VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 121 768
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 800
Ваня е всичко друго, но е и жена. Това е животно. Яде, бие се, яде. Не случайно е без мъж, след първия глупак, та цял живот. Не случайно няма никакви приятели, освен сина си, чиито мозък се е постарала да промие.

Ваня е абослютна, неподправена селяндурка.

# 4 801
Изобщо не разбирам подигравките към Ваня. Приемам я като една обикновена женица, със своите качества и недостатъци, за която външния вид не е приоритет.
Е, как да не е приоритет, като тя всячески се опитва да изглежда по един и същ ужасен начин.

Насето е казал, че му засича пистолета? Тц, тц, тц!

# 4 802
Враждебна ще съм, но сигурно затова леля му Илиева му е била шута.

# 4 803
Изобщо не разбирам подигравките към Ваня. Приемам я като една обикновена женица, със своите качества и недостатъци, за която външния вид не е приоритет.
Е, как да не е приоритет, като тя всячески се опитва да изглежда по един и същ ужасен начин.

Насето е казал, че му засича пистолета? Тц, тц, тц!

И успява, да изглежда по един и същ ужасен начин.

Как няма да му засича, като спи само със старухи.

# 4 804
  • Испания
Дори не се усети каква антиреклама си направи.

# 4 805
Ваня се изложи много-една лицемерна жена. Чудя се как може да има ревностни защитници тук, които държат да ни убедят в противното всякакъв начин. Thinking освен ако не са нейни роднини..

# 4 806
  • софия
Еееее, айде и вие сега. Няма мъж, на когото пистолетът да не е засекъл някога. И Стефан си призна. Не е чудо невиждано, нещата от живота.

# 4 807
  • Испания
Еееее, айде и вие сега. Няма мъж, на когото пистолетът да не е засекъл някога. И Стефан си призна. Не е чудо невиждано, нещата от живота.

Какво си призна Стефан? Каза, че никога не му се е случвало.

# 4 808
А бе как точно Кулагин е изложил Ваня пред цяла България? С това, че тя нарече Божана ''мръсно животно'' ли? С това, че плюска една камара бял хляб и същевременно се оплаква, че е с диабет? С това, че с едната ръка държи Библията, с другата удря? Прочел бил клюки от жълтите вестници и ги бил казал в ефир, за да обиди съквартирантите...Ми те тези вестници хората си ги купуват и ги четат, да не би да е тайна информацията, която Кулагин е съобщил? Да не би Кулагин да си е измислил, че Ева й правела магии /според Ваня/? Кулагин ли е измислил, че Ева е била нежелана в ''Тоника''? Да не споменавам, че в един от жълтите вестници е списвала и Патрашкова. Според Делта - Кулагин нападал освирепял беззащитната Ваня - смяяяяхххх...Та тя търчеше като бизон към него...

# 4 809
  • софия

Каза, че с Гала не му се е случвало, но преди това се е случвало.

# 4 810
Мисля, че определението беше за свинският й характер, не за фигурата й. Човек не избира как да изглежда, а и като понапреднат годинките... Всички остаряваме, дебелеем и погрозняваме, но как ще се отнасяме с хората, виж, това го определяме изцяло ние. Така е решила Ваня да се представи, това виждат хората.

Повечето хора виждат на повърхността и обичат да съдят на едро. И като кажат шоу, та шоу. А като им се даде шоу, рИват до небето. Какво по-голямо шоу от това възрастна поп-звезда да опуха млад гей с празна бутилка от минерална вода? Не е мишка Ваня, никак даже - тигрица е. Ама виновна била - ми не, не мисля, че е виновна. Влязла е да живее в къща с наличен простак, защитава се от простотията му както може. И както видяхме, добре може. Какво си мислеше тоя К., че може да се е..ва с хората безнаказано и да си развява шапката с перо като някакъв бей гиби? Ми не, не може. Изхвърча от шоуто с 200, това да му е за урок. Ваня се справи с него много по-добре, отколкото всичките мъже в къщата. А простакът си тръгна унижен, както си и заслужаваше.

Калугин определено си заслужи боя. Тук проблемът е, че Ваня явно е пределно наясно, че въпреки условията в договора, тя може да си позволи да ги нарушава безнаказано.И се оказа права. Има страхотен усет тази женица за как да се възползва от рейтинга си и кога, как и до колко да нарушава правилата без да си го отнесе. Завиждам и заради това, защото на мен ми липсват тези умения и мааалко да стъпя на криво и си го отнасям и за останалите. Всъщност много съм доволна, че налетя на бой за да докаже с факти, че ВБ е типичния българин и сам не следва правилата които самият той е наложил.

# 4 811
Калугин определено си заслужи боя. Тук проблемът е, че Ваня явно е пределно наясно, че въпреки условията в договора, тя може да си позволи да ги нарушава безнаказано.И се оказа права. Има страхотен усет тази женица за как да се възползва от рейтинга си и кога, как и до колко да нарушава правилата без да си го отнесе. Завиждам и заради това, защото на мен ми липсват тези умения и мааалко да стъпя на криво и си го отнасям и за останалите. Всъщност много съм доволна, че налетя на бой за да докаже с факти, че ВБ е типичния българин и сам не следва правилата които самият той е наложил.

Ако помислиш реално, Ваня не е причинила телесна повреда на К. Това, че го е праснала с празна бутилка от минерална вода, нищо не значи. Някои от задачите на ВБ, съдържаха много повече агресия от нейния акт - пример - замерянето с тежки топки. Така че, доста е разтегливо понятието "бой" и привържениците на К. твърде много пресилват случката, за да прикрият простичкия факт, че К. си получи заслуженото по най-финия възможен начин. И го изгониха от къщата като мръсно коте с подвита опашка.

# 4 812
  • софия
Скрит текст:
Каза, че с Гала не му се е случвало, но преди това се е случвало.

И излъга.
Може, не съм им светила и аз предполагам, че излъга, но смее ли да каже, че "иконата на магазинните предавания"  Laughing не е достатъчно стимулираща. Стефан почти никога не забравя, че го снимат. Хитърчо е той.

# 4 813
Боя си е бой, стига си лънгосвала и ти, като нея. Кой те знае и ти как налагаш, където свариш и си измисляш оправдания, затова така пламенно я защитаваш, все едно защитаваш себе си.

# 4 814
  • Испания
Секунди за образование:

Латерна - музикален инструмент, представляващ малък преносим механичен орган, който възпроизвежда една и съща мелодия чрез въртенето на манивела.

Общи условия

Активация на акаунт