VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 622
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 365
Когато в едно шоу, което би трябвало да е забавно, да е социален експеримент, да е в часови пояс, уж подходящ и за деца, се излъчва и толерира физическо насилие, значи сериозно прекрачиха границата. Аз лично след това, за себе си не намира абсолютно нищо интересно или полезно за да продължавам да го гледам.

Нотариално заверена декларация?!?

# 1 366
Сбогом, дано си щастлива...
Утре далече от мен...
Нов грим за някоя по-красива
И повечко фон дьо теннн...

Мари, опасна си  bouquet

Купонът продължавааа... Да минем на по-хард и после - чалгии...
Тооййй, сам си избррааа
Тази съдба...
Вечната черна (очна) линия...

# 1 367
 И сега какво ще гледаме? Как Божана се напива, Ваня вари боб, а търтеите спят ли?

Между другото, Ваня се оказа много лицемерна и тотално се изложи. В началото така пламенно я защитавах и не вярвах, че може да е негативен образ. А тя се оказа лицемерна и лъжеща. Искала само да покаже на Кулагин хартията със стъклата...а тя искаше да му я навре в лицето. А Пепа Кекса, голямата мъжкарана? Сама си натресе муцуната в главата на Кулагин, а уж че Кулагин го ударил. К...ски номер от страна на Пепа. Жалко, че Кулагин излезе. Трябваше да изгонят Ваня! Не мога да повярвам, че го казвам след като така я защитавах в началото, но е факт.

# 1 368
Кулагин ще се върже идеално в Папараци Simple Smile

# 1 369
PELLI, ако наистина го познаваш, дали няма как да се организира някаква фен-среща с него? Heart

# 1 370
  • София
Господарите случайно ли решиха да правят видео, обобщаващо целия престой на Кулагин? И то преди да се разбере, че ще напусне.
какво им пречи да направят видеото предварително, сякаш струва 10000 това видео...

# 1 371
PELLI, ако наистина го познаваш, дали няма как да се организира някаква фен-среща с него? Heart
Според мен може.Нека минат няколко дни.Но всичко зависи от него разбира се,при него е най-важен ПОДХОДЪТ.Ще се опитаме да организираме нещо Heart

# 1 372

Ще трябва в Арена Армеец май Grinning

# 1 373
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/

# 1 374
Аз с удоволствие бих отишла да се снимам с него, да му кажа 2-3 думи Simple Smile Heart

Ако това стане, ще е добре...
Ако има вариант, пиши ми Grinning

# 1 375
  • Ню Йорк

Вероятно след това повече никога няма да ви видим...

# 1 376
  • У Диспансера ...♥♥♥
Толкова коментари в полза на Кулчо из фейса, как ги набраха тия проценти 🤷🏻♀

Аз лично обиди чета само към тия, които харесват Кулчо, то как ли не бяхме наречени 🤦🏻♀ Гледам да не ги отразявам изобщо, ма те се не спряха бе . После ние сме били нападали тези, които не го харесвали . Гледайте си формата и спрете да се занимавате с останалите потребители, а си коментирайте участниците.

# 1 377
Поздрав за Кули от сербез феновете:
Хабиби, спиш ли добре?
Завиват ли те WC?
Храниш ли се?
Със сьомга парче?
По дяволите, сладко кукле...
Гримирано топ сладко нослеее...

# 1 378
  • Бургас
А що например, вместо с вербална агресия, Кульо не се прояви като купонджия, да се веселят, да се смеят!? А!? Ами от самото си влизане се втурна с рогЪтЪ напред! Сам си е виновен! Това си му е характера, това си му е истинското,, аз,,. Сбъркан педал! Това е!
Сори! Но това не е мъж!

# 1 379
  • Испания
Господарите случайно ли решиха да правят видео, обобщаващо целия престой на Кулагин? И то преди да се разбере, че ще напусне.

Случайност до случайност, мила моя майно льо!

Виждам нещата така:

1. Подписват договор с Кулагин, за да дразни и провокира, разчитайки на хладнокръвието, което притежава, и информацията, която има /собствена и от формата/.
2. Уговарят се, че ако мноооооооооого му наскачат, като последствие от т.1, ББ ще намери благовиден предлог да го извади от формата.
3. Кулагин започва добре. В един момент превишава очакванията на продуцентите. Съквартирантите му "скачат" с повод и без повод.
4. Кулагин изисква от ББ да си изпълни обещанията.
5. ББ си дава ясна сметка, че ако в този момент Кулагин напусне къщата, ще обере само негативи и рейтингът му ще падне драстично.
6. ББ обещава на Кулагин още нещичко над договорения хонорар.
7. Кулагин склонява да остане.
8. Кулагин продължава да изпълнява договореното, но съквартирантите са още по-бесни и се сплотяват срещу общия враг.
9. Положението става неудържимо, защото ББ вече се отмята от това, което е обещал на Кулагин, и дори не иска да го изслуша.
10. Стига се до физическа агресия /на Ангелогласната и Просветителя-драскач/.
11. Кулагин избива талашитени врати, защото ББ не е спазил нито една от предварителните уговорки.
12. ББ го убеждава да остане до понеделник, за да излезе "изхвърлен" от зрителите и да вземе уговорения хонорар.
13. Няма 13. Достатъчно се изложиха всички.

Нашите "селски" /без лоши чувства към никого, роден на село - просто такъв е изразът/ хитреци се интересуват как да напълнят гушите. Ама правила на световния формат, ама спазването им... БЕгай, бе! Това не е за нас. Ние сме велики.

Та такиви ми ви работи, скъпи съквартиранти!

Общи условия

Активация на акаунт