VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 514
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 830
Споко, дай нещо за манджорене и аз кат стринка ти Ваня ще се измуша да си миеш зъбаците на спокойствие. Само внимавай Кульо да не събори дувара и да дойде, че снощи видяхме какво може.Joy

# 1 831
# 1 832
  • Испания
JoyJoy
И това става, грабвам Библията и шишето вода и ида.

Да не забравиш и отварката!

# 1 833
Споко, дай нещо за манджорене и аз кат стринка ти Ваня ще се измуша да си миеш зъбаците на спокойствие. Само внимавай Кульо да не събори дувара и да дойде, че снощи видяхме какво може.Joy

Ся конкуренция ли шси прайм, център ли шси търсим, или диалог.

# 1 834
Скрит текст:
Аз пък чакам нтересни мисии. Как може толкова безидейно да е дотук, че  сега ангели Фърчат.
Глупотевини и бездарност на сценаристите без аналог.
В интерес на истината, винаги е било безидейно в ББ, с глупотевини и бездарност Simple Smile Аз затова и се включвам в гледането на по-късен етап, поне малко да се е поразпръснала първоначалната навалица и да почват по същество Wink Този сезон обаче изненадващо щурмът е започнал по-отрано, че и завършил, но май не съжалявам, че съм пропуснала гледането от първия ред (и вашите коментари да ми достатъчни)
. Ще гледам продължението. Като гледам останалите играчи, и сред тях има доста "потенциал"...

Всеки човек, известен или не има потенциал и винаги могат да се случат интересни ситуации. За съжаление тук продукцията няма потенциал, с тези постановки и схеми убиват всякакво желание за гледане. Същото важи и за предаването на Гала, както и за господарите. Има хляб в подобни предавания, но не и в тези, които стоят зад тях. Те отдавна са изчерпани и компроментирани.

# 1 835
Няма, кътам си костилки вече, турям ролките и ида да гледаме.

# 1 836
  • Ню Йорк
Карузо, карузо Simple Smile Днес кой кого ще хване за гушата, а? Simple Smile

# 1 837
  • Испания
Карузо, Карузо преди малко влезе в ролята на първия звънец. Да не закъснявате, че си записвам.

# 1 838
Ние с вас ако влезем в един ББ, ехе...такива сценки ще им изиграем, такива отвари ще приготвим...

# 1 839
  • Испания
Не съм в България, иначе бих ви предложила да идем до Нови ханЧ и да избушим вратата този път отвън навътре.

Ще оставим Тетето да омайва охраната и ще свършим тази работа.

# 1 840
  • Ню Йорк
Ние с вас ако влезем в един ББ, ехе...такива сценки ще им изиграем, такива отвари ще приготвим...

Не бих се навила, честно. Трябва да е на живот и смърт, за да вляза.

# 1 841
Ааа, вие влизайте! Аз ще ви гледам сеира от диванчето на Кънчев и ще мятам карузо след карузо.

# 1 842
  • Sunshine state
Кой ще ме придружи до банята...за зъбите, че ме е страх. Нали Кульо е навън...страхувам се да не ми посегне...аууу.. Joy
Ида, не бой се, ще взема и чесъна, няма да му се дадем! Стъкляна салфетка имаш ли?
Хахаха, това със стъклената салфетка направо ме задави от смях.
Ваня от една скилидка се уплаши. Дали не е вампир под прикритие?! Енергиен такъв със сигурност. 😂

# 1 843
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Карузо, Карузо преди малко влезе в ролята на първия звънец. Да не закъснявате, че си записвам.
Тук съм аз, ама за какво съм да ме пита човек. Ни ролки съм си сложила, ни отвара съм сварила, ни със стъкляна салфетка разполагам. Голям срам тази вечер, направо любителско участие.  Blush

# 1 844
  • Испания

Тук съм аз, ама за какво съм да ме пита човек. Ни ролки съм си сложила, ни отвара съм сварила, ни със стъкляна салфетка разполагам. Голям срам тази вечер, направо любителско участие.  Blush

Поне сЮДиенче сложи ли?

Общи условия

Активация на акаунт