VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 522
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 30

Напълно съм съгласна с теб. Никой не отрича, че Ваня има вълшебен глас, но това не е музикален конкурс. След всичко показано от нея и всичко, което знам лично отпреди, по дяволите, вече не искам и да я слушам.

Като изключим досаждането с Библията, крясъците към Ричи и обрата в отношението и към Божана и Кулагин не виждам нещо чак толкова дразнещо във Ваня. Да, дразни ме, когато първо говори срещу Божана, после прегръща пияната Божана. Също така е несправедлива към Кулагин и може би по принцип е несправедлива и инатлива. Но чак пък лоша не е.

# 31
Симпатизирам на Кулагин, но също мисля, че договорките са били до този понеделник. Той ще си тръгне, и без това се изчерпа. Или от началото още са го нагласили , или вота до петък е бил не както им изнася, няма значение.
Иначе се надявах да излезе Ваня. Срам ме е да я гледам. Човек, живял цял живот на лаврите си ала Аз съм Мира Добрева. Ок, ангелски глас, но иначе злобен и дребнав човек. При нея с възрастта не е дошла нито мъдрост, нито смирение, напротив. Лили шията беше забавна за гледане, Кичка имаше някакво достойнство, дори Ритон имаха положителни качества. Тука една гола кариера и глас...ами и песните й няма да ми носят същата емоция вече. Чудя се Карбовски гледал ли е изобщо преди да пише, платено ли му е... просто недоумявам. Да, това е жена, която би нагрубила и седнала на местата на деца, вярвам в случката, разказана от съфорумка.

# 32
Дали Преподобна Мира Добрева ще каже още веднъж как всичко това е "терор" и естествено по стара традиция - да обърне и другата буза

# 33
  • Испания
Кульо нещо викаше на Лора...наричайше я пинчер.

Всеки път като прочета Кульо, се сещам за:

# 34
Кульо нещо викаше на Лора...наричайше я пинчер.

Ох ...пинчер, дъртото Гери Никол...добри попадения.

# 35
...Да, това е жена, която би нагрубила и седнала на местата на деца, вярвам в случката, разказана от съфорумка.

Каква е случката? Може ли линк към коментара или преразказ?

# 36
  • Sunshine state
Някоя добра душа да има промото, ама не от VBOX7, че не ми го отваря? Търсих и не намирам.. 😝

# 37
Това и на мен би ми било интересно да го прочета, но не би ме учудила такава реакция.

Съгласна съм напълно с последните мнения.

# 38
Точно щях да питам за какво точно Кулагин ще съди ББ?

# 39
  • Бургас
От доста време се каня да питам,за Карузо-то.
Какво общо има рекламата с ББ?

# 40

Напълно съм съгласна с теб. Никой не отрича, че Ваня има вълшебен глас, но това не е музикален конкурс. След всичко показано от нея и всичко, което знам лично отпреди, по дяволите, вече не искам и да я слушам.

Като изключим досаждането с Библията, крясъците към Ричи и обрата в отношението и към Божана и Кулагин не виждам нещо чак толкова дразнещо във Ваня. Да, дразни ме, когато първо говори срещу Божана, после прегръща пияната Божана. Също така е несправедлива към Кулагин и може би по принцип е несправедлива и инатлива. Но чак пък лоша не е.

Ваня е прикрита насилница и грубиянка. Изгледай пак епизодите или просто и дай време.

# 41
Благодаря за новата тема ! Simple Smile

Кулчо се изчерпа , но какво ли ще гледаме , ако той си тръгне както се предполага ? Ще има лагери , аз съм Мира и т.н. Шоуто ще загуби от напускането му . Да , той е груб и скандален , но определено им казва истината в очите . Вместо да влязат и да покажат подобаващо поведение , те само снижиха нивото си . И то е снижено не от определенията на Кулагин , а от това , което самите те показват .

# 42
Art deco беше разказала случката във влака в тема 3. Напълно вярвам, че се е случило действително и не е художествена измислица.

Благодаря за новата темичка bouquet

# 43
# 44
Все се каня да питам дали някой знае ли защо Добринка говори със стиснати зъби, все се чудя, някаква болест пак ли има или от злобата

Общи условия

Активация на акаунт