VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 709
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 320
  • ВАРНА
Бай Брадър - Ричито - станиии - станиии юнак маданскиии....и гледа между краката си!

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 23:20 от Печикамъков

# 1 321
  • София
Bye, bye, Big Brother. Не че Кулагин беше пример за подражание, но не мога да си причиня да гледам как печели някой от останалите инфантили в къщата. И аз давам 1 глас за сезон без победител.
Не става  Joy, иначе Галкин защо ще влиза и ще седи там, само да си губи времето, точно когато трябва да се събира меда.

# 1 322
До нови срещи момичета. И аз вече няма за какво да гледам предаването. Ваня е дебело гадно и гнусно прасе. КУЛАГИН ТИ СИ ПОБЕДИТЕЛ!

# 1 323
  • Ню Йорк
Нали не смята Бб, че се хващаме на това с зрителите и то в Фб, ама моля ви се, той ги направи сандър, и понеже не могат да направят друго, срещу него, айде вън, нормално, прекрачил е всички граници, но винаги е положително в крайна сметка да има и такива хора, те са крайно необходими в обществото ни, да Мира каза, овце сме, манталитети и т.н. Кулагин ги събуди, махна им главата на всички и накрая и той изгоря, но явно в живота му се е случвало и ще стане и ще продължи, само че тези вътре ахаха жалките съквартиранти дето се кефят, че оставали, те са дъно и няма и да мръднат.

Странно след като са толкова необходими защо ги държат в лудниците по принцип  newsm78

# 1 324
След тазвечершния екшън, започвам да клоня към Петко за победител.
Стефан на Гала се скри като мишок. Рози ме разочарова, че е приятелка на К. Петко се държа най-достойно.

# 1 325
Кога започва All stars?

# 1 326
  • Пловдив
Господарите случайно ли решиха да правят видео, обобщаващо целия престой на Кулагин? И то преди да се разбере, че ще напусне.

# 1 327
  • Бургас
Моичетааа! Не се отказвайте! Гледам само заради темата! Разчитам на това, че сега, когато не могат да се обединят срещу общия враг ще започнат да се ядат един друг. И пак ще лъснат всичките им кусури, но вече няма как да се оправдават, че някой ги манипулира!

# 1 328
Подкрепям идеята за сезон без победител. Нито един от безличковците не заслужава победа.

# 1 329
Във фейсбук има стотици гневни коментари. Цяла вечер подкрепа за Кулагин и призив и Ваня и Папи също да са изгонени. Не само Кулагин. Но ББ това го проспа. Не знам
 Сценката беше тъпа. Жалко.

# 1 330
Господарите случайно ли решиха да правят видео, обобщаващо целия престой на Кулагин?

# 1 331
Е, ако има хубаво нещо е че на галактическата и  азимута постовете ще секнат(сега какво ще бълват). Ясно е ,че продукцията ще си запълва цялата седмица с Кулагин . Направи им шоуто, договориха се. Сега мишоците ще излизат един по един.

# 1 332
През цялото предаване толкова се изнервих, скарах се на мъжа ми, на детето се разкрещях. Ужасно ми влияят тези простотии. Агресията ражда агресия, факт.
Добре, че излезе.

# 1 333
Много са ми смешни като вземат да броят. И какво ще стане, като стигнат до 1? Ще влязат от гдбоп да го повалят ли?
Предполагам, че режат от кинтите с голямата ножица за всяка секунда забава. Затова и участниците се изпопребиват да бързат.

# 1 334
Този Брaдър ще е Брaдър нa Светците. Дa се свети името им свято. Тaкa е - Простотиятa е свещенa. И простaците също. Aмин.
Пп Мaлко по друг щеше дa е текстa нa постa ми, но Библиятa не ми го позволявa. Четете между редовете, кaквото и дa прочетете в контекстa все ще е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт