VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 739
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 395
smileys, искаш да кажеш, че ББ се е чудел как да си му ДАДЕ хонорара въпреки че изпотроши къщата и от немай къде използвал зрителския вот? Ма верно много страшен тоя Кулагин щом си позволява квото си му е кеф и пак не смеят да го лишат от хонорар. Явно слухът че ББ ги е страх от Кулагин, понеже знае вътрешна информация, ще излезе верен

# 1 396
  • София
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/
Леле, тая свиня как го налага... когото и друг да беше ударила така в къщата, щеше да я светне по злобната кратуна, а Кулагин понесе всичко и не и отвърна поне с един шамар... а може!  ooooh!

Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521

# 1 397
Значи ние сме си виновни като общество, нека бъдем масовка, че е по лесно, нека кротуваме лато Мира и сие, нека спазваме правилата, ама на кой са тия правила, няма значение. Хора Бб е игра, а Кулагин надигра играта и то не безнаказано разбира се, и неговата глава хвръкна. Повече хора като него си пожелам, повече такива откровени до кръв, до болка млади хора, не Мира и сие, смрадливи комунисти, а Пепа е издънка на човек на Дс, и как само му личи! Мълчание другари, и ще си кютем тука за награда, награда на кое бе мили съквартиранти, какво ви харесва вътре, осен липсата на Врага Simple Smile
Ако бяхме по малко овце и повече Кули в реалния живот нямаше да сме издънката на Европа, да мсе потиснати посткомунистически хорица, каквито има навсякъде и извадката е пред нас там, в Чиливизура. Кулагин много хора не те разбраха, но достатъчно интелигентни успяха смятам аз, и Бб те наказа, но ти показа характер, дано животът нв те огъне!

# 1 398
Сега пак всички ще са бели и добри. Особено Ванчето, успокоих се, че тя най- после ще може да спи и да яде.
Забелязах, че дъвчеше и докато чистеше. За мен тази жена има талант за ядене.

# 1 399
За всички любители на Кулагин, той вече е навън и е ваш, можете лично да му покажете любовта си!
Може да погостува, докато му се оправи пръста, с който работи.

# 1 400
Господарите случайно ли решиха да правят видео, обобщаващо целия престой на Кулагин? И то преди да се разбере, че ще напусне.
Случайно, много ясно.😄

Офф, стига моля ви се. Тоя нямаше как да го оставят да се вихри повече в шоуто. Наигра се, стига му толкова.
Подкрепата, която уж имаше, се изпари яко дим, просто защото никога реално не я е имало. Хората се подведоха по него, решиха, че е добронамерен. Но най-накрая разкриха истинското му зло лице, което поради полит-коректното държание, което ни се налага (на нас, в лицето на съквартирантите), нямаше как да видят в началото.
Никой не посмя да му каже истината в очите, защото законите, които ни се налагат отвън, са такива, че не може да се казва истината на някои богоизбрани люде, които се ползват със специална защита, за разлика от обикновените хора. Той затова си разиграваше коня наволя. Но хак му е, хората го видяха накрая, че нищо не струва.

П.С. А, между другото, К. изложи и цялата гейска общност. Обаче толкова му пука на него за събратята му.

# 1 401
Наздраве, Кули! (хлъцц)
Хабиби
Псуваш ли ги?
 Влачеш ли се?
За лудница си.
На дъното си.
Нанякъде си,
Към Дубай си,
Куууклее.
(айде лека нощ, наздраве и честито, таз година кукле, догодина толумбичка)

Това не е тема за кавър версии на ромска чалга. Ако много те влече може да направиш нова тема с творчеството си.

# 1 402
Точно заради злобната несправедливост и консервираните хора комунисти,тази държава отива по дяволите!Не знам още колко поколения трябва да се сменят,за да станем и ние нормални хора,приемащи различните,и не само...имам предивид ВСИЧКО.Тук времето е спряло и всички са в жесток вакуум,не знаят къде се намират.Не 30,3000 години сме назад!И след всичко,остават заключенията и въпросите.А един ме мъчи много-заслужава ли си?

# 1 403
  • София
Поздрав за Кули от сербез феновете:
Хабиби, спиш ли добре?
Завиват ли те WC?
Храниш ли се?
Със сьомга парче?
По дяволите, сладко кукле...
Гримирано топ сладко нослеее...

Боже, какво вдъхновение... че и бездънно... Flushed

# 1 404
Точно заради злобната несправедливост и консервираните хора комунисти,тази държава отива по дяволите!Не знам още колко поколения трябва да се сменят,за да станем и ние нормални хора,приемащи различните,и не само...имам предивид ВСИЧКО.Тук времето е спряло и всички са в жесток вакуум,не знаят къде се намират.Не 30,3000 години сме назад!И след всичко,остават заключенията и въпросите.А един ме мъчи много-заслужава ли си?

Не.

# 1 405
  • Испания
smileys, искаш да кажеш, че ББ се е чудел как да си му ДАДЕ хонорара въпреки че изпотроши къщата и от немай къде използвал зрителския вот? Ма верно много страшен тоя Кулагин щом си позволява квото си му е кеф и пак не смеят да го лишат от хонорар. Явно слухът че ББ ги е страх от Кулагин, понеже знае вътрешна информация, ще излезе верен

Написах как аз виждам нещата. Мисля с главата си, не с телевизора.

# 1 406
  • София
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/
Леле, тая свиня как го налага... когото и друг да беше ударила така в къщата, щеше да я светне по злобната кратуна, а Кулагин понесе всичко и не и отвърна поне с един шамар... а може!  ooooh!

Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521
Значи много ми е интересен двойния ти аршин! Такъв скандал се опита да заформиш, след като написах, че Кулето е гей, а сега никак притеснително не ти се струва да наричаш Добринка “свиня”!

# 1 407
  • Gotham City
С ММ обсъждаме участници за All Stars:
Кулагин
Захажаева
Луна
Сашка Васева
Кичка

Дайте още идеи?

# 1 408
Почти съм сигурна,че Кулагин няма да влезе в Ол старс.

# 1 409
Аз го казах и не мисля, че е от страх. Справедливо беше да му платят, раздаде се максимално. Съвсем друг е въпросът доколко ни харесва начинът, по който го направи. На мен - не.

Общи условия

Активация на акаунт