VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 733
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И какво? Ще оставят драскача само с един депилиран крак?
Карай, така или иначе по-хубав няма как да стане.  Laughing
Прияде ми се торта.  Blush

# 2 116
  • У Диспансера ...♥♥♥
И какво сега , десния с космака 😄

Глупав и скучен съквартирант на нея си трябваше да люсне Лора 😁

# 2 117
  • София
Мира, Ваня и Божана не са за това предаване. Надценили са си положителните качества, ще има драми като излязат и усетят фенската любов.

# 2 118
Ричи " най- глупавият ангел" Joy
Тя Рози го кара да се чувства умен.

# 2 119
JoyJoyJoy

Въобще не те видях.Joy

# 2 120
С *я  се изказвам по казуса "торта" и почвам да се лигавя, защото се ядосах. Шоу, шоу, но на този ден лора е родила дете. това е много личен и уважаван празник и за майката. И това кощунство е гаден удар по най- святото . Има неща , с които никкой няма право да се ббъзика. Е т*ва е . Затова се ядосах аз.

Айде  на ангелите.
Никой уважаващ себе си човек,няма да участва в такъв формат,целящ да изкара най-лошото от всеки участник.А щом сам не се уважаваш,естествено ,че никой не е длъжен да уважава чувствата ти.

# 2 121
Прекалено много лансират тази "любов" на Рози и Ричи.

# 2 122
Роузи и Ричи май наистина се загаджиха, какви погледи какво чудо...Харесвал и че е усмихнат и целенасочен. Laughing

# 2 123
Роузи и Ричи май наистина се загаджиха, какви погледи какво чудо...Харесвал и че е усмихнат и целенасочен. Laughing
И има хубави зъби, дълги вежди и ръце, за краката нищо не каза.

# 2 124
Рози май наистина харесва Ричито.
И такова обяснение в любов не бях чувала - " Харесва ми, че имаш много дълги ВЕЖДИ" Joy

# 2 125
Joy Joy Тая Роузи, ще умори съквартирантите. Как се спогледаха, като чуха какви дълги ръце има и хубави зъби, Убавец ненагледен. Joy

# 2 126

А на мен това ми изглеждаше възможно най-служебното обяснение в любов.

# 2 127
  • София
Ричи ще има да се сърди, че е определен за най-глупав. Тоз' титан на мисълта.Heart Eyes

# 2 128
И има хубави зъби, дълги вежди и ръце, за краката нищо не каза.
Да, особено веждите му... hahaha Тези са интелектуално един за друг total soulmates.

# 2 129
Ох, вкарайте му Фънки на "тоя женски полов орган" - Папи Ханс. Той добре го оправя.

Общи условия

Активация на акаунт