Как да накарам съпругата да се усъвършенства?

• 10 642
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
Изключително са ми интересни разни индивиди на които им щуква да запишат някоя специалност от рода на фармацията, защото била хубава и доходоносна. Вчера се смях с една позната, която завърши земеделска гимназия. Искала очен лекар да става. Няма лошо. Да хвърчиш из облаците е безплатно. Хубаво е обаче да можеш реално да прецениш ситуацията.

# 61
Ех, така като кажете по-добре от връстниците ми. Ок , на всеки обаче по различен начин се е развил живота му.
Добави една снимка тук да те видим , и да ти кажем как си според нас . И дали ще те огрее за друга жена .

# 62
Ех, така като кажете по-добре от връстниците ми. Ок , на всеки обаче по различен начин се е развил живота му.
Добави една снимка тук да те видим , и да ти кажем как си според нас . И дали ще те огрее за друга жена .
Не съм казал/написал, че си търся друга жена. Явно "хващам окото", щом няколко жени от двойките, с които сме се срещали са ми отправяли покани за срещи с тях. Имам коса с тук-там някой и друг бял косъм, но много мъже, които са по-млади от мен ходят с бръснати глави. а, и корем нямам. Мерките ми са почти като на манекен - 172/72, но за да не си помислите, че се саморекламирам, пак ще кажа, че не си търся жена, имам си. Хубава или лоша, моя си е.

# 63
  • Далече, далече
Очите ти сини ли са?

Не искам да те разочаровам, но манекените/моделите мъже са високи над 185 см, някои и над 190 см.

# 64
Зодия Уббавец hahaha.

# 65
Очите ти сини ли са?

Не искам да те разочаровам, но манекените/моделите мъже са високи над 185 см, някои и над 190 см.
Въх, разочарова ме, уби ми самочувствието... добре, че не работя манекен, че тая работа е до време.

# 66
От едното образование стигнахме до размера пак.  Joy
Манекен, разчисти си пощенската кутия за всеки случай.

# 67
  • Далече, далече
Манекене, на теб самочувствието ти от едни 172 см. ли идва?
Нали си електронен инженер?

# 68
  • Ямбол
Или от 7,2 ...

# 69
  • Испания
Мерките ми са почти като на манекен - 172/72

Ясно. Значи, висок и строен, но с къси крака. Явно, избивайки комплекси за ниския ръст, искаш жена ти да учи фармация.

# 70
  • Далече, далече
Съвсем ще го прогоните с тези подигравки, а той е толкова забавен.

Манекене, трябва да напишеш секс - книгата, защото иначе знанието ти ще загине заедно с теб.

# 71
Съвсем ще го прогоните с тези подигравки, а той е толкова забавен.

Манекене, трябва да напишеш секс - книгата, защото иначе знанието ти ще загине заедно с теб.

Манекена е пич и носи на майтап. Знае кой е и какво може, та никой не може да му наруши спокойствието.

# 72
Е, на няколко пъти ти е нарушавано спокойствието, но понеже апелираш да не намесваме стари инциденти... няма да ги споменавам. Innocent

# 73
Кико, една жена, щом нарушава нечие мъжко спокоствие, значи е неговата. Точка.

# 74
Мерките ми са почти като на манекен - 172/72,
Този манекен сигурно е барбарон.

Общи условия

Активация на акаунт