VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 598
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Ню Йорк
Бреййй, за каква революция говори това момче?
Сексуалната беше през 60-тте.
А Руската революция си е 24/7 по принцип.
Аз да питам: байрякът от опашката на розовото му куче ли ще бъде направен или черно боди с кръстосани 2 спринцовки с филъри отдолу като череп и кости???
И в революционния комитет на кого ще разчита? На Ричи, малкото мекичИ или на Немската Розамунда?

Да си припомним златните години, когато Кулагин беше прекрасен кадърен журналист (от 28 минута е най-интересно и за биг брадър):
https://www.youtube.com/watch?v=t6ZUKEz_s0Y

Joy Joy Joy

Мари, пожали ме. Служителите ми ще си помислят, че съм полудяла.

Това по някоя хасковска кабеларка ли е излъчвано или е някаква онлайн телевизия? Кулчо е наузнаваем, явно понеже е бил толкова тотален грозник и сега мисли, че е хубавица  Embarassed

# 1 741
За снимката на Кулагин и аз щях за пиша,че е обработена с филтър. И аз съм такваЗ Убавица (е не чак толкова де) с филтрите в снапчат. 😽🤡
Иначе вече се почват скандалите май,няма съвсем да скучаем. Мира и Стефчо ще се джафкат нещо.

# 1 742
Гняс и отврат, чак не може да се гледа повече от секунди. Сега поне ми става ясно какво е да си травестит със и без 15000 за дрехи и още толкова за китосване.  Естет е от малък, факт JoyJoy

# 1 743
  • Испания

Служителите ми ще си помислят, че съм полудяла.

Как работят в България, киснейки в БГ-мамма. Похвално!

# 1 744
В понеделник ли излезе той...днес цял ден нищо ли не са правили...че да излъчат актуални кадри...може и да пропусна в такъв случай...
винаги вторник дават мисията от понеделник, защото понеделник има елиминации ... това явно ще са последните кадри с Кулагин ... аз лично заради тях ще го гледам

# 1 745
Ако покажат кадри, с които обръщат палачинката, ще почна да го гледам пак ББ. Хаха.

# 1 746
  • София
Гняс и отврат, чак не може да се гледа повече от секунди. Сега поне ми става ясно какво е да си травестит със и без 15000 за дрехи и още толкова за китосване.  Естет е от малък, факт JoyJoy

Ох, да...не може да се гледа повече от няколко секунди...ще повърнааа...гадост...

# 1 747
  • София
Скрит текст:
Някои не работят.Заспах към 6 сутринта, гледайки клипчета с грим и маникюр, но не на Кулагин.Събудих се в 13.30, направих си кафе, изпих го, изпържих си чушки с лук, хапнах, направих бисквитена торта, че моите искат пак и седнах на компа.
А за довечета ме чакат да ги готвя пържени картофи с пилешки шницели.  Peace

# 1 748

Служителите ми ще си помислят, че съм полудяла.

Ми в Испанско да не би днес да е национален празник и неработен ден? Rolling Eyes

# 1 749
Тайна, коментарът на Смайлис не беше към теб, душа, не бързай да се оправдаваш! Други са "работещите" Wink Че и шефове, както излиза. Ако работят за продукцията, добре, в правото са си да висят във форума целодневно, дори в задълженията им е  Wink, ама ако са държавни служители, както подозирам... После се чудим, що нищо не ни е у ред в хубавата иначе държавичка!

# 1 750
Тази вечер ще гледаме сълзите на Ваня , след ужасията , която направи Кулагин като написа пред вратата и "Мецана"  Grinning  и разбира се чесъна ... Кулчо ще ми липсва , от тук нататък ще става все по-безинтересно ми се струва .

# 1 751
Бреййй, за каква революция говори това момче?
Сексуалната беше през 60-тте.
А Руската революция си е 24/7 по принцип.
Аз да питам: байрякът от опашката на розовото му куче ли ще бъде направен или черно боди с кръстосани 2 спринцовки с филъри отдолу като череп и кости???
И в революционния комитет на кого ще разчита? На Ричи, малкото мекичИ или на Немската Розамунда?

Да си припомним златните години, когато Кулагин беше прекрасен кадърен журналист (от 28 минута е най-интересно и за биг брадър):
https://www.youtube.com/watch?v=t6ZUKEz_s0Y

Joy Joy Joy

Мари, пожали ме. Служителите ми ще си помислят, че съм полудяла.

Това по някоя хасковска кабеларка ли е излъчвано или е някаква онлайн телевизия? Кулчо е наузнаваем, явно понеже е бил толкова тотален грозник и сега мисли, че е хубавица  Embarassed

Момчето е всестранно развита личност - сериозен журналист, шоу организатор, танцьор, хореограф, гримьор, реалити звезда, анализатор, критик и известен гурме бохем. Сьомгата му само не можем му плати с нашите заплати. Той равен сред виповете няма, а ние сме седнали да се мерим. Къде е той - къде сме ний...

# 1 752
Очевидно ще видим гузната съвест на Пираня Костова, която й се обажда след лъжите, които изплю. В добавка с Преподобна Мира Добрева - бяла и добра, миеща крака, а по-късно напомняща услужливо, че тя е МИРА ДОБРЕВА, ако случайно някой е забравил. Smirk

# 1 753
  • София
Скрит текст:
Тайна, коментарът на Смайлис не беше към теб, душа, не бързай да се оправдаваш! Други са "работещите" Wink Че и шефове, както излиза. Ако работят за продукцията, добре, в правото са си да висят във форума целодневно, дори в задълженията им е  Wink, ама ако са държавни служители, както подозирам... После се чудим, що нищо не ни е у ред в хубавата иначе държавичка!
Не е задължително да са държавни служители,има фирми и с един шеф и двама работници, но държавните наистина са с най-много свободно време. Peace

# 1 754
Скрит текст:
Не е задължително да са държавни служители,има фирми и с един шеф и двама работници, но държавните наистина са с най-много свободно време. Peace

И това се твърди само от хората, които никога не са били "Държавни служители"

Общи условия

Активация на акаунт