VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 121 647
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 770
Типичната свиня?
Не че нещо.... за поведението говоря..

Не бих нарекла която и да е жена "свиня". Щото, знае ли се, утре нас могат така да нарекат. Знаеш, за едни фиданка, за други - свиня. А годините летят ли, летят....
Мисля, че определението беше за свинският й характер, не за фигурата й. Човек не избира как да изглежда, а и като понапреднат годинките... Всички остаряваме, дебелеем и погрозняваме, но как ще се отнасяме с хората, виж, това го определяме изцяло ние. Така е решила Ваня да се представи, това виждат хората.

# 4 771
Абе едно не може да й се отрече - тя поне се разгърна докрай - с все шамари и бой с шишета, и лицемерието й се разгърна....абе всичко й се разгърна. Освен пончото - то пък вке загърното стои. Ама карай ..Joy

# 4 772
Разгърна, раздруса....
Не отричам таланта ѝ, но дотук, Бог ѝ е дал тази дарба, но и много е взел, жалък човек е Ваня Костова.

# 4 773
Добре, че е Делта....че инак Ванюша нямаше да има кьорав поддръжник/фен тука. Абе Боянчо, да не си ти бе, наборе????

О...скариШка. ...как обичам да ме замерят със скаришкааааа...

Хихи, аз съм поддръжник и на Рози. Особено след последната серия. Малко я бях разлюбила, защото беше сподвижник на смешника К., обаче се оказа, че тя си е играла играта. Така че, мисля, че тя също е възможен победител. Смятам, че в понеделник може да си тръгне Стефан.

А иначе, Насето също не е за подценяване. Младо, хубаво момче, с обещаваща кариера. Не обижда, не нагрубява, защитава се мъжки доколкото му позволява ситуацията в къщата. Млад е още, не е обигран, затова понякога се оставя да му се влияе от по-възрастните участници в шоуто. Но това показва, че е добре възпитан да уважава хората с опит. Разсъждава умно за възрастта си. Набедиха го за женска марионетка, не зная дали са прави, защото в къщата не показва подобно поведение. Това, че е кавалер, не означава, че е любител на "стари чанти", както смятат някои.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 14:28 от DeltaAzimut

# 4 774
Може пък да ни изненадат и да направят или Рози, или Наско, или дори Ваня финалист.
Не подценявайте Ваня - тя показа завидна сила за жена - набожна, но и греховна, с много противоречиви качества - типичната жена. А все пак, сезонът се казва "Женско царство".

П.С. Обаче как опуха К. с празната бутилка - като килим го изтръска. Още се хиля, като се сетя. Само така Ваня! Go girl! Добре, че няма маникюр, та като котка да му издере "красивият" фейс...и на "героя" му се спихна балона. Simple Smile ))) Унижи го публично (нещо, което дори мъжете в къщата не успяха да направят), щото накрая й писнА от неговите простотии. Сега всеки пък, ако видя или чуя за тоя по някакъв повод, все това ще си спомням - как го опуха Ваня Костова с празна пластмасова бутилка. Simple Smile ))))

Ваня е набожна, колкото е набожен Тартюф. Първична и елементарна. И когато удряше Кулагин не унижи него, а себе си. Всички видяха, че тази жена няма самоконтрол, вижда причина за проблемите си в другите, другите са виновни за ниското й самочувствие, за това, че е емоционално нестабилна...Интелигентният човек намира  по-ефективни начини за изразяване на неодобрение. Не се и съмнявам, че историята за влака, разказана от съфорумка, е вярна. Ударила шамар на чуждо дете, защото я злепоставило, нея, Ваня Костова. И нищо не й се е случило, живее си с чувство за безнаказаност, за безпардонност. Да не говорим, че в купето е бил и нейния малък тогава син, който е получил социално неприемлив житейски урок. Така се нахвърли и с шишето срещу  Кулагин. И за пореден път никой не я порица. И понеже липсва обществен коректив, цялата ни среда стимулира агресията.

# 4 775
  • София
Абсолюрно вярно за Ваня - първична и елементарна! И дървен философ до безбожие.  Mr. Green  Но....Ваня се смята за светица. newsm78 #Crazy

# 4 776
Ваня се оср@ с този бой, спор да няма. И с тръсчето. Кульо не избяга и не я шамароса - тогава и той щеше да се изложи. Но той стоеше, докато тя хуууубааавко се разгръщаше Joy

# 4 777
Помня Ваня от 80-те години, когато беше млада и на върха на славата. Пак си беше огрооомна и вечно с някакви дрехи като пончо облечена. Та нейното не е само до годинките.

# 4 778
  • София
Ваня от "Женското царство" им изнесе сезона. Истинска звезда, дума няма. На мен ми хареса играта й - винаги на хората в устата, знае как без съмнение. Като е гарга, да е рошава. Като си във ВБ, действай като във ВБ!

Да, от онези, които отдавна са изчезнали и сега виждаме само остатъчната им светлина. Wink

# 4 779
  • София
Ваня от "Женското царство" им изнесе сезона. Истинска звезда, дума няма. На мен ми хареса играта й - винаги на хората в устата, знае как без съмнение. Като е гарга, да е рошава. Като си във ВБ, действай като във ВБ!

Да, от онези, които отдавна са изчезнали и сега виждаме само остатъчната им светлина. Wink

Под въпрос е дали изобщо светят.  Party

# 4 780
Мисля, че определението беше за свинският й характер, не за фигурата й. Човек не избира как да изглежда, а и като понапреднат годинките... Всички остаряваме, дебелеем и погрозняваме, но как ще се отнасяме с хората, виж, това го определяме изцяло ние. Така е решила Ваня да се представи, това виждат хората.

Повечето хора виждат на повърхността и обичат да съдят на едро. И като кажат шоу, та шоу. А като им се даде шоу, рИват до небето. Какво по-голямо шоу от това възрастна поп-звезда да опуха млад гей с празна бутилка от минерална вода? Не е мишка Ваня, никак даже - тигрица е. Ама виновна била - ми не, не мисля, че е виновна. Влязла е да живее в къща с наличен простак, защитава се от простотията му както може. И както видяхме, добре може. Какво си мислеше тоя К., че може да се е..ва с хората безнаказано и да си развява шапката с перо като някакъв бей гиби? Ми не, не може. Изхвърча от шоуто с 200, това да му е за урок. Ваня се справи с него много по-добре, отколкото всичките мъже в къщата. А простакът си тръгна унижен, както си и заслужаваше.

# 4 781
  • София
Каквато "звездата", такива и феновете и Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 782
Не се и съмнявам, че историята за влака, разказана от съфорумка, е вярна. Ударила шамар на чуждо дете, защото я злепоставило, нея, Ваня Костова. И нищо не й се е случило, живее си с чувство за безнаказаност, за безпардонност. Да не говорим, че в купето е бил и нейния малък тогава син, който е получил социално неприемлив житейски урок. Така се нахвърли и с шишето срещу  Кулагин. И за пореден път никой не я порица. И понеже липсва обществен коректив, цялата ни среда стимулира агресията.

И аз не се съмнявам в историята с влака. Тя разигра същата сцена и с Кулагин - навря му стъклЯната салфетка в лицето и после вресна, че Кулагин ѝ ударил ръката (Кулагин инстинктивно избута ръката ѝ). Същата ситуация и във влака - зашлевила детето и след като то извикало учителката, Ваня най-безцеремонно се направила на ни лук яла, ни лук мирисала и че не разбира за какво става дума, като попитала: „Деца, аз ударила ли съм момчето?!“.
За каква безпардонност и чувство за безнаказонст иде реч при тази "набожна" женица Ваня Костова.  Rolling Eyes

# 4 783
Каквато "звездата", такива и феновете и Stuck Out Tongue Winking Eye

Фен съм й, да. Но, както казах и назад, още не съм решила напълно кой да подкрепя. Има още време, заради простакът К., не можах да опозная останалите съквартиранти. Но, аз съм на мнение, че добрият, добро, лошият - с ножа по главата. На простотията трябва да се даде решителен отпор, а не да подлагаме и другата си буза. Чак такъв добър християнин не съм, сори. А и Ваня определено няма да отиде в ада, щото е треснала два тупаника на един безбожник с пак подчертавам, празна бутилка от минерална вода. Не го нарани физически, а нарани достойнството му, както той си позволи да направи с всеки един от участниците в тазгодишния ВБ.

# 4 784
Пак казвам- дразни, че има претенции да е светица, а нито едно нейно действие или дума не съответства на това. Кулагин имаше точно обратните претенции и ги оправдава, и то по начин че да изглежда прав и много по адекватен и свестен човек от нея.
Иначе да, творчеството на Ваня ми е по близко от това на Кулагин. Но в случая сравнявам показаното поведение във формата. И показаното от Ваня е грозно, неприятно, срамно. Да, Кулагин беше шумен, дразнеше ги, раздвижваше нещата в къщата, и до там.  Лично за мен- терор не видях от негова страна. Сравнено с останалите в Къщата и в предни издания. Нищо чак толкова особено не направи Кулагин, че да заслужи думи като терор и Сатана.

Общи условия

Активация на акаунт