VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 789
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 085
С *я  се изказвам по казуса "торта" и почвам да се лигавя, защото се ядосах. Шоу, шоу, но на този ден лора е родила дете. това е много личен и уважаван празник и за майката. И това кощунство е гаден удар по най- святото . Има неща , с които никкой няма право да се ббъзика. Е т*ва е . Затова се ядосах аз.

Айде  на ангелите.

Ко ти е...добре ли си?

Аз не ги усещам чааак тъй извисено нещата на РД на моето дете.

# 2 086
Всички са ангелчета, обаче Кулагин си го представям, като едно малко дяволче с малки, червени рогца на главата и голям, червен тризъбец. С тази негова усмивка ще е перфектен за тази роля  Smiling Imp

# 2 087
  • София
Боже, Ваня каква страдалческа физиономия направи.....

# 2 088
  • густо майна Филибето
Убедена съм, че Ричи не е очаквал звездите да ходят в тоалетна. И сега е разочарован.

# 2 089
  • България <3
С *я  се изказвам по казуса "торта" и почвам да се лигавя, защото се ядосах. Шоу, шоу, но на този ден лора е родила дете. това е много личен и уважаван празник и за майката. И това кощунство е гаден удар по най- святото . Има неща , с които никкой няма право да се ббъзика. Е т*ва е . Затова се ядосах аз.

Айде  на ангелите.

Тортата ли е най-святото?
Не разбирам тази логика честно.

# 2 090
И така да е, да замесят детето и Кулагин да избълва какво ли не, все пак...., спирам с тази тема аз.

# 2 091
Боже, Ваня каква страдалческа физиономия направи.....
Иска хонорарче, няма как ще търпи.

# 2 092
Боже, Мира колко е проста. И тълкувания прави. Нищо по нормално от това измиване. Нищо унизително няма

# 2 093
Простителност...дайте им един тълковен речник, че не се трае!

# 2 094
С *я  се изказвам по казуса "торта" и почвам да се лигавя, защото се ядосах. Шоу, шоу, но на този ден лора е родила дете. това е много личен и уважаван празник и за майката. И това кощунство е гаден удар по най- святото . Има неща , с които никкой няма право да се ббъзика. Е т*ва е . Затова се ядосах аз.

Айде  на ангелите.

Ко ти е...добре ли си?

Аз не ги усещам чааак тъй извисено нещата на РД на моето дете.
Ми аз така ги усещам Blush

Тортата е отношение към празника на Лора.

# 2 095
Остайте тая торта...ам кой ще дойде да ми измие копитата Joy

# 2 096
  • Испания
Ричард и РозмариН за чий ще си плацикат краката? Че нищо не са могли да свършат в леглото ли?

Божка е жалка с това "шефе" и лигите ѝ текат.

# 2 097
Брррр....отврат!!! Кой извратен фетишист го е измислил това?😣
С моята фобия към стъпала...умиргам 😨

# 2 098
На Пепа как му ходят крилата.Joy

# 2 099
Мира каквото и да се случи, все е онеправдана.

Общи условия

Активация на акаунт