning
На всички, на които не се е понравила организацията, ще кажа, че този протест го ИМАШЕ, защото Яна, Мира и Мимито отделиха от времето за децата си, което аз не можах, и се разправяха с Общини, Кметове, журналисти и прочее пречки пред осъществяването му! Момичета, трябва да сте много горди! Самокритиката и критиката са абсолютно излишни.   bouquet

# 381
Наистина живнах,утре може и по - добре да съм. Но наистина сега трябва да съумеем да запазим това което постигнахме.
Журналистите доста помогнаха. Защото Кирил Йорданов първоначално нямаше намерение да присъства на нашето "митингче"(цитат),но взе че дойде и час и трийсет минути беше там, на пека.
Не знам дали го чухте,но каза че ще покани ИББМ да обсъдим критериите за електронния регистър , за да заработи той до септември.
Трябва да помислим, за да сме готови с идеите. Че кат пекне туй слънце,голем мисловен запек ни гони!

Може би ако не бяха такива големи жегите тия дни щяхме да сме по - добри!
Искам да ви кажа само,че за мен ще е удоволствие да продължим идеята и каузата,ако има поне малък напредък и поне малка светлинка за нашите искания.
Записала съм и телефона на една Дама,на която можем да звъним за да се оплакваме от рекета в детските градини!

Още не ми е съвсем бистро из главата и  дрънкам на посоки и простотии,ма след ден два може да ми се изясни и да кажа квот е било!

Нека някой каже какво имаше по телевизиите,щот аз кабел немам!

# 382
  • Му Кинд Оф Плаце
мими, той го нарече седянка пред мен, ама хич не реагирах от тъпотия

# 383
Мим, по ТВ - отврат - даваха кмета най-вече по варенснките и "Зелена Варна" хванах малко. По националните - нищо за протестите по другите градове. Въобще не са се запознали с нещата. Така че отчитам, че вчера в сутрешния блок на ТВ ВАрна беше най-обстойно и беше обърнато внимание на всички искания - национални и местни
Янич , ще ти помогна за детските градини и ясли , защото присъствах на един такъв Консултативен съвет в Общината и след няколко дни съм на втори такъв
Така че на кю-то ( само не тази събота и неделя , че съм  Sick ) ще си попишем след няколко дни , става ли
Благодарим за помощта, ще се радваме да споделиш опит!

# 384
Опа тъпата глава се сети още нещо!
За да разкрие нови групи в детските градини, с които толкова се хвали днес Кмета,е взел или физкултурен салон или музикален салон от градината!
И що за градина е това, ако няма де да се проведе едно тържество????
Смятате ли че това не начина?

Калине,това за седянката и аз го чух, ма и аз не можах да отреагирам подобаващо  Embarassed Embarassed

# 385
  • Варна

На всички, на които не се е понравила организацията, ще кажа, че този протест го ИМАШЕ, защото Яна, Мира и Мимито отделиха от времето за децата си, което аз не можах, и се разправяха с Общини, Кметове, журналисти и прочее пречки пред осъществяването му! Момичета, трябва да сте много горди! Самокритиката и критиката са абсолютно излишни.   bouquet

Точно тъй. За пръв път ни е, има да се учим. Няма никой с организаторски умения сред нас или поне не ги демонстрира. Нито има от къде/кого да почерпим опит в тази насока. Важното е, че го направихме и си извличаме изводи.

# 386
# 387
Аз също мисля ,че протеста мина много добре!Разбира се, можеше да има и повече майки.Единствено не съм доволна от отразяването му в пресата,ако даваха рапортажи по повече телевизии,можеше другият път да се съберат повече майки!

# 388
Поздрави и благодарности за всичко, което направихте!  bouquet

Съжалявам, че не бях в града на 1ви и пропуснах най-важната част.

# 389
  • Варна
Момичета, дали не е време да пуснем анкета "Варненки, бяхте ли на протеста?"  newsm78
Като гледам в тази анкета са заявили, че ще дойдат 30 майки, ама малко ми се не вЕрва! То всичко майките на протеста бяха около 30-40.

Общи условия

Активация на акаунт