VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 517
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 455
Сега ще си самодокавзват как те са невинни,мили и добрички...
Боже,каква вечеринка. Ма колко забавно...
Кулагин та Кулагин ..
Joy
Горките.
Превключвам и да ме няма.

# 1 456
Купонирането в къщата е в разгара си. Да видим докога ще трае всеобщият мир и лИбоФ.

Пак Кулагин им е в устата.
Чакам с нетърпение физиономиите им, като разберат, че Ричко е с щита.

# 1 457
Абе тия "випове" вЕрно ли се връзват на историите за зрителския вотове? От Марс ли падат?

# 1 458
Пак не могат да говорят за нищо друг освен за Кулагин. Толкова са безлични и скучни, че нямат друга тема на разговор. Ако продуцентите са умни ще направят така, че предаването да свърши до 2 седмици. Никой няма да гледа тези скучняри.

Ето, че ти все още го гледаш 😎
Пепа ти ли си? Joy

# 1 459
Аз съм много доволна,че изкараха това безгръбначно същество! 🤗 След всичко,което направи,не беше трошене,излизане,закриване на камери,не знам защо веднага не го изхвърлиха като мръсно коте,ами и пари ще му дават. Но то си е тяхна работа. Ваня може да е всякаква,но с нея можеш да се разбереш. Както видяхме когато беше в конфликт с Божана,успяха да намерят решение и се помириха. Но с това недоразумение Кулагин няма такъв вариант. Евала й правя,че го натупа. А той,като е “мъж”,защо скочи на нея,като се караше с всички наред? Защото си е един страхлив пе*ал. Ако е мъж,защо се обясняваше на Папи? Голям мъж,да посегне на най-слабия... Няма какво да го коментирам повече това чудовище  дано повече не ми се налага да го гледам.
Колкото до обидите в темата,аз чета наред и доста повече обиди прочетох за тези,които не го харесвахме. Не виждам смисъл и се надявам да се спре с тези тролове и обиди,не е нужно.
Сега ще ги гледам на живо и ви пожелавам лека нощ и приятни сънища!

# 1 460
  • Испания
Лорчето: "Все пак зрителите го искат!"

О, свещена простота!

Как не взе поне малко от Данчо! Жалко.

# 1 461

По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?

Кой го причислява към различните, защото е гей? Аз дори не съм сигурна, че е. Не ме и интересува в случая. Това е толкова ярка личност, че няма абсолютно никакво значение с кого си ляга и дали си ляга с някой изобщо.

# 1 462
Пак не могат да говорят за нищо друг освен за Кулагин. Толкова са безлични и скучни, че нямат друга тема на разговор. Ако продуцентите са умни ще направят така, че предаването да свърши до 2 седмици. Никой няма да гледа тези скучняри.

Ето, че ти все още го гледаш 😎
Исках да видя какъв купон ще си спретнат. За съжаление са толкова уникално посредствени, че и това не могат да направят като хората.

# 1 463
  • Испания
Кой питаше къде е ваш Ричи?

Муа филия след филия и гледа в чинията.

# 1 464
Аз гледам Приятели по бтв.Шоуто приключИ.

# 1 465
И аз чаках купона, даже бях с ръка на "мутето", ако Лора започне да грачи отново, но нещо не го виждам.

# 1 466
И аз вече минах на приятели Grinning

# 1 467
Не е особено интересно, особено като знаеш, че Кулагин го няма вече. :/

Май и аз ще спра да гледам формата. Жалко. Исках да съм лоялна Grinning

# 1 468
  • Испания
ББ, опрощавам ти живото излъчване. Не се мъчи. Пълна скука е.

# 1 469
Сега от ентусиазъм да не си спретнат едно голо хоро и последвала оргия, за да отпушат положителните си емоции, да си дадат любов ахах

Общи условия

Активация на акаунт