VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 121 660
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ама излагации от публични личности  не сме гледали. Коя е Каканашева или някава си Никита?

# 46
Надявам се Кулагин да е добре подготвен с адвокат, защото може да му се наложи да съди и продукцията.

Заслужават си да ги осъди. Заслужават самия бранд Биг Брадър да ги осъди и да им забрани изобщо да организират подобно нещо от тук нататък.

Заради изключително безинтересните "випове" този сезон ББ допуска/провокира огромни простотии,за което Кулагин утре излита.Не знам такива неща в други държави дали се случват.И не са виновни участниците,все пак и те са хора,сценарият е гнусен.

# 47
От доста време се каня да питам,за Карузо-то.
Какво общо има рекламата с ББ?

Нищо. Просто е далеч по-забавна рекламата от цЕлото шоО Joy

# 48

Мерси! Интересна история. Само че има в нея една неточност, а тя е, че Ваня през 87-а/88-а изобщо не е била огромна все още. Тя стана огромна след 1990-а. Има нейни записи от 80-те и се вижда в каква форма е била тогава.

# 49
Идвам в новата тема и искам да се оплача. Не може да кажа едно нещо против Ваня, което дори беше взето от друг потребител (Ваня на свински тръс) и веднага да ми скачат и да ме сочат с пръст.

Дреме ми, че реномето и стана на фекалии, сама си е виновна. Като се знае що за стока е, да си седи у тях. Била голяма звезда, изпяла големи нежни песни...Видяхме я в целия и блясък, каква е.
Евала на Кулагин, че ни покзва личицата им.

Смайлис, тенкю за темата.

# 50
Идвам в новата тема и искам да се оплача. Не може да кажа едно нещо против Ваня, което дори беше взето от друг потребител (Ваня на свински тръс) и веднага да ми скачат и да ме сочат с пръст.

Дреме ми, че реномето и стана на фекалии, сама си е виновна. Като се знае що за стока е, да си седи у тях. Била голяма звезда, изпяла големи нежни песни...Видяхме я в целия и блясък, каква е.
Евала на Кулагин, че ни покзва личицата им.

Смайлис, тенкю за темата.

Кой ти скача, я го покажи, някой пинчер ще да е. Joy

# 51
  • в резерват
Оф, не ме разсмивайте, педала щял да съди предаването. 😂😂
Зависи от договорът, който е подписал.. Ако от предаването са нарушили писмени договорки, какъв е проблема да ги осъди?
Смайли, мерси за темата.

# 52
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Тази година пиеса няма ли да има? А гост звезда?

# 53

Май Лора реве повече. Не видях промото, ама на снимката това се вижда.
Лора не беше ли с тази прическа на номинациите?

# 54
Скрит текст:
quote author=Salsisha link=topic=1068982.msg37514563#msg37514563 date=1539524320]
Надявам се Кулагин да е добре подготвен с адвокат, защото може да му се наложи да съди и продукцията.

Заслужават си да ги осъди. Заслужават самия бранд Биг Брадър да ги осъди и да им забрани изобщо да организират подобно нещо от тук нататък.

Заради изключително безинтересните "випове" този сезон ББ допуска/провокира огромни простотии,за което Кулагин утре излита.Не знам такива неща в други държави дали се случват.И не са виновни участниците,все пак и те са хора,сценарият е гнусен.
Без Кулагин ще умрат от скука. Не мисля, че аферката между Роузи и Ричи, пиянските изцепки, "кратка схватка" Ваня - Ричи и др. подобни ще компенсират. Не може да се отрече, че Кулагин не е за харесване, но до сега той им прави шоуто. Друг е въпросът какво и кой е вип и нивото на ВБ.

# 55
  • софия
Мерси! Интересна история. Само че има в нея една неточност, а тя е, че Ваня през 87-а/88-а изобщо не е била огромна все още. Тя стана огромна след 1990-а. Има нейни записи от 80-те и се вижда в каква форма е била тогава.
Не харесвам поведението на Ваня, то потвърждава историята. Поведението й е на наранена жена, която не е имала рамо, на което да се опре, обич, която да сподели, борила се за това да отгледа сама детето си. Правила го е по нейния начин. Възможно е някога да е имало доброта у нея, но трудностите са я озлобили. Манипулира със здравословното си състояние (крайно грозно), очаква добро отношение и уважение по подразбиране, независимо от нейното поведение. Ваня винаги е била едра жена, в очите на 9-10 г. дете е нормално да изглежда огромна.

# 56
За пръв път този сезон чакам с нетърпение утрешното предаване. Чудя се дали ще трябва да гоним само Кулагин, или ще са двама на позорния стълб. Smiley На мен ще ми бъде интересно да има гласуване  за оставане - например Кулагин срещу Ваня. 

# 57
  • Варна
Няма да ги осъди, защото на тоя дебил устата му е голяма само и няма топки. В момента, в който усети, че е настъпал котето и става по-нисък от тревата. Как се мазни на Петко, а? Щото шубето е голям страх. Грам не смее да му противоречи. Казах ви, не ме разсмивайте.

# 58

Не харесвам поведението на Ваня, то потвърждава историята. Поведението й е на наранена жена, която не е имала рамо, на което да се опре, обич, която да сподели, борила се за това да отгледа сама детето си. Правила го е по нейния начин. Възможно е някога да е имало доброта у нея, но трудностите са я озлобили. Манипулира със зд авословното си състояние, очаква добро отношение и уважение по подразбиране, независимо от нейното поведение. Ваня винаги е била едра жена, в очите на 9-10 г. дете е нормално да изглежда огромна.

Е не е била винаги едра жена. До към края на 80-те си е била съвсем нормално изглеждаща жена с нормална фигура и тегло, дори слаба. Наедряването и напълняването стават след 1990 г. по незнайни за нас причини и в даден момент излиза от пътя, но сега е поотслабнала.

# 59
Ще ме извинявате, ама Ваня нищо не е гледала, изобщо не си е гледала детето, гледала го е майка и. Тя самата просто е започнала да му промива мозъка и да го контролира, когато е станал на достатъчно години за това. Нищо друго не е правила, както се видя - и е една риба не е сготвила през живота си. Една от много манипулаторки, чиито деца са отгледани от баби и използвани за лекуване на майчини комплекси после.

Общи условия

Активация на акаунт