VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 739
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 380
Най-после да го разкарат този - отдавна се беше изчерпал. Само къщата не беше изпотрошил та и това направи съвсем да се доусере щото приключи с наличния арсенал. Не мисля, че с провокациите си е показал черната страна на другите съквартиранти - показа само и единствено своята. Също смятам че Петко се представя най-достойно. И Папи ме кефи донякъде.

# 1 381
Поздрав за Кули от сербез феновете:
Хабиби, спиш ли добре?
Завиват ли те WC?
Храниш ли се?
Със сьомга парче?
По дяволите, сладко кукле...
Гримирано топ сладко нослеее...

Тва е някоя чалгия, най-вероятно?

# 1 382
Най после този насилник си замина. Другите колкото и да се изложат, не могат да го стигнат.
Халал да му е хонорара, ще му трябва, че не се знае дали ще има клиенти сега.

# 1 383
  • Бургас
Момичета, при така стеклите се обстоятелства, много ви моля да ме подкрепите / да не забравяме, че Големият брат ни чете  / и да се обединим около идеята да спечели Наско -Тъпото. Прекрасен млад човек! Говори бавно - значи мисли.Вдига самочувствието на жените / ще се въздържа от коментар за горната възрастова граница /.Има собствено мнение - задължително съвпадащо с това на силните на деня / Петко/. И като стане ГинИкулОУк ще ни прегледа.
ДА ПОБЕДИ НАСИТУУУ!
 След този мой пост, моля Д-р Атанас да ме прегледа с предимство! Както вече писах - наближавам 50-те, демек идеална съм му като възраст!
И ако може, докЪто Мъ прИглеждЪ / по Ваня / , Лора да ми пее на ушенце, че мъката да е пълна!

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 23:45 от pafal

# 1 384
karzz
Никой не помни "купонджиите".
Хората помнят личностите.
Цитат
А що например, вместо с вербална агресия, Кульо не се прояви като купонджия, да се веселят, да се смеят!?

# 1 385
Много е грозно това, че изгониха този върху който беше упражнен физически тормоз, а не самия насилник. Щом се правят на толкова честни трябваше да изгонят и двамата. Пак двоен аршин. Като в самата ни държава. Богатите и известните се ползват с привилегии. Голям пример дават няма що.

# 1 386
Сега пак всички ще са бели и добри. Особено Ванчето, успокоих се, че тя най- после ще може да спи и да яде.

# 1 387
Аз почвам купона:
Тииии, тръгваш със дъжда...
Пуст без теб дома...
Аз не плачааа....
Тииии - иии- иии, болка и тъга...
има по-подходяща:
Клоунът, след чаша чай си тръгва уморен.
... До утре вечер в другия спектакъл.

# 1 388
  • София
За всички любители на Кулагин, той вече е навън и е ваш, можете лично да му покажете любовта си!

# 1 389
Много е грозно това, че изгониха този върху който беше упражнен физически тормоз, а не самия насилник. Щом се правят на толкова честни трябваше да изгонят и двамата. Пак двоен аршин. Като в самата ни държава. Богатите и известните се ползват с привилегии. Голям пример дават няма що.

Що бе, нали точно джендъра парадираше и претендираше през цялото време, че е най-богат и най-вип?!

# 1 390

Така действа мафията Халваджиян. Не за първи път.

# 1 391
Наздраве, Кули! (хлъцц)
Хабиби
Псуваш ли ги?
 Влачеш ли се?
За лудница си.
На дъното си.
Нанякъде си,
Към Дубай си,
Куууклее.
(айде лека нощ, наздраве и честито, таз година кукле, догодина толумбичка)

# 1 392
  • Бургас
Все пак това е развлекателно шоу!
А нищо такова не видяхме!
Само псувни, хули, обиди, клевети, провокации, напрежение, агресия и терор!

# 1 393
Сега пак всички ще са бели и добри. Особено Ванчето, успокоих се, че тя най- после ще може да спи и да яде.
И да се разхожда без придружител. "Петко, дръж ме!" Joy

# 1 394
Постоянно се обяснява как Кулагин не бил достатъчно "мъж".
Е, и аз постоянно ще казвам очевидното - че е по-мъж от всички биологични мъже там вътре.

И по- бих била с него, отколкото с Насьо, Папо, или Петкан-паткан.
Или Галкин-нагаждача.

Общи условия

Активация на акаунт