VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 121 711
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 60
Salsisha, това не го знаем, или поне аз не го знам. Може пък и да го е гледала, да кажат тези, които познават семейството.

# 61
Ми тя сама е казвала, че майката го е гледала. Ваня нали е имала кариера

# 62
Salsisha, това не го знаем, или поне аз не го знам. Може пък и да го е гледала, да кажат тези, които познават семейството.

Тя го е разнасяла това по безброй интервюта.

# 63
Кулагин още на живото излъчване в петък беше стегнал десетките куфари и наредил в редица до стената. Десетките чифтове обувки също липсваха на пода, явно бяха прибрани. От един от куфарите извади някаква козметика, явно прибрана преди това, която той остави за момент върху капака на кошчето, забърса с мокра кърпичка плота на мивката и нареди извадената козметика. Явно още в петък е стегнал куфарите, но е уговорен от продукцията да остане до понеделник.

# 64
Досега бях голяма защитничка на Ваня Костова, но вече с тази Библия прекалява. И какво му скача на Ричито, че бил женомразец? Не че той ми харесва, но ако някоя жена се чувства засегната от него, да си изяснява сама отношенията. Ваня какво адвокатства на целия женски пол?
Ваня е лицемерка, мъжемразка, използвачка и завършен егоист.
Благодаря за новата темичка. Simple Smile

# 65
Благодаря за новата тема!

Изгледах промото и толкова ме стана срам и кофти, че се чудя утре да го гледам ли тоА маймунски брадър!?Сигурна съм, че ако го гледам ще се чувствам много неудобно.
Това е най-отвратителният брадър който е имало!

# 66
Кулагин още на живото излъчване в петък беше стегнал десетките куфари и наредил в редица до стената. Десетките чифтове обувки също липсваха на пода, явно бяха прибрани. От един от куфарите извади някаква козметика, явно прибрана преди това, която той остави за момент върху капака на кошчето, забърса с мокра кърпичка плота на мивката и нареди извадената козметика. Явно още в петък е стегнал куфарите, но е уговорен от продукцията да остане до понеделник.

В живото Папи обясняваше на Насето или някоя друга пионка - не помня коя, как на Кулагин направо му било станало "тъпо" от това, което бил направил. Може би са реферирали чупенето на чиниите и нахлуването в изповедалнята, което виждаме от това промо днес.

Дано намерят вратичка да не го гонят утре. Искам си го в шоуто. Не заслужава да бъде изгонен по този начин.
Това е най-достойният играч в този сезон, добър, лош, той е. Най-много доблест и интегритет показа.

# 67
В лек тръс се отправям към банята да жуля зъбаци. Матракът ме зове....ще лягам ранХо...че да не окапя утре за кютека Joy

# 68
  • в резерват
Ехоо, Пандишпанчета Grinning,

….. да знаете какво открих.
Веднага го преотстъпвам безвъзмездно на комитета по посрещането на ваш Ричи.
В Лясковец, на главната, всяка сутрин,  няколко истински, супер сладурски баби, като извадени от приказките, с бели бонета и бели престилки,  правят мекици. Едвам се удържах да не им направя фотосесия. Естествено си купих пет броя. Е, наистина,  няма такава вкусотия.  Обаче въпреки, че нямам диабет с букви, цял ден ми е доста тежичко и заспаличко. Едвам се надигнах да ударя няколко тигела на тръс от наше село до Петропавловския манастир и да разкарам мазната топка тесто от корема си. Тамън  да запаля и  свещичка за здравето на Пртко,  и да  се помоля за здравето   ангелогласната  социкона  Ванчето .

# 69

Кой ти скача, я го покажи, някой пинчер ще да е. Joy

Anyyyone

Цитат
😳🤐 Такива грозни и груби думи,спрете се малко. Значи като се напише нещо против Кулагин,всички са тролове,злобни и не знам какви,а това е ок?! Не ми отговаряйте,риторичен въпрос е.
Миналия сезон като даваха Сашка как яде,тук всички се радваха и се възмущаваха защо я упрекват,че хапва,какво толкова. Сега обаче яденето на Ваня,дето даже не знаем дали е така или не,защото на Кулагин и Ричко не вярвам,голям проблем.
Ще се радвам Кулагин да излезе най-накрая,след като наруши правилата не веднъж и два пъти. Едно и също гледаме от него от самото начало:обиди,агресия,мрънкане,дуднене,все нещо не му харесва,не му изнася,не може,няма... Само провокации,лицемерие,интриги. Той се храни с тях. И тук там с някой банан и кашу. Козметиките са му подаръци,нали сам се похвали. Е не са заради хубавите му лещи,предполагам,но си е негова работа.

# 70
Лъки...викаш тва е терор спрямо теб ли?
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Ами какво лошо има в свинското тръсче ...

# 72
JoyJoyJoyJoy

Ваня отдавна удари дъното, изключително неприятна жена във всяко отношение, спирам дотук с коментара.

# 73
Лъки...викаш тва е терор спрямо теб ли?
Stuck Out Tongue Winking Eye

Не виждам защо ме цитира, и то човек който дори не гледа шоуто, влязал сефте в темата. Точно мен напада.

# 74
  • софия
Грозно е да обиждате на база външни физически белези, особено когато става въпрос за човек след определена възраст.
Сайтът е тъп, но написаното за Ваня ми звучи достоверно - http://senzacia.net/български-звезди/преди-20-години-ваня-костова-забременяв-4908

Общи условия

Активация на акаунт