VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 890
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 815
Скрит текст:
Ти пък намери с кого да го сравняваш наш Петко Joy
Колко жалък беше снощи като се репчеше на Кулагин "удари ме, де, хайде, удари ме".... Бррр, мъжага Heart Eyes
Защо да беше жалък? Като е толкова ербап К., що не го удари, а удари една възрастна жена?
Точно това показа Петко - че оня е страхливец.
А защо пък да го удря!? Нали е забранено физическото насилие в продукцията! Както видяхме - уж. На някои им е разрешено.
Махленска мутра е твоят любимец! Като е толкова ербап, защо не го удари той и не го наказа заради отношението/поведението към Ваня? Само пъчи перки, ама и него шубето го друса.
Кулагин въобще не е удрял Ваня. Опита се да й мушне една скилидка чесън в устата (срещу уроки ли, що ли Wink). И то в отговор на нейното завиране в устата му на смачканата салфетка, с която бършеше стъклата от масата. Ами ако беше успяла! Може би и тогава купената докторица щеше пак да каже, че нищо му няма.
После скилидката стана глава чесън, сега няма да се учудя, ако вече се е превърнала в цял наръч, с който я е нашибал през устата Joy
Баба трепач Laughing

Море удари си я и още как. Тя затова побесня. И не му прави чест на ВБ, че в името на рейтинга, не показа друг ракурс - тогава ясно ще се види какво е направил К.

Петко не беше свидетел на случката, но реши да повярва на Ваня. Така е преценил. Затова предизвика К. него да го удари. Е, видя се, че оня е страхливец. А ако беше посмял да обиди семейството на Петко, сигурна съм, че щеше да си брои зъбите. То не, че сега няма...защото сега вече защитата на къщата я няма. Както каза някой назад, К. е по-добре да напусне България за известно време.

Между другото, Петко не ми е любимец. Казах, че засега клоня към него за победител, но има още време.

# 1 816
Аз пък чакам нтересни мисии. Как може толкова безидейно да е дотук, че  сега ангели Фърчат.
Глупотевини и бездарност на сценаристите без аналог.

# 1 817
  • Пловдив
Scream
Скрит текст:
Ти пък намери с кого да го сравняваш наш Петко Joy
Колко жалък беше снощи като се репчеше на Кулагин "удари ме, де, хайде, удари ме".... Бррр, мъжага Heart Eyes
Защо да беше жалък? Като е толкова ербап К., що не го удари, а удари една възрастна жена?
Точно това показа Петко - че оня е страхливец.
А защо пък да го удря!? Нали е забранено физическото насилие в продукцията! Както видяхме - уж. На някои им е разрешено.
Махленска мутра е твоят любимец! Като е толкова ербап, защо не го удари той и не го наказа заради отношението/поведението към Ваня? Само пъчи перки, ама и него шубето го друса.
Кулагин въобще не е удрял Ваня. Опита се да й мушне една скилидка чесън в устата (срещу уроки ли, що ли Wink). И то в отговор на нейното завиране в устата му на смачканата салфетка, с която бършеше стъклата от масата. Ами ако беше успяла! Може би и тогава купената докторица щеше пак да каже, че нищо му няма.
После скилидката стана глава чесън, сега няма да се учудя, ако вече се е превърнала в цял наръч, с който я е нашибал през устата Joy
Баба трепач Laughing

Море удари си я и още как. Тя затова побесня. И не му прави чест на ВБ, че в името на рейтинга, не показа друг ракурс - тогава ясно ще се види какво е направил К.

Петко не беше свидетел на случката, но реши да повярва на Ваня. Така е преценил. Затова предизвика К. него да го удари. Е, видя се, че оня е страхливец. А ако беше посмял да обиди семейството на Петко, сигурна съм, че щеше да си брои зъбите. То не, че сега няма...защото сега вече защитата на къщата я няма. Както каза някой назад, К. е по-добре да напусне България за известно време.

Между другото, Петко не ми е любимец. Казах, че засега клоня към него за победител, но има още време.

Ооооо, удари я с това чесанище като астероида от Армагедон! Как не затри планетата направо се чудя, бях готова за най-лошото. Scream
Тази Ваня е психо като по учебник. Мрънкаща, досадна и двулична.
Хората като цяло имат един и същ проблем - Всички искат да знаят истината, но никой не иска да я чува за себе си. Точно заради това и В. К. не изкара много там.

# 1 818
Кой ще ме придружи до банята...за зъбите, че ме е страх. Нали Кульо е навън...страхувам се да не ми посегне...аууу.. Joy

# 1 819
  • Пловдив
Аз пък чакам нтересни мисии. Как може толкова безидейно да е дотук, че  сега ангели Фърчат.

Много е изчерпано това Вип Брадър, хранилка за псевдо випове.
Иска ми се да направят един обикновен три месечен Биг Брадър с 15-20 обикновени хора от "простолюдието" далеч по-интересно ще е отколкото тези, всяка година едно и също.

# 1 820
Нямаме лиценз за ББ...така коментирахме.
За това само ВБ напоследък гледаме...

# 1 821
Кой ще ме придружи до банята...за зъбите, че ме е страх. Нали Кульо е навън...страхувам се да не ми посегне...аууу.. Joy
Ида, не бой се, ще взема и чесъна, няма да му се дадем! Стъкляна салфетка имаш ли?

# 1 822
В интерес на истината, винаги е било безидейно в ББ, с глупотевини и бездарност Simple Smile Аз затова и се включвам в гледането на по-късен етап, поне малко да се е поразпръснала първоначалната навалица и да почват по същество Wink Този сезон обаче изненадващо щурмът е започнал по-отрано, че и завършил, но май не съжалявам, че съм пропуснала гледането от първия ред (и вашите коментари да ми достатъчни). Ще гледам продължението. Като гледам останалите играчи, и сред тях има доста "потенциал"...

# 1 823
  • sofia
Имам предположение, как измислят мисиите. Отиват в Джъмбо и който артикул е на промоция, от него купуват. Така се появиха универсалните кофи. Сега крилцата вероятно са намалени. Пранги не съм виждала, но вероятно са ги сглобили от нещо преоценено...Simple Smile))

# 1 824
Ида, не бой се, ще взема и чесъна, няма да му се дадем! Стъкляна салфетка имаш ли?

Нье. Нямам 
Само стъкляна т.х.

# 1 825
Аз, Тете, штъ пазя.

# 1 826
"Море удари си я и още как. Тя затова побесня. И не му прави чест на ВБ, че в името на рейтинга, не показа друг ракурс - тогава ясно ще се види какво е направил К. "

Нямало ракурс точен , но ти си убедена че я е ударил. Видяла си кадри неразпространени или си просто лаеш за тезата, за да се самоубедиш? То ти и принцесата едно и също бълвате от началото на сезона. Чудите се с принцесата защо продължава да се коментира Кулагин , а си драскате едно и също. Сигурно сте клонирани Ванчета или поне еднакъв типаж.

# 1 827
JoyJoy
И това става, грабвам Библията и шишето вода и ида.

# 1 828
Как чаках аз навремето да дойде комунизЪма....влизаш в магазина, вземаш квот ти требе и не плащаш -така ми го обясниха, че изглежда. Като дойде.
Ама не дойде.
Joy
Скрит текст:
Илон Мъск и Марк Зукърбърг сега обещават нещо такова - всеки ще получава достатъчно пари за живот, без да работи, а ще се работи само по желание и за удоволствие. Големи са комунисти, това западняците. На мен идеята ми допада - не мисля да работя, ще обикалям света. Чакам.

Спомням си една сцена от Новия завет, в който на Исус Христос му миеха краката. Дали това не е някакъв тънък намек, че Кулагин е новият Христос и ББ се кани несправедливо да го разпне часове след мисията?

# 1 829
Ааааа..шЪ стане навалица ..в банята ми.
Joy
Ни моа са развихря с четката за зъбаци...както аз си знам...

Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт