VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 618
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 410
Няма никакъв смисъл да има ол старс или каквито и да е повече сезони. След като се плаща някой да е бит, някой да бие, правила няма и всичко е предварително решено. Бития е изгонен, биячката свинка е светица. Това предаване трябва да се свали от екран.

# 1 411
  • Gotham City
Почти съм сигурна,че Кулагин няма да влезе в Ол старс.

Е то ние само шеговито го мислим.

Оу, забравих Шеф Петров

# 1 412
Константин ми е фаворита от самото начало.Всички останали малко или много се оакаха
е не, ти гледа ли изобщо...точно той ?!
Да гледам от самото начало и го наблюдавам точно него.Викам си- ще се издъни това момче и  тогава язък за очакванията ми.Не ,не се изложи нито за миг .Да не беше светец ,но беше точен и коректен в доводите и преценките си.Лично аз искам да виждам  млади хора като него.

# 1 413
Константин ми е фаворита от самото начало.Всички останали малко или много се оакаха
Да гледам от самото начало и го наблюдавам точно него.Викам си- ще се издъни това момче и  тогава язък за очакванията ми.Не ,не се изложи нито за миг .Да не беше светец ,но беше точен и коректен в доводите и преценките си.Лично аз искам да виждам  млади хора като него.

А аз - не. Лицемерно, страхливо нищо е тоя. И е грозен, нали, освен всичко останало.

# 1 414
Арт деко, Салисша, не разваляйте хубавата вечер, де. На този кух лейко какво да му пея? Реквием на Моцарт ли? Моцарт не си е миел зъбите (нямало е паста и четки) и е ходиш с въшлива перука (голям проблем е било за всички с перуки тогава). Ми то е обидно за Кули да го поздравяваме с песни за под 15 хиляди златни гроша... 😆

# 1 415
  • Бургас
Агресията, под каквато и да е форма е излишна! На никой не му се гледа кой кого ще обиди или пребие!

Сещам се, че една манИкенка беше поступана след някакво реалити....
И като гледам поведението на Колагена....
Психари дебнат навсякъде!
Много помия и злоба избълва тоя...
Тц, тц, тц!
Тоя сезон ББ удари дъното!
Никой не заслужава да е на финал, не победител!
И това ми били ВИП 😂😂😂😂😂🤘🤘

# 1 416
Смайлис,кажи моля те,това нещо може ли да се случи в Испания???Имам роднини в Аликанте,и тях ще питам.Това никъде не може да се случи,което стана тази вечер.Все едно бяхме на Колизеума,а зверовете ръфаха ли,ръфаха.

# 1 417
Точно заради злобната несправедливост и консервираните хора комунисти,тази държава отива по дяволите!Не знам още колко поколения трябва да се сменят,за да станем и ние нормални хора,приемащи различните,и не само...имам предивид ВСИЧКО.Тук времето е спряло и всички са в жесток вакуум,не знаят къде се намират.Не 30,3000 години сме назад!И след всичко,остават заключенията и въпросите.А един ме мъчи много-заслужава ли си?

Ние приемаме различните, когато има защо! Обаче когато различните ни плюят в лицата, съвсем естествено е, че няма да ги приемаме. Ако искаш да си различен, стой си в ъгъла и си се различавай. Няма как хем да си различен, хем да се смесиш с тълпата, нали така?

# 1 418
Joy Joy
Не се сдържах...Mask

# 1 419
Скрит текст:
Joy Joy
Не се сдържах...Mask

Повърна ли? Като си представи да виждаш много млади хора, като Пепа?

# 1 420
Очаквах някакво наказание за Кулагин, след като ей така просто сам напусна къщата. Гледах и не вярвах на очите си.  Искам да кажа нещо на ББ, ама стискам зъби, щото не е за пред хората.
Егати!  Shocked

# 1 421
НикитУ отсече в национален ефир: "агресията никога не идва от нищото". След това изказване, коментарите са излишни. Какви да са участниците като виждаме какви са водещите, коментаторите и продуцентите? Толкова агресия накуп не е имало никога (и за Кулагин се отнася, и за останалите) и то толкова толерирана.
Сега искам да ги оставят два дни да купонират и като се уморят да обсъждат Кулчо, да им пуснат какво са си говорили зад гърбовете. Току виж света Ваня замлати още някой. Но нали щом агресията е предизвикана, не се брои за такава. Затова мачкай Ване, бой с библията по главите, че много им знаят мръсните усти.
ББ, моля на финала зрителите да решат да има или да няма победител този сезон. И вземете го закрийте туй предаване, всичко опорочихте.

П.П. Дано да няма много млади хора като Пепа Кекса. А пък като НасетУ, опазил ни Господ! Rolling Eyes

# 1 422
Според мен продуцентите не го искат Кулагин вече, дори в All stars.
Никъде.
Въпреки че доказано е човек, който вдига рязко рейтингите - направи го и в Черешката, и във Вип Брадър.

Но продуцентите не искат толкова сложен персонаж за себе си. Те ползват и после изхвърлят. Станал им е неудобен нещо, затова и така бързо го разкараха. Но трябваше да съобразят разкарването му така че да не опетнят и своето собствено име и да изглежда колкото се може по-малко нагласено. И да спазят някакви уговорки от законова гл. точка.

Такива ми ти работи.

# 1 423
Скрит текст:
Joy Joy
Не се сдържах...Mask

Повърна ли? Като си представи да виждаш много млади хора, като Пепа?
Мхм. С два леХена съм.Head Band

# 1 424
  • София
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/
Леле, тая свиня как го налага... когото и друг да беше ударила така в къщата, щеше да я светне по злобната кратуна, а Кулагин понесе всичко и не и отвърна поне с един шамар... а може!  ooooh!
Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521
Значи много ми е интересен двойния ти аршин! Такъв скандал се опита да заформиш, след като написах, че Кулето е гей, а сега никак притеснително не ти се струва да наричаш Добринка “свиня”!
Аз не съм хомофоб, за разлика от теб!
А щом Добринка може да бие, лъже и нарича някого животно, нищо не ми пречи да я наричам свиня... дори мога да добавя и дебела... дебела свиня /и това не касае килата и, а дебелата и злобна душица/  Изчерпателна ли съм? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт