VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 489
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 605
Наистина ли една от коментаторките на Гала се казва Банда?
Никога не съм мислела Гала за лош човек (само за глупава), но за да се обгражда все с такива неприятни хора, сигурно има причина...

# 1 606
Мира наистина беше отвратителна, с какъв хъс се затича към на Кулагин спалнята докато му ровеха из нещата, да не изтърве нещо.
Да попитам, Патрака какво образование има, че все поставя диагнози newsm78 newsm78

# 1 607
Повтарям едно и също, но много са ми противни всички вътре в къщата с тяхното отношение към вещите на КУлагин, как само се поиграваха, това било мръсно, бюстието еди какво си. Жалки са ,много жалки, и това било випа на България. Пълен потрес
Гала и онези в студиото даже не заслужават коментар, айде да гостува Кулагин в НА кафе, представям си как ще му лижат подметките всички.

# 1 608
Пандишпанчета, кой от останалите вътре искате да спечели Crazy Аз май клоня към Розито, може да е глуповата, но е най-малко противна.

# 1 609
Наистина ли една от коментаторките на Гала се казва Банда?
Никога не съм мислела Гала за лош човек (само за глупава), но за да се обгражда все с такива неприятни хора, сигурно има причина...
Бнада банда даже. И тя е мега тъпо парче, уж живяла в Лондон, но не поела нищо.
Галина (в превод от италиански -кокошка) се обгражда с елементарни хора, за да изпъкне тя, това е тактиката там. Патрака за някой лев, и майка си би оплюла без да и мигне окото. Tired
А този момък там са го сложили за красота, лошото е че си отваря устата...

# 1 610
Това че има поведение ски проблем е факт, щом не успя да се разбере с абсолютно никой въпреки желанието си.

Кво бе стана ви тъжно как се подиграват с вещите на к. А не ви стана той жалък като  се подиграва с техните вещи и с целия им живот

# 1 611
  • густо майна Филибето
Повтарям едно и също, но много са ми противни всички вътре в къщата с тяхното отношение към вещите на КУлагин, как само се поиграваха, това било мръсно, бюстието еди какво си. Жалки са ,много жалки, и това било випа на България. Пълен потрес.

Мда, трябваше да го подушат, иначе не се брои. А мъж да има бюстие си е голяма работа, ММ направо завидя.

# 1 612
Рози победител! Не съм й луда фенка, но е най-малкото зло сред онази пасмина. Поне не е злобна.

Рози е единствената израстнала в цивилизования свят и както сами виждате се откроява на фона натуралните българи с възпитание и отношение. Не знам дали е само възпитанието или и немските гени са намесени, но тя очевидно не е типичната българка - злобарка.
Калугин - и той се откроява ама с небезизвестния руски темперамент. На него проблемът не му е че е гей, че е различен и т.н. Проблемът му е, че злобен, агресивен и не се съобразява с никой и нищо. Захажаева също с руско потекло и тя като него зла и устата. Руснаците си правят квото си искат, това в историята им може да се проследи та до ден днешен. Те са най-великите и всички останали са жалки нищожества.
А българската групичка пак си е типичната БГ действителност - банда блеещи овце кланящи се на 2 мутри (Петко изявена мутра, а Стефан - под прикритие).

# 1 613
Отвратително сборище е това при Гала.

# 1 614
  • София
Пандишпанчета, кой от останалите вътре искате да спечели Crazy Аз май клоня към Розито, може да е глуповата, но е най-малко противна.
При така стеклите се обстоятелства разбира се, че Ричко.
Достатъчно е тъп, за да бъде победител този сезон.
А и да им натрие муцуните на "ВИП" -а Simple Smile))

# 1 615

Да попитам, Патрака какво образование има, че все поставя диагнози newsm78 newsm78
Дъщеря на лекар, това повтори милион пъти. Иначе е комюняга до мозъка на дъртите си кокали.

Победител :Ричи Тъпото! Няма по достоен вътре. Laughing

# 1 616
Ще е забавно накрая да останат Ричко и Петко и да победи Ричко. Аз няма да ги гледам, но ще гласувам на финал, ако преценя, че се налага.

# 1 617
  • Оптимист по принуда
Пандишпанчета, кой от останалите вътре искате да спечели Crazy
Е как кой - Ричи естествено!  Заслужават си го Laughing

# 1 618
Не ме вълнува ни сценарий, ни пози, ни договори, хонорари. Какъв човек е Колагенов показа извън всякакви дирижирани постановки - в отношението си към лекаря. Там беше естествен и култовото "себе си ". Един самозабравил се, взел се насериозно за звезда, прясно рязко забогатял нещастник. Поредният мизерен провинциалист тръгнал да става част от столичния хайлайф чрез гъза си и потайни стартови капитали.

# 1 619
Кулагин няма ли да гостува? Специално си пуснах кокошарника, ама май не е поканен.

И аз искам да ги натирят без победител тая година. Това за мен е сезона на разочарованията.

Общи условия

Активация на акаунт