Как да накарам съпругата да се усъвършенства?

• 10 674
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
  • Далече, далече
Доколкото разбрах, това му е втори брак, а "детето" е от първия.

# 106
Тогава да се ожени трети път за някоя аптекарка и да миряса. Тъкмо ще му носи най-новите лекарства за простатата.

# 107
Детето му е от първия. ,с тази нямат деца .
И какво сте се хванали за тройките , според мен не всичко е така както си го представяте . Ако Един мъж прави тройка с жена си , дайте да го хвърлим на огъня . Какво толкова нечовешко виждате , след като и двамата са съгласни по собствено желание ? И за удоволствие !??!?

За фармацият - мисля че той я даде само пример , не по дефолт задължително .
Във Варна студиа за красота бол, бутици на всеки ъгъл по два / пълни с китайски и турски стоки/
Предлагам му изобщо да не се бори , това са временни позиции .

Нека й предложи езикови курсове или за детска учителка / в занималните и частните училища ги търсят особено във Варна / , ако обича цветя може да се занимава с цветарски бизнес , не е задължително да е медицински труд .

# 108
  • София
Явно "хващам окото", щом няколко жени от двойките, с които сме се срещали са ми отправяли покани за срещи с тях. Имам коса с тук-там някой и друг бял косъм, но много мъже, които са по-млади от мен ходят с бръснати глави. а, и корем нямам. Мерките ми са почти като на манекен - 172/72, но за да не си помислите, че се саморекламирам, пак ще кажа, че не си търся жена, имам си. Хубава или лоша, моя си е.

Ох, на дърти години да ти се обяснява, че за всеки влак си има пътници, че манекен в царството на  лилипутите може да е висок 172, и че да тежи 72 , е с едни  10 кила над нормата..........е срамота! Mr. Green

# 109
И какво сте се хванали за тройките , според мен не всичко е така както си го представяте...
Нищо не си представям, той така представи нещата. Жената е на повикване според нуждите му - обслужване от - до вкъщи, за всичко, което се сетиш, + секс, и с други, когато му се прииска.

...тежи 72 , е с едни  10 кила над нормата..........е срамота! Mr. Green
В норма си е.
Не че има някакво значение Rolling Eyes

# 110
В норма е, да. Също като Татко Барба.

# 111
В норма е според калкулаторите за тегло, но в бгмамма знаем, че всички са с подномерно такова, така че прави сте - дебел е Laughing

# 112
  • София
В норма е според калкулаторите за тегло, но в бгмамма знаем, че всички са с подномерно такова, така че прави сте - дебел е Laughing

НСЧ, той за мерки на манекен говори, не на редови юнак- онождвач. Mr. Green

# 113
Не е дебел, с едър кокал е Laughing

# 114
Не е дебел, нисък е. Точно като във вица " На моя ръст трябва да тежа с десет килограма по-малко. Знаех си, че не съм дебела, а ниска."

# 115
Анонимен, що така анонимно  Mr. Green

Уишшшш, колко си зла само  hahaha

# 116
Аз пък го разбирам човека, иска нещо по-добро за жена си. Преди много години съм работила в магазини за хранителни стоки, ами ужасна работа е, поне за мен, вечно бях в депресия. И не ми казвайте, че разликата в образованието няма значение, защото обикновено има. Обаче, Манекен, фармацията не е за всеки. Изпитите са специфични и трудни и ако не я влекат съответните предмети, няма смисъл. По-лесно се влиза за помощник-фармацевт, но пък нямат право да си откриват аптеки, а само да работят в такива. Доколкото разбирам, ти вадиш достатъчно пари и искаш просто жена ти да има по-престижна и по-лека работа. Ако не държиш на висшето образование, може да и предложиш да изкара курс за фризьорка, маникюристка или козметичка и после да си отвори салон. Според мен това е един от най-удачните варианти, ако има влечение към някое от тези неща. Хем няма да учи много време. Ако обаче държиш да учи за висше, а тя не иска... В момента започнаха много да се търсят педагогически кадри, ако обича децата, това също е вариант. Нито влизането е чак толкова трудно, нито материалът. Учителка в детска градина е по-прдстижно от продавачка и заплатата е малко по-висока. Ех, де на мен някой да искаше да ми плаща учението...
В интерес на истината преди две години съпругата завърши едномесечен курс за маникюристки, но не можа да събере смелост да си отвори салон, нямало да има клиенти, наема на помещението и консумативите щели да са повече от спечелените от работата пари. Не иска да работи за някой друг защото щяла да изкарва по-малко отколкото като продавачка...   

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 19:26 от Manekena

# 117
Човек, и твойта не е лесна.

# 118
Насила хубост не става.
Жената не е на 10-15год, за да може все още да се моделира. Това е зрял, възрастен човек с изградени възприятия за живота. Доколкото разбрах, ситуацията  е "вакуум" - нищо не се случва, така й е добре. Единствено, ако й разбуташ рахатлъка, би могло да стане нещо... но това пак ще е насила и според мен - временно.
Трябва сама да го пожелае. А, как? Не знам. И ти съчувствам, щом теб вече започва да те дразни по един или друг начин ... Hands Plus1
Мен не ми пречи да е магазинерка, но я виждам как изнемогва и колко й е трудна работата. Обичам я и искам да работи някаква по-лесна работа, парите не са важни, защото ние спокойно можем да се издържаме с парите, които аз печеля. 12 часа на крак изобщо не е лесно, а тя не е само на касата, а и приема доставките и ги разнася по щандовете. Пуснах тази тема с цел да се опитам да й помогна, защото не искам да я виждам уморена и недоспала.

Ох, на дърти години да ти се обяснява, че за всеки влак си има пътници, че манекен в царството на  лилипутите може да е висок 172, и че да тежи 72 , е с едни  10 кила над нормата..........е срамота! Mr. Green
Ще съм с 10 кила над нормата ако бях жена, за мъжете нормата е височината минус 100. Пообразовай се малко, не се изказвай неподготвена.

# 119
Защо не пробва в магазин за парфюми,козметика, дрехи? Може пък да и хареса. Най-добре  я питайте какво иска и какво би я направило щастлива. Наистина няма смисъл ние или вие да умуваме по въпроса. Всичко зависи от съпругата ви.

Общи условия

Активация на акаунт